icon

Nespokojená sousedka. Vyznáte se někdo v občanských právech?

kalca1234
20. pro 2020

Prosím poraďte, vyznáte se někdo v občanských právech? Sousedka na mě řve že sem p***, svi**,...
Jen proto že bydlíme nad ní. Nemůžu si ani vyluxovat, vadí ji to, topit malé v koupelně když se jdeme vykoupat takže vaničku přenášíme do obýváku, je toho spousta. Řešil ste někdo? Všechnen uklit dělám dopoledne a nikdy se nestalo že bychom dělali "rámus" už po 8 hodině.

Strana
z2
holkaokomodra
23. pro 2020

Chichi pardon, že se směji, ale strašně mi to přípomíná story s mojí sousedkou, kdy jsem bydlela sama se synem nad starou paní, která po mě taky neustale sla s úplně stejně pitomých důvodů. Stěžovala si i moji paní domácí a ta me přišla prosit ať synovi koupím leporelo a učím ho třeba paci paci pacičky.... Vůbec žádné uznání, že třeba bude chyba někde jinde, nakonec na mě poslala dopis na družstvo, kde mě označila za neprizpusobivou 😁😁😁😁 No co ještě když jsme tam bydleli a já nadskocila při každým cinknutí priborem jsem si uvědomila, že tudy cesta fakt nevede a našla si podnájem jinde... A dohra byla! Nedlouho po mě se do toho bytu přestěhoval můj známej, mladej bezdetnej kluk. Paní si pořád stěžovala na hluk od malého dítěte a začala vykládat, že ten známej tam má paní s děckem schovává je ve skříni a ona, že to zaručeně ví! No já už bydlela spokojeně jinde a paní od tohoto tvrzení počítám taky....

Strana
z2