Nespokojenost se vzhledem nosu: Zvažujete operaci?
Ahoj holky, nevím jak tohle téma úplně,, nadepsat,, 🙂 Asi jako každá ženská se setkáme s tím, že nejsme úplně spokojené s něčím na našem těle. U mě je to větší nos, pohled ze předu ok, ale z boku je prostě velký a je jak skoba. Nikdy mě to nijak netrápilo až na jednou situaci když mi jeden kluk řekl, že mám nos jak Adéla Banášová. Od té doby sem na něj úplně zaměřena a poměrně nešťastná. Příteli můj nos nevadí, miluje mě s ním už 14 let 🤗 Občas přemýšlím o zmenšení nosu, ale úplně na to nejsou finance (jsem na mateřské) a trochu se i bojím toho výsledků a vše okolo, jak by to vypadalo, probíhalo. Na druhou stranu si říkám, že to jsem prostě já 🙂 Že bez toho nosu by to byl někdo jiný. Má někdo taky takový problém? Jak to berete,přemýšleli jste nad operaci, smál se vám někdo? Děkuji a přeji hezký den
To je právě ta pravá lepší strana 😂 takhle mám všechny fotky, prostě už si na to automaticky dávám pozor, jinak děkuju moc za pochvalu, ale bez makeupu bys mě nechtěla potkat 🤣 prsa mám nula nula nic, lentilky pod kobercem a ty mě nikdy netrápily, alespoň mi nemají kam klesat díky gravitaci a věku 😂 jinak jestli si to na fotce opravdu ty, tak pro tebe je plastika zbytečná, jsi krásná holka a na nosu nevidím vůbec nic špatně 😉
@andrea93133 mockrát děkuji, jsem to já. Vždycky když se usmeju, tak z boku je ten nos jak skoba, kamarád mi říkal, že mám profil antického bojovníka, ale od něj to beru jako srandu, protože má ten stejný profil😁 věřím, že i bez make upu jsi krásná ženská, příjemná hlavně 🙂
Ses stabajzna a nos mas uplne v pohode😎👍, to kdybys videla muj prsak😅🙈
@camelinka děkuju😘 Ja vidím na fotce krásnou ženskou, nos mi přijde úplně normální aspoň podle fotky
Haha dekuju 😉😍, jen leta praxe a umeni najit ten jeden lepsi uhel🤣
@andrea93133 to budes mit operaci zdarma
@maxulekapcule Ahojky,jak koukám, tak každá mame něco, každopádně ani to oko ti neubírá na kráse🤗
@veronicka89 nebudu, respektive měla bych jen to srovnání prepážek a za to mi to papírování a oběhávání nestojí. Apropo většina plastických operací na pojišťovnu nedopadne zrovna nejlépe 🤷♀️
Docela by ses divila, jací lidé dokážou být. Ze mi třeba říkají, ze jednookej debil by neměl mít řidičák atd
@maxulekapcule někteří lidi jsou opravdu hloupí a neuděláš nic. Normální člověk by tohle neřekl
To máš pravdu ;)

@andrea93133 moc děkuji za komentář a musím i já říct, že bych podle fotky vůbec neřekla, ZŠ máš nějaký problém s nosem, jsi hezká ženská a hlavně sympatická 🤗 Jak vidím, tak asi nejsem jediná, která má nějaké Mindráky ať už z nosu nebo některá třeba z prsou