Nevěra - jak být silná a nevrátit se k němu?
Ahoj mile dámy.. prosím o radu.. všude kolem slyším a čtu, jak ve vztahu nevěra dřív nebo později prijde.. a žádná se tomu nevyhne a pokud ano, je to jak výhra v loterii.. A pokud k nevěře dojde resp. Když muž má přímo milenku, tak ženy doma čekají, zoufají a doufají, ze jejich manžilek jednou od své milenky odejde zpět k nim. Nebo by mu, už dávno odpustily. Já prozivam něco podobného i když jiného. Mě můj manžel jednou podvedl (on tvrdí, ze nedošlo k sexu, ale víme jak to bývá), ale jelikoz byla ve vztahu velká krize, nakonec jsem odpustila. Každopádně po půl roce přišla další a já už to na vazno utla. Manžel prosi, naléhá, posila darecky no proste je na dne. Kontaktoval mě i jeho bratr, jak je na tom zle. Vím, ze ty jiné manželky by daly kdo vi co za to, aby se je manžel prosil o odpuštění, ale já mám takovou zlost, cítím zradu a hrdost se nevracet! Je to teprve 14 dni od rozchodu, ale já se z toho cítím opravdu také na dne. V práci se nesoustredim, nespim, nejim a bohužel pořad na nej myslím. Mám pocit, ze se z toho zblázním. Na jednu stranu mi taaaak chybí a na druhou vím, ze bych nebyla s nim, uznikdy šťastná i s tím, ze by se to mohlo opakovat.. Děti nemáme... má někdo podobný příběh? Vydržel to z vás někdo i přes tu strašnou bolest v srdci z opuštění? Jak dlouho to bude ještě trvat? Vše se ve mě mele.. nejdříve brekot, jak mi chybí, pak zase NE UŽ NIKDY S NIM - nevazil si mě.. nebyla to jednorázová akce, ale scházeli se a kdo vi kolikrát spolu spali. Nechci mu odpustit, ale ta bolest ☹ ... Má prosím někdo podobný příběh?
@codal zrovna sem myslela na to, že bych se taky @hanickajenej zeptala, jestli je jí už líp.
U nás to vzalo překvapivý směr, neboť muž sám od sebe o ní začal, pak se to tak nějak různě řešilo a přelévalo, chlap se bránil, že by s ní cokoli chtěl mít, že mu píše ona a píše mu kraviny. Nakonec si to s ní i vyjasňoval, i si telefonovali a protože mu nedokázala odpovědět co teda vlastně po něm chce, tak jí poslal do háje... ale sám mi řekl, že si myslí, že mu stejně za nějakou dobu zase napíše, ale on že nemá rozhodně chuť jí vidět. A vypadal na ni fakt nasraně. Uvidíme, no.
@priefi
@lioness34 díky holky. Ano, on o ní začal sám, že si píšou atd atd. Jako...trochu sem při rozhovoru do ní rýpla, jemu sem nasadila brouka do hlavy a hned se jak to s ní řešit. Ona na jeho otázky neměla odpovědi (jako proč mu píše některé věci atd. - no, je mladá, ještě nedospělá...) a jeho to vyloženě nasralo, byl pak vzteklý i doma... snad mu ten vztek chvíli vydrží.
@irisv bohuzel mam taky pocit jako @lioness34 je to az prilis okate.. pokud ji poslal do patricnych mezi, tak ok, ale jestli se ma v planu dal s ni vidat... no nevim, potkat jí a byla bych nastvana, tak ji reknu cau, nemam.zajem se s Tebou bavit a nazdar a ne ze si neco budou vyrikavat. A co si teda vyrikali Ti taky rekl? Mimochodem, od kud ji zna? A kolik ji je let, kdyz pises, ze je nedospela?
@irisv je to celé zvláštní,ale zkus mu věřit.. ono pokud něco proběhne,tak to dřív nebo později praskne.. stejně to moc neovlivnís, když se s ní bude chtít vídat, tak bude,ale svět je malý, takže se to dřív nebo později dozvíš... Teď se zkus uklidnit, připrav se na miminko a uvidíš...
@irisv promiň,ale jsi naivní 😉 takhle se to totiž doma dělá.. říct,jak se s ním nechci vidět a že mě to vlastně nebaví a nebavilo,dělat naštvanou.. sem tam říct něco o tom,že ZASE napsal, zavolal,potkali jsme se.. ale že o to nestojím vlastně 😁😁 a odkud to vím? prošla jsem si tím sama..
A v životě bych manželovi nepřiznala,že jsem s někým spala.. ani po letech od rozvodu,natož v době kdy by to prasklo 😂😂😂 zapírat zapírat ZAPÍRAT 😉😉
@lioness34 jj, je to tenky led...
@misakri jj, zatloukat, zatloukat,.zatloukat... ale kdyz jsi na te druhe strane a hloda cerv, je to v prcicich... protoze je Ti jasne, ze druha pulka muze pouzivat strategii zatloukat... ale mas pravdu, takhle presne se to bohuzel dela... nejeden par by o tom mohl vypravet
@priefi právě,že je to tak.. moje dobrá kamarádka to má teď doma.. když měl poměr její manžel - no jako bych to viděla přes kopírák,co tady zaznělo.. on ji nechce,ona ho v podstatě uhnala,růžové brýle a obhajování,což je pochopitelné.. teď má poměr ona a je to to stejné,jen opačně a zatlouká! .. po provalené nevěře se už věřit nedá,člověk se pravdu už nikdy nedozví a k čemu taky,zbytečné by jen ubližovala.. podle mě v takovém vztahu už to nebude nikdy fungovat jako driv
@misakri nevíš to tu celé, každopádně to není jen kec pro mě, on jí napsal a řekl, že se s ní vidět nechce.
@codal díky, zkouším. Od té naší promluvy v neděli/pondělí mi o ní říká pravdu.
@priefi nemyslím že to řešili před ním, před tím klukem, aspoň tak mi to vyznělo... jinak kurz už skončil, muž ho dochodil, ona skončila už někdy o Vánocích, nedokončila to.
@misakri přesně jak píšeš … dávám Ti zapravdu. Velmi dobrý kamarád 3 roky podváděl ženu, a když se to provalilo, tak také zatloukal stylem, já s ní nic neměl, ona mě uháněla …. potom napsal "fiktivní" sms …. atd atd atd manželka uvěřila a ono to později zase pokračovalo jen už je sakra opatrný ….. paní je naivní …

@irisv
@hanickajenej
Holky, jak to pokračuje a jak to zvládáte?