icon

Nevěra - jak být silná a nevrátit se k němu?

hanickajenej
16. črc 2018

Ahoj mile dámy.. prosím o radu.. všude kolem slyším a čtu, jak ve vztahu nevěra dřív nebo později prijde.. a žádná se tomu nevyhne a pokud ano, je to jak výhra v loterii.. A pokud k nevěře dojde resp. Když muž má přímo milenku, tak ženy doma čekají, zoufají a doufají, ze jejich manžilek jednou od své milenky odejde zpět k nim. Nebo by mu, už dávno odpustily. Já prozivam něco podobného i když jiného. Mě můj manžel jednou podvedl (on tvrdí, ze nedošlo k sexu, ale víme jak to bývá), ale jelikoz byla ve vztahu velká krize, nakonec jsem odpustila. Každopádně po půl roce přišla další a já už to na vazno utla. Manžel prosi, naléhá, posila darecky no proste je na dne. Kontaktoval mě i jeho bratr, jak je na tom zle. Vím, ze ty jiné manželky by daly kdo vi co za to, aby se je manžel prosil o odpuštění, ale já mám takovou zlost, cítím zradu a hrdost se nevracet! Je to teprve 14 dni od rozchodu, ale já se z toho cítím opravdu také na dne. V práci se nesoustredim, nespim, nejim a bohužel pořad na nej myslím. Mám pocit, ze se z toho zblázním. Na jednu stranu mi taaaak chybí a na druhou vím, ze bych nebyla s nim, uznikdy šťastná i s tím, ze by se to mohlo opakovat.. Děti nemáme... má někdo podobný příběh? Vydržel to z vás někdo i přes tu strašnou bolest v srdci z opuštění? Jak dlouho to bude ještě trvat? Vše se ve mě mele.. nejdříve brekot, jak mi chybí, pak zase NE UŽ NIKDY S NIM - nevazil si mě.. nebyla to jednorázová akce, ale scházeli se a kdo vi kolikrát spolu spali. Nechci mu odpustit, ale ta bolest ☹ ... Má prosím někdo podobný příběh?

Strana
z9
lioness34
17. črc 2018

@letadylkokane a jsme spolu 12let a máme tři deti .. já chápu ať si to ostatní mají jak chtějí....
Verim ze jsou ženy kterým to nevadí a mají spokojene vztahy....já nevidím důvod proč by můj manžel měl dělat jiné ženě vrbu a proč by se mu měla vyplakavat na rameno a svěřovat se mu z intimnostmi.... co se týká práce tak ok... ale odsud podsud. Žádné sbližování. To proste podle mě zavání pruserem.

veronicka89
17. črc 2018

@hanickajenej no to je fakt ...kdyz uz i takhle jste se o tomhle bavili....

priefi
17. črc 2018

@hanickajenej a on Ti priznal, ze s ni spal, anebo zatlouka celou dobu?
@codal fiiiiha.... dobre mu tak... ale nechapu toho manzela, ze Tveho ex zkousnul. A teda ta drzost, ze za ni behal i po porodu, na zaklade ktereho se rozhodla pro manzela... ja byt tim manzelem, tak mu asi jednu vrazim a poradnou. Laska dela divy... a kdyz v tom je i miminko tak asi o to vic.... ale i tak... zajimavy pristup toho manzela
@lioness34 souhlas, vidim to stejne, viz i Tve posledni prispevky

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@priefi nejdřív zatloukal a vymýšlel si příběhy jen abych se vrátila.. věděla jsem, že u ní 2x přespal, ale furt tvrdil, jak opilý usnul na gauči.. pak to ona roznesla a ještě řikala, že ji on chtěl na vážno.. a pak už jen mlčel se slzami v očích, ale stále tvrdí, že by ji nikdy nechtěl. Dnes při předání věcí a domluvení si splátek apod. mi bude tvrdit, jak je vše překroucené, ale už mu nejde věřit.. i kdyby bylo, tak že se vůbec něco takového může překroutit je děs.. nejraději bych se s ním neviděla.. jen mi to ublíží, ale musím.

priefi
17. črc 2018

@irisv no... nerekla bych, ze v tom byl nevine.. on mi to jen tak prezentoval... navic na zacatku mi sam rikal, ze nova kolegyne je docela pobehlice (ale to uz zapomnel, kdyz mi pak rikal, ze se nemam bat, ze manzel a deti...) a taky vim, ze mu dela hooodne dobre, kdyz mu nejaka nadbiha. To bych mu pak nejraci jednu vrazila...

lioness34
17. črc 2018

@priefi ono je to tenký led....můžou být kamarádi jak chtějí ale první místo má jasné partner/partnerka a deti. Nevěřím tomu, ze jediny muž je můj manžel který by mohl pomoci... to je proste blbě ... buď ať se vyplakavaji nekomu kdo nemá rodinu a je sám a nebo kamarádky - potažmo sourozenci a jejich vlastní rodina (máma táta segra apod).... když má kdokoliv problém jde za pro nej nejbližším člověkem a nejbližší člověk přeci nemůže být muž od rodiny co má ženu a deti. To je trosku mimo. Navíc i ti chlapi co jim chodí pomáhat jim dělají medvědi službu - upínají se k nim potom a konciva to jejich patologickym vztahem k nim....on není jejich otec co je poplaca a řekne ze to bude ok nebo poběží pomáhat ... a ani partner....

priefi
17. črc 2018

@hanickajenej ale ciste teoreticky, nenapadlo Te, ze on ji treba opravdu odmitnul a ona prave proto roznesla opak? Mimochodem, jak dlouho u ni byl? Ony zensky umi byt pekne potvory a takhle taky umi ublizovat. Kdyz nedostanou co chteji, tvrdi, ze neco bylo. Zvaz to. Ale kazdopadne ho neomlouva to, ze si zbalil saky paky a sel.za ni. Jen tezko se da verit, ze nic mezi sebou nemeli, nebo ze to bylo jen v opilosti... A ona to prezentuje vlastne jak? Ze on ji odkopl, nebo ze ona rekla,.ze nema zajem?

priefi
17. črc 2018

@lioness34 souhlas... naprosty souhlas....

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@priefi to víš že napadlo.. ale i kdyby si vymyslela, že ji chtěl na vážno, tak to že spolu spali je jasný. A právě, být s člověkem, který odejde na několik dní, spí s ní a ani nenapíše jedinou sms za 4 dny - jak se mám, jak mi je apod.. tak je vidět, že na tom může být i dost pravdy. :-/

priefi
17. črc 2018

@hanickajenej to je hnus, s tim souhlasim. A to, ze s ni spal vis 100%, anebo si to jen myslis na zaklade toho, co jsi od ni slysela, resp.co se k Tobe doneslo?

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@priefi to vím určitě.. a je jasné, že né jednou. Když jsem na něj pořádně uhodila, tak měl jen slzy v očích, takže takové přiznání. A jelikož se opravdu neozval takovou dobu, když jsme si normálně psali děnně několik sms, tak bylo vidět, že s ní pije v té hospodě a jsem mu volná. Dokázali pít i dva dny za sebou, ale on se neozval 4 dny.. a ta skutečnost, že ona ho musela přitahovat, odemě odjel a byl s ní, spal s ní... tak si jen domyslím, že když spolu pili často, co tam asi bylo už předtím....

lioness34
17. črc 2018

@hanickajenej Heled ono fakt holky bacha na takový povídačky ze chce být najednou sám a vše si srovnat apod častokrát tím získává jen čas aby si zkusil tu druhou....
Pokud nejsou deti je lepší v 98% najít jiného muže.... muže se ponaučit ale ty jsi pak za hysterku protože roky vidíš a podezřívas i když jde jen s kamosema, tak to v tobě hloda a je to proste práce na cca 5let když on seka latinu a děla 150% pro to aby té přesvědčil..... proste to chce čas .... a ne vždy se to opraví...

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@lioness34 přesně tak si myslím, že to bylo tady.. a já prostě nechci chlapa, který o mě pochybuje a pak spituje, když mu to jind nevyjde i když on tohle nikdy nepřipustí mi přiznat..

lioness34
17. črc 2018

@hanickajenej jistě. Žena má být top a nikoliv volba budu s ni když tamta nechce...nechci psát z nouze.... já ti rozumím. Chceš chlapa pro kterého budeš jasná volba - první a nejlepší. Když pojede pryč nebo s kamosem na pivo tak v klidu ať si jde a nepřemýšlet co když lze a co když je jinde... proste důvěra... a to samé až budeš těhotná když se zdrží v práci nechceš pochybovat.... proste vědět ze té miluje a nechce nikoho jiného.

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@lioness34 přesně! I když teď mě muže chtít vic než cokoli na světě, tak co já vím co bude za půl roku za rok, až bude mít opět třeba nějaký problém..

priefi
17. črc 2018

@lioness34 amen, az na to, ze ja mam cervika i po 11 letech a co sedim doma na rodicovske, tak mi sibe (hlavne od toho sestinedeli, co jsem psala viz vyse). Ale u nas to bylo v pubertalnich letech, kdy vazne verim, ze k nicemu nedoslo. Boli me a zaroven tesi to, ze rekl, ze chtel, ale ze nemohl, ze myslel na me. Jelikoz vim, ze tamta o nej mela zajem a ze on rekl, ze nema zajem, verim, ze k nicemu vic nedoslo. Ale uz to ve me zustalo.

lioness34
17. črc 2018

@priefi pokud to bylo před tolika lety tak bych se snažila už odpustit a nechat to být - i když je to na hlavu...ale je to fakt dlouho a když se snaží... snažila bych se pracovat na vztahu a vůbec když mate dítě/deti. Doma ať je klid a pohoda nebo snaha o to.... a to samé ať se spolu smejete - jakmile se přestanou doma lidi smat tak něco je blbě.... ať se na vás těší a je mu dobre doma... ale beda mu zda někde něco 😁😁

codal
17. črc 2018

@priefi ona se právě úplně nerozhodla po tom porodu, proto si můj bývalý myslel, že ji utáhne
na to, že mu nevadí cizí dítě, proto tam jezdil a hrál si na "tatínka".. ona se nebyla schopna rozhodnout... možná do toho mýho byla nakonec fakt zamilovaná a nevěděla, jestli jit za srdcem nebo za otcem ditete..tezko rict..navíc moc dobře věděla, jak velká rána by to byla pro její rodiče, jeho rodiče, prostě šok pro všechny... Její manžel je hrozně hodnej chlap a chtěl zachránit rodinu..upřímně ho ale nechápu.. taky jsem nerozuměla tomu, že tomu idiotovi nerozbil h.bu a že to celou tu dobu vydrzel.. nechal ji,aby za tím mým jezdila, dokonce s ním byla v divadle, na plese...bylo to celé zvrácené..můj bývalý nakonec někde našel hrdost a ukončil to za ní... ale ona to s manželem asi nějak zvládla, když už mají druhý dítě...

codal
17. črc 2018

@priefi nedivím se, že to v tobě zůstalo.. tyhle věci se velmi těžko odpouštějí a když už odpustíš, nezapomeneš.. ta ztracená důvěra se hledá těžko a vždycky tam podle mě mini červíček zůstane.. u vás to naštěstí zůstalo jen u nějakého "platonickeho" poblouznění a ustálí jste to bez ztráty kytičky,ale stejně... Bez důvěry, ve strachu a v napětí se žije fakt blbě:(..

priefi
17. črc 2018

@lioness34 odpusteno to je, ale cervicek uz porad hloda 😅 ale jinak jsme spolu stastni 😊 muj problem je,.ze mam pamet jako slon 😞 presne jak pise @codal
@codal bohuzel platonicke to moc teda nebylo,prave naopak, akorat, ze se s ni nevyspal.

codal
17. črc 2018

@priefi tak o to je to těžší:(..čas je sice mocný,ale některý věci prostě nezapomeneš... Ve mě taky už navždycky zůstane věta: "S tebou jsem děti nikdy nechtěl, protože máš tak hrozný vlastnosti, se kterýma se nedá žít." .. jedna z mála věcí, která mě pořád svým způsobem bolí..

hanickajenej
autor
17. črc 2018

Tak jen napisu, jak to dopadlo... no.. přišel, ubreceny, zoufalý, prosici, presvedcujici.. nic s nikým neměl atd... byla jsem z toho vyrizena.. nevěděla jsem co je pravda a komu věřit.. tak jsem proste napsala te oné slečne a doufala, ze mi otevře oči. A otevřela... poslala mi zprávy co on psal ji... a já nevím či sem... myslela jsem, ze ho znám, snazila se mu uvěřit a ejhle... byla jsem mimo.. před tím vším, jak prosil u mě, prosil ji.. psal ji, jak ji miluje a jak ho zblbla.. a to srdceryvne co psal mě, psal před par dny ji.. jak přes kopírák. Takže pro mě sbohem a šáteček.. snažím se to vše pochopit a přijmout, ale nejde mi to a to jsem hodně empaticka.. ale toto je moc. On je snad rozdvojena osobnost.. jak psal ji, ze bez ni nemůže zit, za par dni to psal mě... no.. slečne musím poděkovat, ze znám pravdu a na chlapy na čas opravdu zanevru. Takže si važte toho co mate, jelikoz já měla fakt debila!

priefi
17. črc 2018

@hanickajenej mmnt a proc ho vlastne ona odmitla? To trochu nechapu... uhanela ho, pak spolu nejspis neco meli a pak se ho jako nabazila a kopla ho do prd..e? Nebo proc cele to divadlo? Jinak je mi to moc lito. Zajimave je, ze Ti ty sms preposlala. Cela ta situace je nejaka divna

letadylkokane
17. črc 2018

@priefi tak to je vtipny. Koukam, ze asi zustane sam 🙂 Aneb jak si rozmrdat rodinu a prilehke okoli snadno a rychle...
Muzes se mu smat, jsi moralni vitez 🙂

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@priefi ona si s nim asi trochu i hrála nebo je to její styl-nevím, ale to je jiný příběh.. kdyby chlap nechtěl, nestane se.. každopádně s ni spal i s tou první, jak mi tvrdil, ze ne... vyšlo najevo tolik věci, ze se až klepu.. v mem tehotenstvi (potratila sem) dokonce psal te první, jak ji chce a přitom tvrdil, jak se těší na rodinu.. ta druhá ho odmítla, jelikoz mě znala a videla, ze má mě a píše ji... je to pro mě zmatené také.. ale jelikoz, tam byl datum a psal i o mě, není o čem pochybovat.. ona mi napsala, ze se styděla, ze se s nim vyspala, ale ze si zaslouzim vědět pravdu, když už jsem ji napsala a ze si zaslouzim něco lepšího.. i kdyby ho oblbla, tak opravdu, jak mi lhal s ubrecenyma očima.. to nezapomenu..

priefi
17. črc 2018

@hanickajenej chapu spravne, ze Te tohle uz uplne odlodlalo k tomu, ze od nej odchazis?

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@priefi ano, číst co ji psal a jak se do ni zamiloval, tak utecu i kdybych měla děti.. lhal mi celou dobu, zamiloval se jinde a ty další okolnosti.. nevím kdo by toto vydržel.. i když teď brečí u mě, tak je to taková rána, ze jsem asi ještě nepolibena životem, ze je toto pro mě k zbliti, jen sedím a čumím, jak vyvirana mys. Do mysli se dere milion otázek a věci co mi dochází..

lioness34
17. črc 2018

@hanickajenej zcela jistě mas dle sms další indicie ze to opravdu psal on...a ze lze. Pokud nemáte deti tak honem pryč, neztracet cas... nějak nevím jak jste byli dlouho a kolik je ti let, ale toto nemáš zapotřebí.

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@lioness34 to ano.. je mi, jako by ten člověk, který mi říká a říkal jak mě moc miluje, umřel a on byl někdo úplně jiný.. ☹

hanickajenej
autor
17. črc 2018

@lioness34 byli jsme spolu 4 roky a je mi 31... nejvyšší čas..

Strana
z9