Neobvyklá jména pro miminka. Máte tipy?
Ahoj holky, myslím, že bysme tady mohly rozjet debatu na téma "jméno pro miminko". Nemáte někdy pocit, že většina jmen v kalendáři je nudná? Máte nějaké tipy na hezká dívčí nebo chlapecká jména? Klidně i neobvyklá? 😉 Tak pište, pište. Koukala jsem, že dost z vás už je těhotných, tak sem s inspirací. 🙂
caira - asi jde, třeba Laura Novotná, ale k tomu našemu by se mi prostě nelíbila - přijde mi, že jde k "neháčkovejm" příjmením 😉
je fakt, ze cloveku se musi libit jak to zni, ja byla za svobodna Zítová a moji mame se strasne libilo jmeno Sandra ale proste jim to neznelo...tak jsem ostala jako Petra 😀
artu - no to už se mi moc nelíbí 😉 Třeba moje těhu kolegyně má pro Lauru naprosto vhodné příjmení, ale její muž jí nechce 😠
Kači, no mně se Laura až zas tak moc taky nelíbí 😅 a k tomu příjmení to musí zní, to máte pravdu, ale člověk si tak zvykne, mně už to ani nepřijde...
artus promin, jsem to blbe napsala..v prijmeni je R, tak bych se tomu chtela vyhnout, narozna ukazka je DoRa, ze? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ema: aha 😀 😀 😀 nojo, tak snad nebude ráčkovat 😀 to jsme na tom stejně, mně se líbí hodně jmen s "r", ale chci se jim právě vyhnout kvůli příjmení 😅
Já jsem za svobodna měla v obou jménech Ř a přežila jsem - já bych se toho nebála 😉
ema: to pak ale s tím klučičím moc neporadím, protože obstojným jich fakt moc není... 😕
cairo je to druhe jmeno...tak jak je nekdo Anna Marie, on je Oliver Tiger 😅 😀 😀 😀
me se libi Matyas, Matous a tak, ale prijmeni mame Maryško..no tragedie😀
Kači, no mně se to ale právě nelíbí, jak je to moc ostrý a takový hrčivý 😔 ale záleží jak to celé jméno a příjmení zní...
artu, mně se to jméno docela líbilo - a když jsem k tomu potom přidala ještě název ulice, ve které s MM bydlíme, tak si mnozí mysleli, že si dělám srandu 😀 😀 😀
Holky tak mi poraďte co dát k příjmení Červenka 😀 Jako na holčičku se mi líbí víc jmen, ale jestli to bude kluk, tak fakt nevím 😅
janinac: k tomu jde hodně,záleží co se ti líbí...třeba Alex (když máte Adámka🙂, Filip, David...záleží, jestli to má být jméno obvyklé či méně...

kacerka: copak Laura nejde k ceskemu prijmeni? me prijde, ze by melo ne? taky krasne jmeno...ale tady to vyslovuji jako Lóra a to je jak na papouska 😒