Nyx pigmenty, Barry M, M.A.C a jiné
kočky..už jsme to rozebíraly v jiném tématu...máte některá NYX pigmenty..(oční stíny)...odkud je kupujete..či byste byly schopné při nákupu zajistit i mě 😀 ...mám slíbené od lendy1..ale jestli někdo nezná třeba český eshop..i když asi těžko 😒
díky moc 😀
pekkra: pošlu všechno, ještě menší ladění / to sice bude ještě dlouho trvat / nic tam zatím není
😀 😀 ještě nevím jak rozdělit kategorie... co vsechno tam dát.. je to složitější než sem čekala
TAK A JE TO TADY
prosím zatím se jen přihlaště a když tak mi pište do SZ co vše by tam mělo být a pak to spustíme
Jé Lenííííííííííí
v pondělí je u mě balík 😵 😵 😵 😵
se asi opiju na počest české pošty 😀 😝
Máte-li zájem vše o této kosmetice, fotkách a jiných užitečných rad... přijde na
ahojte je tu nejaka slovenka,co by chcela teraz nieco z cherryculture? bo idem objednavat a tak by sme si mohli rozdelit postovne....ak tu je niekto.. nech pisne IP
Luci, píšu ti sem, mě teda Pigmenty jedou, ale s tím King to nechápu 😲 Mě tyhle věci vydrží dlouho...a co zkusit se tím máznout a rozetřít až po koupání 😉
no já se umuju..spláchnu sem ve vaně vemu ten king popatlu se tím a pak spláchu ale je mimo proud vody...no tak stejně chci ho znova no
nema niekto zaujem si objednat odsypky pigmentov od Mac? spojili by sme si postovne.. piste IP, tu chodim malokedy

Jůůůůůůůůůů 🙂 A jaká je adresa?