icon

Tanga. Od kolika let povolit dceři?

verca_20
28. říj 2019

Ahoj, zajímal by mě váš názor. Mladší dceři je 13 let, v září začala chodit na dance aerobik a od té doby na mě loudí abych ji koupila kalhotky typu tanga. Ve své skupině je spolu s její kamarádkou nejmladší, jinak tam jsou holky 15-18. Prý je ostatní holky nosí normálně a ona si připadá trapně v obyčejných kalhotkách. Tak nevím, moc se mi to nezdá, nepřipadá mi, že by tanga byla nejvhodnější prádlo na sport a i když také sportuji, přijde mi, že moc ženských je teda nenosí. Říkám si, jestli spíš s někým nerandí a tohle na mě nezkouší jako záminku. Co si o tom myslíte? Dovolili by jste dceři nosit tanga už v takhle mladém věku?

Strana
z4
martaskaaa
3. lis 2019

@saoirse Nejsou tanga jako tanga. Proč si každý myslí, že jsou to tři šňůrky? A že máš v zadku šňůrku? 😀 Ano, prodávají takový extrémy, že je to fakt kus špagatu v řiti, ty mi taky pohodlný vůbec neprijdou. Ale ty asi nebudou na standardní nošení, ale na nějaky erotický hrátky na chvíli. Klasický střih tang nebo brazilek je pro mě ok, ani nevím že je mám. Je to asi i o zvyku. Když to blbe řeknu, kontaktní čočky taky ze začátku nejsou úplně příjemný a v oku drhnout, dokud si na to nezvykneš 🤣👍 ale fakt každýho věc, co nosí. Ne každý má zadek na tanga a každá má ráda jiné pohodlí

saoirse
3. lis 2019

@martaskaaa Ani ty čočky (kvalitní), by v oku cítit být neměly. A s tím zadkem právě nesouhlasím 🙂 Však i kdyby nebyl modelkovskych parametrů, proč by si neměla dotyčná zvolit spodní prádlo podle své libosti? Když se přes to vhodně oblékne, tak je do toho každýmu prd

martaskaaa
3. lis 2019

@saoirse Měla jsem čočky a chvilku trvalo než jsem si úplně zvykla, že je mám. A já zase nesouhlasím, aby si brala tanga na sebe mařka, co má zadek jak čtyři s pokročilou celulitidou a vezme si třeba ty legíny. To ať si radši vezme ty bombardaky a má tam zařízlý dva pruhy. V tomhle případě jde libost stranou. Ale jasne, je hodně takových, co nemá soudnost a vezme si to 😁 pokud to má pod riflema, tak s tím problém nemám, to ať si jde třeba na ostro 😂

betelgeuzz
3. lis 2019

@martaskaaa tak velký zadek ani bombarďáky nespraví, to radši ty tanga, kdy zadek nevypadá jak rozdělený na 4 ks.

martaskaaa
3. lis 2019

@betelgeuzz 😂 nojo, jak pomeranč na měsíčky

saoirse
3. lis 2019

@martaskaaa -Když se přes to vhodně oblékne, tak je do toho každýmu prd- Vkus a soudnost můžou a nemusí mít ženský bez ohledu na konfekční velikost🙂 A spodní prádlo má být spodním prádlem, co prostě má být schované pod oblečením, nemá nikde koukat a být vidět. Ani tanga, ani klasicky kalhotky

monaaaaaa
17. pro 2019

@verca_20 Ja mám holky naštěstí ještě malé a nemusím to zatim řešit. Ale co si pamatuji na svoji zkušenost tak jsem též na sport vyžadovala takové spodní prádlo, bylo to komfortnější. Měla jsem bezešvé, bambusové spodní prádlo, aby nebyly vidět švy. Nikoho to tím pádem nedrazdilo. A zároveň mi to při pohybu více vyhovovalo. Hodně štěstí

sarasnajb
18. led 2022

@verca_20 myslím že bys jí to měla dovolit, jestli chce, a můžu mít otázku je dobrý nylon?

tadeas_horvykk
12. črc 2024

kristyn.g trenky se rolují a zařezávají do zadku je to nesnesitelný

Strana
z4