Nemůžu si najít vážný vztah

honzik34
3. zář 2021

Ahoj holky. Moje současná situace mě přivedla až sem. Už nějakou chvíli se trápím, chodím světem a snažím najít kvalitní vztah. Nevím co dělám špatně. Mockrát vám děkuji za vaší ochotu a pomoc. Vážím si toho.

Můj problem: Jsem schopny, empatický, mám rád děti, pracuji s lidmy, mám ženy tak moc rád ale nevím co ve vztahu dál dělat. Prostě to nevydržím, vždycky to ukončím.
Poraďte mi. Jsem v koncích.

Moc děkuji za Vaše názory.😊

S pozdravem Honzula.

loylii
3. zář 2021

@honzik34 a což se při rozchodu těch žen zeptat? Co ti na mě vadí? Nebo se s nima rozcházís ty? Neumíš se zamilovat? Protože kdybys někoho opravdu miloval, tak to poslední na co myslis, je rozchod.

orisek56
4. zář 2021

A nehraje v tom roli nějaký strach? Třeba že zklamání? Neprožil jsi ošklivé podrazy, ono ženské umí být pekne svině. Nebo si můžeš táhnout nějaký blok z rodiny, na to konto si hledáš třeba špatný protipól, tedy nekompatibilní protejsek. Zapatrej v sobě kde je problém, hlavně v tobě, ženský pohled ti může naznačit jen něco a může být skresleny. Ono opravdový vztah je hlavně o tom, nebát se jít do risku a obětovat hlavně sám sebe a duševní jistoty, i přesto, že nevíš úplně jestli je to správné a zda se to nevymsti, tak se prostě nebát. Na každého někde někdo čeká, i na empatickeho může, jen si budeš muset za pátrat v sobě co je za problém a spíše se poznat sám kdo jsi. Podle toho pak můžeš usoudit jaká povaha je tobě sedne. Ono staré pořekadlo že vrána k v rané sedá, je víc než pravdivé. Člověk by měl hledat hlavně sobě podobnou povahu. Protiklady se přitahují ano, ale co si budeme.... To je málokdy.

asinehri
4. zář 2021

@honzik34 někteří lidé jsou tak moc introvertní, že jim vztah vždy po určité době začne vadit. Vadí jim už to vědomí, že druhému musí odpovídat na sms, zvedat telefony, a to ani nemluvím o účasti na oslavách v rodině protějšku... Prostě ne každý má na to, vést za ruku 3 děcka a jednu manželku. Musíš byt k sobě upřímný. Teď je moderní jít s tím za psychologem, tak i to můžeš zkusit.

levandule_k
4. zář 2021

Z takto obecného dotazu ti nikdo nic moc kloudného neřekne. Jaký byl tvůj poslední vztah, jak jste spolu byli dlouho a proč jsi se rozešel, jít víc do hloubky, co ti vadilo? Co byl pěkné? Je otázka, jaké si vybíráš partnerky, jestli nemáš v sobě nějaký vzorec, který ti přitahuje nevhodné partnerky do života, nebo se tak moc bojíš zrady a zklamání, že to radši ukončíš dřív než to začne. Nevíme, co si neseš za zklamání z předchozích vztahů, nevíme, jaký vztah měli tvoji rodiče k sobě navzájem, jak se chovali jako k dítěti k tobě? Umíš si sám sebe vážit?

Nerozumím tomu, nevím, co mám ve vztahu dělat. To jsi se nudil?

Hlavně k sobě budeš muset být upřímný, připustit si, co děláš špatně a proč.

Cesta je psycholog, knížky z oblasti osobního rozvoje, klidně i nějaká alternativa, kde si odblokuješ svoje bloky.

hojda
4. zář 2021

Co si ty osobně představuješ pod pojmem kvalitní vztah?

escapelle
4. zář 2021

@honzik34 mě osobně by odradil dospělý chlap,který se dá přezdívku Honzik a podepíše se jako Honzula hned...😂😂😂

cikitkapb
4. zář 2021

To číslo ve tvým nicku je tvůj věk? Jestli ano, kdo si nechá ve 34 letech říkat Honzík? 🤔 Jestli ty nebudeš maminčin mazánek… to pak chápu, že si nemůžeš najít partnerku. 😅 Když ti žádná nechce vyvářet, a pečovat o tebe jako maminka.

levandule_k
4. zář 2021

Také to může být troll.

loylii
4. zář 2021

@levandule_k kort když je ve skupině - Snažilky

tinaprofi
4. zář 2021

Honzula?

sudylichozrout
4. zář 2021

@escapelle 😂👍