Olomouc - maminky II
Tož je to tu jsme ve dvojce, vítám vás baby 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Ja tady sedim u netu a cekam na chlapika, co ma prijet pro kocar, jsem zrovna dnes zapomnela mobil dopo v lekarne, tak je s nim v kontaktu manza a ja pres icq 😒 jsem si puvodne myslela, ze jsem ten mobil ztratila, malem jsem z toho mela infarkt 😅 a Samousek chrupka.
Ja kdybych ztratila mobil, tak me flakne 😒 ... nikde nemam cisla zazalohovany 😝
Marta taky chrni, ale zase tu nekdo vrta, tak nevim, jak dlouho vydrzi
No ja prave taky ne a sla jsem asi do dvou obchodu, tak jsem si uz byla jista, ze mi ho nekdo slohl z kabelky 😅
Jojo, hned u lanovky ... no jsem zvedava, jedem tam poprve, ale mame jen dobre reference 😉
Jsme v Ramzove nebyla ani nepamatuju 🙂 a chystate se na vyslap? Berete nejakou krosnicku na Martu?
Ja jem tam taky nebyla tak 4 roky ... ten penzion je celkem novej, myslil maji druhou sezonu.
Krosnicku berem, ale jak velky vyslapy budou, to netusim ... uz se Marta trochu pronese 😉 a taky zalezi na pocasi. Zitra ma byt fajn, ale v patek uz nic moc a v so jedem ke znamym
Mluvila jsem s Mili a ze dovca dobra, vratili se v poradku, nic moc jinyho zatim nevim, manza ma jeste tyden dovcu, tak objizdeji pribuzny
Dik za info ... musim se ji pak ozvat, jestli nezajem s klukama na prochajdu ... nebo se zas muzem i s Vama sejit u nas, minule to bylo fajn 🙂
ahojky holky,
Ivi peknou dovcu a az se vratis, tak mi prosim pisni, porad nemam to tvoje cislo ☹ Rada vas uvidim, jeste pred tim 29.
Entiku co ta prosteradla??? Kam je teda chces posunout.
zatim pa 😀
Zdareéééééééééééc,
jé Ivi tak vy už zítra razíte? kurnik to uteklo si to pěkně užijte 😎
Ivi mám dotaz dnes jsem byla na gyndě a dr. my zase nabízel to očkování na čípek, jakej máš na to názor, jsi očkovaná?
V RENU jsou docela dobrý boty, ale ta obsluha 😠 😝 já si zas nemylsím, že všechny nike a adidas jsou špatný, záleží který a taky SANTE nejsou všechny dobrý, jsem viděla jedny a ty byly teda dost blbý, špatná pata😝
JO holky a včera jsem byla u toho zubaře, no marast největší, protahoval mi kanálky s 10cm jehlou aua auaua ☹
No a za měsíc jdu znova 🙄 😔
No Jani ty jsi chudáček ☹ ☹ ☹
V Renu dělá moje bývalá švagrovka,ale asi týden,ona dělala v Kauflandu 😉
Jani, toz taky pridam svou trosku ohledne toho ockovani, segra se nechala ockovat, je o necele tri roky mladsi, ja bych do toho asi nesla, myslim si, ze uz je pozde. A taky jsou dve vakciny, jedna je vhodnejsi pro starsi. Ale kdybych mela holcicku, tak bych nevahala ani chvili.
Holky jakej je v tom rozdíl mladá nebo stará 😀 no jak Vikča dovrší vhodného věku hned jde 😉
No kazdopadne je to nejucinnejsi pro mlady holky, ktery jeste sexualne neziji, no uvidime , co nam jeste napise Ivka.
Ja uz mam nastesti sbaleno, snad jsem nic nezapomnela 😉
Jani, ohledne toho ockovani, neni to vhodne jen do 18-20 let? navic ta vakcina je nova, rvat do sebe dalsi protilatky, ja nevim, nesla bych do toho...
Prool, tento patek nemuzes? nebo v pondeli dopo? 🙂
Peti, tak zrovna co se tyka tehle vakciny, tak nepripada to riziko rakoviny jak pises rvat do sebe protilatky neporovnatelne?
Ja jsem teda spis priznivec ockovani, jasne, jsem z oboru a taky me to zivi, kdyz si tu vakcinu koupite 😉 , ale nejen proto, proste podle me prevazujou klady.

Ivco, diky.
\a kde budete bydlet na dovce?