icon

Není zatajování vazektomie důvod k anulaci manželství?

hronka
3. zář 2008

ahoj všem,
nevím jak začít - mám nejlepšího přítele (už od dětství), vím o něm "téměř" vše, když začal chodit s mojí mladší (o 4roky) sestrou, byla jsem spokojená, je to hodný, spolehlivý člověk (- neměl to v životě jednoduché - matka ho vychovávala sama, měl spoustu náhradních tatínků, kteří občas pili, občas uhodili .....atp.) takže vím, že cca v 18-ti letech podstoupil vasektomii (nevím jestli jsem to správně napsala) - nechěl by prý jednou zklamat jako rodič....vím to, myslelal jsem, že to ví i má sestra, nikdy jsme se v tom nepitvali ani jsme o tom nemluvili - před 4 roky se vzali - a od tý doby sem tam někdo nadhodí, kdyže bude miminko a takový ty kecy, ségra vždycky odpověď zahrála do autu, jako že má spoustu zvířat, který jí stačí , nebo že si půjčí děti moje, nebo že má ještě spoustu času....atp.
Nedávno mi při vaření povídá, že by příští rok chtěla vysadit antikoncepci a že by se začali pokoušet s manželem o mimi - byla jsem jak v jiříkově vidění, ona nic neví, neví, že její manžel nemůže mít děti (aspoň si teda myslím, že tento zákrok je nevratný...), já to vím a co teď....mám jí to říct, nebo ne, jsem strašně zmatená, přítel a sestry manžel se o tom se mnou odmítl bavit, ale potvrdil mi, že ona to neví....Není to třeba taky na anulování manželství - zatajení zdravotního stavu ???

Strana
z7
nobody
3. zář 2008

kitty, to nevím, kdosi si vzal manželku a o svatební noci zjistil, že je to chlap 🙂 😀
pardon, toto je vážný téma, už jsem potichu

kitty68
3. zář 2008

nobody said that it would be so easy 😉

proste ho neomlouva nic

jabber
3. zář 2008

kitty - no právě....to není jako že 'zapomněl' něco říct....on to vědomě zatajil (pokud teda hronce nekecal) 🙄

jabber
3. zář 2008

nobody - no ale zdravej byl, ne? 😝 😀

aponchie
3. zář 2008

jestli se milujou tak at si vemou dite z decaku 🙂

nobody
3. zář 2008

jabber ... sakra!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kitty .. there´s nothing special about that .... maybe the fear of this fact

dadous
3. zář 2008

no tak to je ten tvuj švagr s prominutím pěknej debil 😝 by mě zajímalo jak by se tvařil kdyby mu segra řekla že pujde 😉 na uměly oplo

helcah
3. zář 2008

No já aniž bych tu diskuzi četla celou tak se mi to nějak nezdá. Za prvé si myslím, že takovýhle zákrok by mu v tomhle věku nikdo neudělal, za druhé si neumím představit že by takhle nějaký kluk v osmnácti přemýšlel a dobrovolně to podstoupil a pak taky se mi nezdá, že hronka se sestrou jsou si věkově blízké a nikdy neřešily děti? Jakože při tý diskuzi by asi hronce došlo, že to ségra neví. Takže si myslím, že buď je to celý vymyšlený a pokud ne tak se hronce moc omlouvám za podezíravost a musím se zeptat, jestli ji náhodou nelakuje ten ségřin manžel? Byl smutnej z rodičů tak si v pubertě tohle vymyslel a teď když na to znova přišla řeč tak mu je blbý říct že kecal. No fakt nevím. 😒

sylviiik
3. zář 2008

I po vasektomii děti mít můžou. Existují metody, které to umožní.
"Pokud se v ejakulátu nenacházejí žádné spermie, je někdy možné je odebrat odsátím z nadvarlat (Microsurgical Epididymal Sperm Aspiration – MESA) a pak pomoci ICSI injekcí vpravit spermii do oocytu.

Jestliže by nebyly ani v nadvarlatech přítomny žádné spermie, přichází v úvahu jejich přímé získání z tkáně varlat (Testicular Sperm Extraction – TESE)." ¨
Sice asi nic příjemného, ale možnost tu je...

hronka
autor
7. zář 2008

tak - ve čtvrtek jsem švagříčka pozvala na kafe a znovu jsem s ním mluvila o životě,dětech a tom jeho "údajném" zákroku (taky už totiž nevěřím, že ho má...) řekl že jo, a divil se, proč mu nevěřím a proč to pitvám, tak jsem mu oznámila, že v sobotu večer jdeme se ségrou na večeři a do tý doby má čas jí to říct, když ne, řeknu jí to v sobotu já.....koukal a asi mi moc nevěřil, nic jí neřekl, tak jsem to v sobotu u tý večeře udělala já....chudák segra, byla z toho dost hotová - jak to dopadlo zatím nevím,ještě nedala vědět.....

jabber
7. zář 2008

hronka - myslím, žes dobře udělala....teď už je to na nich a ty máš aspoň čistý svědomí, že jsi ségře nezatajila co víš 😉 . Dej pak vědět jak to dopadlo 🤐

nobody
7. zář 2008

ten č***k nechce mít děti anebo na to není připravený? berte první slovo maličko s nadsázkou

s.arik
7. zář 2008

první nebo druhé, nobody? 🙂

s.arik
7. zář 2008

hronka, též si myslím, že si jednala správně

nobody
7. zář 2008

tak to druhý teda 😀 😀

s.arik
7. zář 2008

jo, měla jsem takové tušení...

jabber
7. zář 2008

nobody - nechce 😖

nobody
7. zář 2008

jsem zaneprázděný, tak občas mám trochu kiks 🙂 😀

s.arik
7. zář 2008

tím lépe, dokonalost nudí.

nobody
7. zář 2008

dokonalost je úžasná věc 😀

s.arik
7. zář 2008

my co jí neoplýváme na ni raději házíme špínu!

zanett
7. zář 2008

dokonalost nudi pouze ty nedokonale 😎 😀

nobody
7. zář 2008

sakra, ještě čárka by tam měla být, Šárko 😀 😉
kašlu na to ...
i když vasektomii by mohl mít v tom věku ..na černo a za hodně peněz ... někteří doktoři jsou "schopní"
už jsem potichu, jen to tu zapráskávám kravinama

s.arik
7. zář 2008

nobody, dvě čárky 😔 😀

gedren
7. zář 2008

No hlavne to tu moc nezaplacejte kecama, at nam neunikne, jak to se strikacem nakonec dopadlo!

Ale super hronko, zes ji to rekla. Bude muset chlapik s pravdou ven, jestli ty koule ma, nebo nema ;))) (mineno s nadsazkou samozrejme 🙂)

kitty68
7. zář 2008

well done hronka 🙂
dej vedet az zjistis co segra 😉

hronka
autor
9. zář 2008

Holky,
včera večer volala ségra, že dneska nejde do práce,ať taky nejezdím, že se sejdeme a řekne mi, jak to dopadlo....takže : přijela domů z večeře a normálně místo pozdravu se ho hned zeptala, jak to je....drahoušek prý hned věděl kolik uhodilo a pronesl něco v tom smyslu, že jsem na něho žalovala....tak mu jednu vrazila (má štěstí, že jí tu facku nevrátil) a znovu se prý v klidu zeptala, jak to je....řekl, že je to pravda a víc nic, tak mu řekla, že chce vidět lékařské potvrzení o zákroku, z jakého je roku, kdo zákrok provedl a tak... donesl ho hned v pondělí....nebyl nemocný, ani to nemělo souvislost s tou nehodou - prostě tam má napsáno - na žádost pacienta - a pak jeho podpis, že ví, co zákrok znamená a takový ty kecy....dneska si ségra s sebou přinesla od advokáta sepsanou nějakou smlouvu o zániku (neplatnosti) manželství - kvůli zatajení zdravotního stavu...., což prý nebude nic příjemného, budou se prý předvolávat svědci,....kdyby podala čistě žádost o rozvod (což by prý bylo jednodušší a vzhledem k tomu, že nemají děti - hahaha-i rychlejší) tak by museli vypořádat majetek, na kterej ségra dost tvrdě dřela, zatímco pán si celý roky rojízděl firmu s počítačema....kupodivu je ségra v pohodě - nebo to aspoň dost dobře předstírá - mluvily jsme o tom, jestli by nebylo lepší si to rozmyslet - jestli opravdu by to byla taková překážka, kdyby neměli děti - a došly jsme k názoru (spíš to teda rozebírala ségra), že nejde o to, jestli děti ano nebo ne - ale o to, že tak zásadní věc měl říct před svatbou - na jejím rozhodnutí si ho vzít by to prý nic nezměnilo, jenom by prostě od začátku měla jasno že děti nebudou....takže konec...

gedren
9. zář 2008

Husty 🙂 Ale to "na zadost pacienta" mi prijde divny, kdyz to nase zakony neumoznuji, asi musel nekde zaplatit 🙂 - pokud budou nejaky tahanice o to manzelstvi, tak by z toho jeste ten doktor/zarizeni, co to provedlo, mohlo mit docela pruser...

jabber
9. zář 2008

hronka 😅 to teda musela bejt Itálie 😅 . Taky je mi divný, že to udělali 18letýmu klukovi jen proto, že chtěl. Jestli bude mít doktor průser, tak je to jedině dobře, šmejd úplatkářskej... 😠

womenne
9. zář 2008

Ja som minule pozerala reportaž kde povedali že u žien je nemožne aby znovu po zakroku otehotneli ale u mužov je možne aby sa to dalo upravit-zakrokom.dufam že to nebola blbost.no neviem stači sa popytat.Ale kvoli tomu anulovat manželstvo?teda to by som nespravila ak važne milujem manžela povznesiem sa ponad to a nejak to vyriešim ale takto by som to určite neriešila, ☹

Strana
z7