Olomouc - maminky II
Tož je to tu jsme ve dvojce, vítám vás baby 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Zdar holkyyyyyyyy 😵 vy teda tady pekne kecate, aspon jsem si pocetla, jsme dnes vyletovali - byli jsme v Brne na vystavisti - ja na Pro dite a muz Rybareni - no teda hlavni duvod proc jet je vam urco jasnej 😉
Hmm a jako na to tam pařijou? nebo myslíš, že mi jsme tak pobouchaný, že to tam rozjedem na rádio 😀 😀 😀 😀
A strasne se mi zalibilo nositko Manduca, mate nektera neco takovyho? Evca? Sem s postrehama 🙂
lindi 😀 😀 😀 to jste dobří, táhnout se až do brna. a s dětma nebo bez?A co sis dovezla za inspiraci?
No samo s detma a upne v poho, po dalnici chvilka, akorat jak jsem se rozdelili, tak ja jsem mela celou dobu spiciho Sebika a tatin otravneho Samika 😉
No my jsme nejcatseji chodili do Varny 😉
hmm v timpu jsem byla jednou a asik tak 15minut se mi tam moc nelíbilo, ale podřídím se 😉
"B"- děcka, ve Varně je to navíc samá fifla. 😀 😀 nejlepší jsou vesnický zábavy, my jsme teď byly na tom maškaráku a to teda nemělo chybu!!!
No stejně na Olomouc tu máme prd diskoték, mě taky vadí ve varně, že se tam jako nedá dýchat 🙄
No a Samikovi jsme nakonec koupili na narozky tohle odrazedlo
http://www.detskydum.cz/detail/odredlo-davdek-3... uz jsem to sem davala, Samous si to vyzkousel a skoro ho nechtel vracet a meli vystavni slevu, za 1490 😉 takze narozky vyreseny 🙂
Jj Zlatuš taky mám nejradši ty vesnický, jsme tehdá byli u vás v Grygově na té veknkovní, nevím přesně kde to bylo, ale bylo to tam boží a Peťan vyhrál hlavní cenu meloun 😀 😀 😀 😀
Diskotéky pro matky a mládež nad třicet 😀 😀 😀 😀 jeslti bysme už spíš neměly pokukovat po koncertech Evy a Vaška ve slovanu!!!! 😀 😀
Takže jste v balíku 😀 😀 , co????
No, ale teď mě napdá, co kdybysme zašly na nějakej koncert, zjistím, co se chystá-taky dobrej relax a pařba!!!
Lindi, odrážedlo pěkný, já ještě narozky neřeším.teď ho ještě musíte uchránit před samem, když se do n ěj tak zamiloval.
Dočkej času jako husa klasu a třeba budete u nás na sále moct s Petrášem oslavit zlatou svatbu!!!! 😀 To už by mohl být spravenej!

jj, do atlantu taky chodíme, na bowling a taky mámna atlantu jednu ne-za-po-me-nu-telnou (achichach) vzpomínku!!!!Poslední superpařba před početím!!! Jako na tancování asi Timpo, tam se dá normálně dejchat a i kecat.