icon

Nespokojenost se vzhledem nosu: Zvažujete operaci?

20. kvě 2022

Ahoj holky, nevím jak tohle téma úplně,, nadepsat,, 🙂 Asi jako každá ženská se setkáme s tím, že nejsme úplně spokojené s něčím na našem těle. U mě je to větší nos, pohled ze předu ok, ale z boku je prostě velký a je jak skoba. Nikdy mě to nijak netrápilo až na jednou situaci když mi jeden kluk řekl, že mám nos jak Adéla Banášová. Od té doby sem na něj úplně zaměřena a poměrně nešťastná. Příteli můj nos nevadí, miluje mě s ním už 14 let 🤗 Občas přemýšlím o zmenšení nosu, ale úplně na to nejsou finance (jsem na mateřské) a trochu se i bojím toho výsledků a vše okolo, jak by to vypadalo, probíhalo. Na druhou stranu si říkám, že to jsem prostě já 🙂 Že bez toho nosu by to byl někdo jiný. Má někdo taky takový problém? Jak to berete,přemýšleli jste nad operaci, smál se vám někdo? Děkuji a přeji hezký den

Strana
z2
autor
21. kvě 2022

@andrea93133 moc děkuji za komentář a musím i já říct, že bych podle fotky vůbec neřekla, ZŠ máš nějaký problém s nosem, jsi hezká ženská a hlavně sympatická 🤗 Jak vidím, tak asi nejsem jediná, která má nějaké Mindráky ať už z nosu nebo některá třeba z prsou

autor
21. kvě 2022

Původní jsem chtěla být anonymní, ale posílám fotku z profilu. Z jedné strany je to dobrý a z druhé ne, nechápu 😁 Prostě jedna strana lepší než, ta druhá. Že předu jde poznat trochu že je jak skoba, aspoň já to tak vidím. Netvrdím, že je nejhorsi ,, na světě,, ale víte jak 🙂

andrea93133
21. kvě 2022

To je právě ta pravá lepší strana 😂 takhle mám všechny fotky, prostě už si na to automaticky dávám pozor, jinak děkuju moc za pochvalu, ale bez makeupu bys mě nechtěla potkat 🤣 prsa mám nula nula nic, lentilky pod kobercem a ty mě nikdy netrápily, alespoň mi nemají kam klesat díky gravitaci a věku 😂 jinak jestli si to na fotce opravdu ty, tak pro tebe je plastika zbytečná, jsi krásná holka a na nosu nevidím vůbec nic špatně 😉

autor
21. kvě 2022

@andrea93133 mockrát děkuji, jsem to já. Vždycky když se usmeju, tak z boku je ten nos jak skoba, kamarád mi říkal, že mám profil antického bojovníka, ale od něj to beru jako srandu, protože má ten stejný profil😁 věřím, že i bez make upu jsi krásná ženská, příjemná hlavně 🙂

camelinka
21. kvě 2022

Ses stabajzna a nos mas uplne v pohode😎👍, to kdybys videla muj prsak😅🙈

autor
22. kvě 2022

@camelinka děkuju😘 Ja vidím na fotce krásnou ženskou, nos mi přijde úplně normální aspoň podle fotky

camelinka
22. kvě 2022

Haha dekuju 😉😍, jen leta praxe a umeni najit ten jeden lepsi uhel🤣

maxulekapcule
22. kvě 2022

Já se zase nesnasim kvůli svému oku

veronicka89
22. kvě 2022

@andrea93133 to budes mit operaci zdarma

autor
22. kvě 2022

@maxulekapcule Ahojky,jak koukám, tak každá mame něco, každopádně ani to oko ti neubírá na kráse🤗

andrea93133
22. kvě 2022

@veronicka89 nebudu, respektive měla bych jen to srovnání prepážek a za to mi to papírování a oběhávání nestojí. Apropo většina plastických operací na pojišťovnu nedopadne zrovna nejlépe 🤷‍♀️

maxulekapcule
22. kvě 2022

Docela by ses divila, jací lidé dokážou být. Ze mi třeba říkají, ze jednookej debil by neměl mít řidičák atd

autor
22. kvě 2022

@maxulekapcule někteří lidi jsou opravdu hloupí a neuděláš nic. Normální člověk by tohle neřekl

maxulekapcule
22. kvě 2022

To máš pravdu ;)

dianemash
24. kvě 2022

@zanett jak jsem psala, vždycky je to buď a nebo a samozřejmě záleží i na výběru doktora. Známá měla doktora špičkového, jenom je to velká změna v obličeji.
A je mi osobně jedno, jestli se ty na nejakou operaci chystáš

Strana
z2