Objednávka u George, jak je to s poštovným?

zuzanaburesova
8. led 2018

Ahojky,prosím o radu s objednávkou u george z UK.Chtěla bych si objednat sama věci pro dětičky ale potřebovala bych radu ohledně poštovného.Vím že velký balí je za 15 liber ale nějak nevím kolik se do něj vejde věcí.Můžete mi prosím někdo poradit? Děkuji moc za rady Zuzka

nedele007
9. led 2018

Zalezi za kolik si veci objednas, cim vic penez za zbozi, tim min za postovne.

https://direct.asda.com/More-About-Internationa...

Takze u objednavky nad 100 liber je postovne za 10 liber. Vetsinou posilali s DPD a klidne to prijde na nekolikrat.

zuzanaburesova
autor
10. led 2018

Děkuji za odpověď,měla jsem objednávku za 68 liber a poštovné 15 Liber.Jen mě tedy zarazilo že dnes přišel email že část objednávky byla odeslána a to jedny legíny. Takže jak píšeš mohou mi tu jednu objednávku rozdělit do x balíčku i když měli vše skladem ?A nevíš prosím kolik se vejde věcí do jednoho balíku? Objednáváme si tady u nás s holkama at se podělíme o poštovné ale když jsem objednávala přes jednu paní tak vždy psala že místo v balíku už moc není.

renesme77
13. dub 2018

Dobrý den,objednáváte nebo poradíte jak objednat?Děkuji

vrtulecz
24. dub 2018

Dobrý den, mohu se zeptat, objednávali jste teď po převodu ASDY na borderfree.com? Chtěla jsem udělat objednávku, ale na konci při souhrnu na mě vypadla částka přes 3000 kč za VAT. Což se nikdy nestalo. Nedokážu změnit nikde v nastavení, abych případně DPH doplatila( tak jak term and conditions borderfree píšou, že lze ). Nemáte nejnovější zkušenosti někdo? Nerada bych přišla o skvělé nákupy posledních tří let.

barbara93
6. říj 2018

@vrtulecz Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste přišla na to jak výhodně objednávat přes borderfree a neplatit vat. Dá se tomu nějak vyhnout. Děkuji za odpověď.

vrtulecz
6. říj 2018

Dobry den,zatim jsem to vzdala.Dost me to mrzi,ale po vanocich chci proste zkusit udelat objednavku a uvidime,jestli oni vrati neco nebo ne.

davidy
15. lis 2018

Dobrý den. Oblečení značky George se dá nakoupit na eshopu Stylový špunt. Zkuste juknout....

vrtulecz
16. lis 2018

Dobrý den, děkujeme za informaci, bohužel objednávám pro syna na 7 let a pro dospělé.