icon

Otec riskující život dítěte. Co si myslíte o následujícím nápadu partnera?

goldenova
10. srp 2020

Co si myslíte o následujícím nápadu partnera, který chtěl naše roční posadit na paddle board na přehradě? Co kdyby dítě spadlo do naprosto neprůhledné vody? Vůbec nezmínil jakékoli ochranné prostředky pro dítě do vody, prostě ho chtěl dát na paddle board a kdyby spadlo do vody, byl si jistý, že ho najde. Vůbec ho nenapadlo, jak lidé v takových situacích panikaří, že voda je neprůhledná, že by dítě někam spadlo, ale pod vodou se dostalo někam jinam.
Nazval mě pak matkou, která svému dítěti nedovolí žádný vzrušující zážitek.

Strana
z3
alcar
13. srp 2020

@hanih ano, penovy pasek nejlepsi. Ale s nim dite musi vyvinout aktivitu a ano - lokne si sem tam vody. Nase lektorka vzdycky rika - my se neucime plavat, my si hrajeme na plavani. Spoluprace dite - rodic je zaklad. 🙂

amazonkajanik
13. srp 2020

@alcar je bát se vody,kdy je matka přespříliš opatrná a začít po malých krocích. Doma jsme jeli vanickovani a když jsem koupala normálně,stejně syn řádil,že si i loknul a rozhodně se vody nebojí. Nemá proč. Ale prostě na dovolenou jsme pořídili tuhle věc. Rukavky mi stáhne,nebo do nich bude kousat. Hryze teď snad všechno,lezou mu špičáky. Žádný kurz plavání jsem neprošla a proto nebudu riskovat zdraví a život syna nějakým experimentovanim s plovacimi pomůckami. I kdyby se naučil plavat až v 1.třídě (což nehrozí,s přítelem jsme kachny),teď je pro mne důležitá jeho spokojenost a základní rozvoj(chůze,řeč,jemná a hrubá motorika)

lennus
13. srp 2020

@goldenova Rozhodně aspoň vestu. My teď byli s 6 a 2 letou a pro oba jsme půjčili vestu, i na sjíždění Jizery o víkendu, kde nebylo moc vody, jsem matka flegmatik, ale jsou věci život ohrožující.

Strana
z3