icon

Tanga. Od kolika let povolit dceři?

verca_20
28. říj 2019

Ahoj, zajímal by mě váš názor. Mladší dceři je 13 let, v září začala chodit na dance aerobik a od té doby na mě loudí abych ji koupila kalhotky typu tanga. Ve své skupině je spolu s její kamarádkou nejmladší, jinak tam jsou holky 15-18. Prý je ostatní holky nosí normálně a ona si připadá trapně v obyčejných kalhotkách. Tak nevím, moc se mi to nezdá, nepřipadá mi, že by tanga byla nejvhodnější prádlo na sport a i když také sportuji, přijde mi, že moc ženských je teda nenosí. Říkám si, jestli spíš s někým nerandí a tohle na mě nezkouší jako záminku. Co si o tom myslíte? Dovolili by jste dceři nosit tanga už v takhle mladém věku?

Strana
z4
verca_20
autor
29. říj 2019

@iris92 no kamarádka je také sestřička, sice ne na gynekologii.. ale tanga nosí prakticky pořád a pokud vím, problémy nemá. Jak v nich může v práci vydržet je jiná věc, osobně to také nechápu :D

iris92
29. říj 2019

@verca_20 Tak on je taky nekdo na tyhle veci nachylnejsi a pak kazda drobnost muze byt problem. No kazdopadne ja uz bych to na sebe neoblikla, ale at si kazdy nosi co chce 😊

martaskaaa
29. říj 2019

@verca_20 já teda je mám na sobě kazdy den, cely den a ani nevím, že je mám, nikde mě nic nedře. Je potřeba mít dobrou velikost, aby se nezařezávaly 😀 Kalhotky jsem nosila jen po porodu a teď občas kvůli vložce. A nikdy jsem gynekologické problémy neměla, ale to už záleží na hygieně a náchylnosti, každé tělo je jiné. Myslím, že bavlněné by mohly být ok co se týče prodyšnosti. Na tancování bych určitě volila tu bavlnu, v jiných materiálech by si ji zapařila, ale to i v kalhotkách 😀

te_reza
29. říj 2019

Mě je 31 a ani nevím, kdy jsem je začla nosit... Faktem je, že časem jsem sama přišla na to, že jsou nepohodlný😂

vasinka88
29. říj 2019

No tak já bych je urcite koupila.. sama nosim snad odjakživa 😁 no od 13 urcite.. a přijdou mi nejpohodlnější ze všech druhu kalhotek.. mám za sebou druhy porod a vyloženě vždy trpím každé sestinedeli kdy jsem nucena kvůli vlozce nosit normalni... hrozne mě to rozčiluje 😩 takže už se uplne trepu na to až se budu moct vrátit ke starým dobrým tangam.. (na záněty sem nikdy netrpěla a nikdy snad ani nemela )

zelenaesmolda
30. říj 2019

@vasinka88 fakt?ja tangace nesnasim,prijdou mi nepohodlne

verca_20
autor
30. říj 2019

@te_reza Až časem, ne hned?:D mě to kdysi trvalo přesně půl dne, když jsem si je vzala na střední :D Občas je nosím tedy kvůli manželovi, buď když máme mít ,,rande" a nebo naopak druhý den, jako projev mé spokojenosti s průběhem předchozího večera 🙂 Ale jak v nich někdo může být denně třeba v práci nechápu..

vasinka88
30. říj 2019

@zelenaesmolda jj, já sem vzdycky už uplne nervni v normálních 😁 tím myslim všechny druhy jak klasické, tak nohavickove nebo takové ty brazilky nebo co.. furt si to musím potahovat, upravovat , při každém pohybu při chůzi citim jak je musím zas popravit a tak 😁 tanga oblecu a nevim o nich.. a myslela sem ze to tak musí přece mít všechny zenske😅 a vidim ze ne ze většina nosi asi fakt normalni 🤷🏼‍♀️Já treba i lituju chlapy ze musí nosit trenky to bych asi umrela dyt se to furt musí rolovat 🤭

verca_20
autor
30. říj 2019

@vasinka88 No máš tedy můj obdiv :D já bych si ještě zvykla na ten pásek/ šňůrku přes zadek, ale co mi fakt vadí je, že se tanga zařezávají i vpředu.. mezi stydké pysky. A když je člověk někde na veřejnosti, těžko si to může upravit.. takže je mám fakt jen na zvláštní příležitosti.

vasinka88
30. říj 2019

@verca_20 aha, no mě to nedělá ale, mě se ,, zarezavaji” jen vzadu kde mají.. vepredu ne..🤷🏼‍♀️ Tak nevim

caverina
30. říj 2019

Hlavne na tanga je potreba mit zadek...kdyz si to vezme zenska,ktera ma 80 kilo tak je to des...🙂

verca_20
autor
30. říj 2019

@vasinka88 No možná je to střihem, když sem je v těch 16 zkoušela, měla jsem takové ty fakticky tři šňůrky a vzadu trojúhelníček.. třeba jim dám ještě šanci, máte tip na nějaká pohodlná? jen by pak bylo asi pokrytecké je zakazovat holce 🙂

kata267
30. říj 2019

@vasinka88 naprostý souhlas, alespoň vidím, že nejsem jediná divná komu je to pohodlné 😀

kata267
30. říj 2019

@caverina tak to teda nesouhlasím, přes kalhoty přece nikdo nevidí jaké mám prádlo, to je jen moje věc i když nemám 90-60-90 a nahý zadek v tangách vidí max.ráno muž 🙂 podle mě je mnohem horší když si více kg ženská vezme kalhotky a pak má zářezy, ale to je věc pohledu...a určitě se mi nikdy nezařezávaly vepředu? co to jako bylo za střih? 😀

caverina
30. říj 2019

@kata267 no prave ze ty "normalni" kalhotky aspon trochu ten zadek zpevni...ale jiste je to vec pohledu...🙂

caverina
30. říj 2019

@caverina a to nerikam proto,ze bych sama mela "hvezdne" miry...to urcite nemam🙂

kata267
30. říj 2019

@caverina tak to je presne uhel pohledu, radsi bez zarezu s vic rozkydlym zadkem nez se zarezama 😀 asi zalezi kdo co preferuje

zelenaesmolda
30. říj 2019

@vasinka88
ja zase prave nesnasim tanga,ten pocit toho spagatu zarezaneho v zadku je desny :D

kos_atka
30. říj 2019

Já bych to řešila jen ze zdravotního hlediska Tanga jsou pro pipinu to nejhorší Ale taky bych ji to nezakazovala Spis vymezila,aby neměla v prádle jen to A zkusila bych navrhnout bezesve kalhotky Lepší než aby šla na rande na ostro 😁😁

vasinka88
30. říj 2019

@verca_20 to ani nemam, já kupuju vsude mozne od primarku po HaM . Klidně v tom HaM mají hezky výběr .. nemusí to byt sama krajka ty sou umele stačí klidně takove ty basic bavlněné obyčejné .. takové ty tři snurky to už se snad myslim ani neprodává to letělo kolem toho roku 2000 ne? 😁🤭 dnes sou spis nejčastější hezke krajkove nebo obyčejné 🙃

zelenaesmolda
2. lis 2019

@verca_20
jak to nakonec dopadlo?povolila jsi je dceri?

kristyn.g
2. lis 2019

Já nepovolim az do 18 let..... Ale co já vím, může se doba změnit, synovi je teprve 10m 🙄😁😁😁

zelenaesmolda
2. lis 2019

@kristyn.g
tak synovi bych je taky nepovolila :D

sobist
2. lis 2019

Hah, jak bych reagovala já nevím, asi bych jí jedny koupila. Pokud se ti to nelíbí, tak nějaké hezké a nepohodlné, kdeže nějaká bavlna.. :D Takové první jsem měla já a docela mě to od jejich nošení na ZŠ odradilo. 🙂 Ono, jak se tu už psalo, pokud je chce, dřív nebo později si je někde sežene sama - takhle aspoň budeš vědět co a jak.

vitezove
2. lis 2019

@verca_20 ježiši proč by je nemohla nosit. Jen ať je nosí. Třeba se bude cítit prostě dobře. A jestli kvůli klukovi? To si teda nemyslím, ale kdyby ano - myslíš, že to, že nemá tanga by jí v něčem bránilo??? 😀

blondynka400
2. lis 2019

@verca_20 já bych to dovolila. Jak už tu bylo napsáno, vždyť co je na tom, je to přeci její věc. Navíc na tancování se hodí fakt tanga, s normálníma byl vždycky boj. Já nosím tanga někdy od 14-15 až doteď. Neumím si představit jít "ven" v něčem jiném, normální kalhotky by mi pod oblečením vadily a to už nehodnotím, jak blbě to vypadá... Tanga jsem nosila třeba i celé těhotenství až do porodu, jedině cca měsíc po porodu jsem vždy vynechala. V životě jsem neměla žádný zánět, kvasinky a pod. Chce to jen dobře vybrat velikost, je vždy lepší větší a dobrý střih. Nemusí to být nutně jenom bavlna, i krajkové se dají sehnat příjemné s jemnou krajkou, která funguje stejně jako bavlna. Já zakotvila u Victorky, lepší a pohodlnější tanga neznám... Většinu tang, co se prodává bych na sebe dle střihu a materiálu nevzala. I velká část sportovních není dobrá. Ale musí se vyzkoušet, co komu sedí...

saoirse
3. lis 2019

@kristyn.g Not fair! Když zaříznutá šňůrka v zadku, tak pro všechny! Z diskuze vyplývá, že je to nejpohodlnější a decentní prádlo, tak by muži neměli být ochuzeni

betelgeuzz
3. lis 2019

Normálně bych šla tanga s ní vybrat. Vždyť chce kalhotky a ne nějaký sadomaso obleček. Chápu, že někomu nemusí být pohodlné, ale to si musí zkusit sama. Já je nosím asi 20 let a v pohodě. Nikdy jsem z nich žádné problémy neměla.
A k těm chlapům - kamarád kdysi dostal k narozeninám nějaké vtipné tanga, tak je vyzkoušel a od té doby je nosil. Akorát si stěžoval, že na něho prodavačky vždycky divně hledí, když si je chtěl koupit 😀 A to nebyl žádný metrosexuál, ale takový Venca z dědiny 🙂

zelenaesmolda
3. lis 2019

@saoirse
zabilas :D :D :D

saoirse
3. lis 2019

@betelgeuzz A to je na tom to skvělý, jak jsou lidi různí. A co nosí pod oblečením, je úplně soukromá věc, i kdyby to měla být kožešinová bederní rouška (decentně skrytá), tak o tom nikdo nemusí vědět🙂 Já vlastně nevěřím tomu, že to opravdu může být někomu pohodlné, stejně jako třeba ponožky, co mají příliš úzký lem a stahují nohu a přitom, kolik lidí je nosí a nevadí jim to. Zvyknout se dá i na ty pověstný malý boty. Prostě nic proti ničemu🙂

Strana
z4