Nevěra - jak být silná a nevrátit se k němu?
Ahoj mile dámy.. prosím o radu.. všude kolem slyším a čtu, jak ve vztahu nevěra dřív nebo později prijde.. a žádná se tomu nevyhne a pokud ano, je to jak výhra v loterii.. A pokud k nevěře dojde resp. Když muž má přímo milenku, tak ženy doma čekají, zoufají a doufají, ze jejich manžilek jednou od své milenky odejde zpět k nim. Nebo by mu, už dávno odpustily. Já prozivam něco podobného i když jiného. Mě můj manžel jednou podvedl (on tvrdí, ze nedošlo k sexu, ale víme jak to bývá), ale jelikoz byla ve vztahu velká krize, nakonec jsem odpustila. Každopádně po půl roce přišla další a já už to na vazno utla. Manžel prosi, naléhá, posila darecky no proste je na dne. Kontaktoval mě i jeho bratr, jak je na tom zle. Vím, ze ty jiné manželky by daly kdo vi co za to, aby se je manžel prosil o odpuštění, ale já mám takovou zlost, cítím zradu a hrdost se nevracet! Je to teprve 14 dni od rozchodu, ale já se z toho cítím opravdu také na dne. V práci se nesoustredim, nespim, nejim a bohužel pořad na nej myslím. Mám pocit, ze se z toho zblázním. Na jednu stranu mi taaaak chybí a na druhou vím, ze bych nebyla s nim, uznikdy šťastná i s tím, ze by se to mohlo opakovat.. Děti nemáme... má někdo podobný příběh? Vydržel to z vás někdo i přes tu strašnou bolest v srdci z opuštění? Jak dlouho to bude ještě trvat? Vše se ve mě mele.. nejdříve brekot, jak mi chybí, pak zase NE UŽ NIKDY S NIM - nevazil si mě.. nebyla to jednorázová akce, ale scházeli se a kdo vi kolikrát spolu spali. Nechci mu odpustit, ale ta bolest ☹ ... Má prosím někdo podobný příběh?
@priefi já si ale nemyslím ze by měla chodit s jinými muži - postačí když půjde cvičit a na kafe s kamoskou... on si ji je strašne jistý.... kdyby chtěl na kafe s manzelkou řekl by rovnou ze zajdou spolu - evidentně chce jít sám nebo s někým - ale ona nemůže říct rande protože on řekne ze to není žádný rande ale kafe s kamoskou
Pokud to tedy vůbec přizná
@priefi my to víme - ale záleží co řekne manželce a hlavně tyhle Kolomazeni okolo.. teď ona nic moc nevyřeší protože bude za hysterku.... otázkou je co by dělal kdyby odešla, ale nemůže zádě spoléhat na to ze on přijde s prosikem když odejde.. teď je podle mě v ne úplně ideální situaci protože ho miluje opustit spíše nechce a navíc on si je jistý ze i kdyby odešla tak jen tak si ji nikdo nenajde - jako těhotnou je málo pravděpodobne takže bude sama....
Holky já jsem toho názoru ze chlap musí vědět ze žena je schopna všeho - klidně i skončit s nim .....
@priefi a jinak prepadovku bych nedělala to je trapny pro všechny a zejména pro ni - jento podle mě trapny - umíš si představit přijít di kavárny kde je manžel s kamoskou? A co jako pak? Náhoda?? On se nasere ještě víc a ona pokud ho chce tak se jen ujisti ze manzelka zarli dela doma dusno a nasrala chlapa kterého ta bába chce
@priefi holky, my sme ženský, pokud nechceme chlapama, odmítneme. Chlap když dostane pozvání, nevidí v tom nic zlýho, popř. si chce polechtat ego. Často si neuvědomují, že ta ženská chce něco víc, nebo když uvědomují, myslí si o sobě, že odolají. Aspoň takhle to má ten můj.
Jinak - pokud mu navrhnu to kafe spolu, přepadovka určitě nebude. Já si totiž spíš myslela, že on bude tvrdit, že bude třeba v práci, tudíž bych klidně mohla říct, že sem ho zahlídla a šla z ním - a ejhle, on není v práci. Nehysterčila bych, spíš bych se usmívala, ale prostě jen aby on věděl, že s emnou nemůže jen tam mávat a jen tak něco mi nakecat.
Pokud mu navrhne kafe, on odmítne a půjde v ten další den s ní, max. se ho zeptám s kým jde, on asi bude zapírat...
@irisv jj, chlapum to dela dobre a oni odolaji.. jen aby si udelali dobre na egu. Ale pokud by si uvedomil, ze Ti to ublizuje, tak snad by si to odpustil. Mimochosem, on nema sajna, ze mu koukas do mobilu? No nevim, nedovedu si to moc zive predstavit. Usmivat se? Jsi tehu, splasi se Ti hormony a co pak? Prepadovka asi neni cesta... Teda aspon ne prepadovka Tebou... Navic, jak zjistis, kde jsou? Muzou se domluvit operativne, nebo misto na posledni chvili zmenit a to by se Ti pak hlavou honily dalsi ruzne neprijemne scenare.
@lioness34 bude muset priznat, ze byl s dotycnou... a pak uz to zalezi... minimalne, pomud to predem neprizna a kamaradka by ho videla, bude mit trochu z toho vitr... stejne... takove lhani, nebo zapirani, to by me rozcililo do ruda a nedovedla bych se teda pretvarovat, ze nic nevim... 😅
podle mě mu je jedno když na to přijde - on řekne ze byl na kafi a co jako??? Není ve vězení přece....a k čemu přiznání??? Tobě se stejne neuleví... klidně ti i teď řekne ze na tom nic není a nevidí...
@priefi a postup.. proste on jen řekl ze možná půjde - ona teď nemůže dělat nic. Až za týden půjde - pokud jí to řekne tak bychnse zeptala s kym a kam... ale obavám se ze on si jen děla pudicku na to ze jeden den půjde a klidně s kamoskou a když ona se to dozví tak řekne ze minto přece minuly týden říkal..
@irisv pokud by lhal s chtela by sis s nim o tom promluvit, tak vzdy muzes rici, ze ho s ni nekdo videl a ze bys chtela vysvetleni, proc Ti lhal a co si mas o tom lhani ted myslet. Ale treba prizna barvu. Bylo by vtipne, kdyby se rozhodl Te vzit s sebou 😅 to by dama asi nerozdychala

@irisv ja bych se zeptala s kym chce jit na kafe a pokud by priznal barvu, tak bych se ho zeptala, zda mu to prijde normalni. Pokud by rekl, ze ano, tak bych se ho zeptala, zda by mu prislo normalni, kdybys Ty sla na rande s jinym muzskym 😉 Pokud by nepriznal barvu, bylo by to divne. Ale pokud to podal, ze by si zasel na kavu a nic vic k tomu, tak ja bych rekla, ze adekvatni reakce by byla ta co pises, zeptat se, zda byste nesli spolu, ze se taky rada provetras (pripadne, ze rada poznas jeho kamaradY)
@lioness34 prave, ze az porodi, bude mit nekolik mesicu myslenky uplne jinde nez ziskavat pozornost sveho muze, prijde unava, zaskrioe to a pokud s dotycnou to jeste bude tahnout, bude to urodna puda pro neveru. A to podle me @irisv nechce. Navic si osobne myslim, ze ziskavat si pozornost partnera tim, ze se schazis s opacnym pohlavim, jen abys probudila v partnerovi zarlivost, je cesta do pekel.