Paranormalni jevy-něco se děje. Máte také zkušenost?
Ahoj mate někdo zkušenosti s paranormalnimy jevy doma? 😁
Když jsem ještě chodila na střední občas se doma něco dělo. Většinou jen když jsem byla doma já s mamkou. Vyprávěla mi třeba sen a najednou když řekla, ze v tom snu nějaká holcicka skočila tak z pokoje se ozvala rána a na zemi byl plysak se zabudovaným kazetakem, který na skříňce asi dva roky sedel. Jednou když se Mamka koupala a já snidala v obýváku něco se stalo, ale ani jedna jsme nic neslysely. Pak na mě Mamka z pokoje rvala, co to má znamenat, ze mám v pokoji takový bordel. Když jsem za ni přišla byly rozházené věci ze stolu snad do půlky pokoje, na stole ležela Polička co byla povesena nad nim. Na stole ležel drahy foťák a monitor od PC a rozbita byla jen žárovka v lampicce.
Když jsem byla sama s přítelem na chatě a on večer odešel na ryby šla jsem se osprchovat a opět najednou rána z vedlejší místnosti, v lednicce cinkaly lahve. Vypla jsem vodu a šla vedle byla praskla žárovka v lednici a spadla dekorace.
A teď, žijeme spolu v domě máme malé dítě. Jelikož jsme o tom ani jeden nechtěli mluvit, aby si o nás ten druhy nemyslel, ze zrovna já jsem magor tak jsme mlceli. Nedávno jsme o tom začali mluvit. Možná v důsledku nějakého filmu, ale shodli jsme se, ze když jeden nebo druhy sedíme v jedné části gauce vidíme občas projít černou postavu. Vždy jsme ji oba viděli jít jen v jednom směru a to od dveří do zahrady směrem do domu po chodbě. Stává se, ze v jednom místě i přesto, ze jsou všude zavřené dveře a okna táhne. Z ničeho nic je cítit chladný průvan a zase to přestane. Já jsem slyšela zřetelné kroky na půdě. Myslela jsem, ze je to třeba kuna, ale tomu to proste neodpovídalo. Když manžel odjel na montáž tak jsem slyšela i zřetelné tukani na dveře. Občas máme hrozne sny a stalo se mi už parkrat, ze jsem se nemohla vzbudit. Natalka se občas zasekla a koukala do jednoho místa a na nic nereagovala což si myslím, ze se dětem proste stává. V noci občas třeba dvě hodiny seděla v postýlce a sama si hrála a septala, ale to si taky myslím, ze děti občas proste dělají.
Mate někdo s necim podobným zkušenosti? Spis se ptám ze zvědavosti. Vše se da vždy racionálně vysvětlit i když my na “něco” věříme. Verim na něco i z toho důvodu, ze když napr zemřel děda tak se u našich zastavily hodiny, když umřel strejda spadla televize...
Zajímalo by mě jestli se někomu taky doma “něco” děje 😁🤔.
@luckawm i když vás to nijak neobtěžuje, můžete nějaké dušičce třeba pomoci, za druhé ani nevíš a může vám to třeba ubírat energii. Pokud nejste na faráře, doporučuji zkontaktovat stredisko budhismu diamantové cesty (po republice je jich plno) mají speciální techniky, které pomáhaji duši při pruchodu smrtí
@luckawm ne žádné paranormální jevy, spíš vidíš a slyšíš bludy.
Je třeba si připustit že všelijaké chrumčení je založené na skutečných věcech. Tak třeba když v zimě začnou topit tak se vlivem tepelné roztažnosti lehounce pohybují trubky a opravdu nemyslím ty trubky co se po večerech vracejí z hospody ale trubky na topení, zlato.
A na psychózu pomáhá třeba když seřveš nejakýho blbce který tě usurpuje a řekneš mu pravdu = nejsem tvoje služka a jdu s Natalkou na procházku a do kavárny s kámoškama.
@zelenaesmolda jo to je ono 😁. Nemohla jsem si vzpomenout jak se tomu “říká” 🙈
@ferdinanddeste tyy jo. Ja se považuju za racionalniho člověka. Ale když se dovrely respektive na kliku zavřely dveře v bytě bez průvanu, nebo spadla ze stolu těžká poklicka která na něm ležela úplně celá,.... Tak jsem se málem počůrala :D naštěstí jsem člověk nevnimavej, takže víc toho nemám ale .. tohle bylo třeba fakt divný
@ferdinanddeste ne cvok nejsem 😁, to je v poradku každý věří nebo nevěří na neco. Psychozu nemám a žádného blbce který by si ze mě dělal služku doma taky nemám tak nepotřebuji na nikoho řvát 😊. Ven chodím pravidelne i bez Natalky 😘. Dekuji za péči.
@luckawm
ja jsem o tom kdysi cetla nejaky clanek,ze vlastne nas to chrani pred urazem ve spanku.predstav si,ze se ti zda,ze hrajes tenis.asi by bylo dost blbe kdybys zacala i takhle machat rukama nebo se snazit utikat.A ze se obcas stane,ze zustanes paralyzovana i po probuzeni ale neni to nic nebezpecneho ale pry je to hodne neprijemne.
Tak a zase nespím. Budu celou noc přilepená k manželovi, páč já jsem strasnej poseroutka 😂😂 nevím asi mě jako malou strašili. Dodnes se bojím tmy. Takže nechat mě 5 min zavřenou někde kde je absolutní tma...vylejzam šedivá a o 20 let starší 😂😂
Letos v létě se mi jednu noc zdálo, jak mě můj táta prosí o pomoc. Že chce, abych si ho vzala k sobě. Další den dopoledne mi brácha volal, že táta náhle zemřel. Z ničeho nic, aniž by cokoliv bylo s tátou špatně, nebyl nemocný...embolie. Tu noc jsem špatně spala a delší dobu jsem prostě cítila, že se na mě někdo dívá. Nikdy na to nezapomenu. Určitě něco mezi nebem a zemí existuje. Dcerka jako malá, když jsem ji šla kojit a stála v postýlce, smála se do rohu místnosti často. Na chalupě u švagrových zase mávala na jejich dědu. Ale dokud člověk nezažije něco zvláštního sám, nepochopí a to já s tím tátou naprosto nechápala. Dával mi nějaké znamení...
@podaji Naprosto ti rozumím a mám uplně to samé. Leta jsem nedokázala usnout ve tmě a to jako dospělá. Od mala jsem měla šílené noční můry a to byl sen, co se mi zdál i x měsíců noc co noc... Občas mám pocit, že se na mě někdo dívá v noci... ale to mám opravdu od mala. I dneska mám problém spát v úplném tichu a tmě. Čekám na manžela raději nebo mám otevřené dveře, abych slyšela TV a měla světlo :D
@luckawm spánková paralyza se mi stala v životě asi 4x a je to teda desivy. A více lidem kolem mě se to stalo taky a taky děs.. klasicky sny se mi zdají většinou příjemný a paralyza se mi stala prave při těch horších snech. Leknutim jsem se probudila k ranu ve fázi spánku, kdy člověk ještě neovládá tělo, ale už vnímá a ještě je v tom snu. Tak jsem třeba cítila skoro až fyzicky, ze se mě někdo dotýká a ležím na pohřebišti někde na Žižkově, kolem mě skáčou mrtvoly, no děs... jindy, ze zas lezim doma, někdo se nade mnou naklání a chci ho odehnat, nemůžu mluvit a ani se pohnout. Trvá to tak 3 minuty a mám z toho normálně trauma😇
Ano, pronasleduje te poltergeist a jak to znas z filmu, tak to dopadne, ani farar ti nepomuze
@petulejan nám se stalo teda s ex něco podobnýho, když mu zemřela před Vánoci babička, tak jsme to doma večer řešili v kuchyni, on z toho byl vyřízený a hystrerčil a jak jsme se dohadovali, tak strašná rána vedle z obyvaku. Já se lekla, že jsem si málem cvrnkla. Nevím ani jak ten zvuk popsat, takový tupý, prasklý až skleněný naráz. Ale vážně dost nahlas, určitě ne z venku, protože jsme měli být vysoko. Tak jsme tam hned šli co se stalo a nikde nic. Podle mě to byla babička a udělala tu ránu, abysme se přestali dohadovat o její smrti, že už ji je dobře. Vážně si to nedovedu jinak vysvětlit, co to bylo za divný zvuk.
Taky se přidám, doma se mi tedy nic hrozného neděje, ale pracuji v Hospicu, v tomto zařízení lidé hlavně umírají. Už sem si zvykla že jezdí výtah aniž by si ho někdo přivolal, běžně nám tu padají obrazy ze zdi, kroky jako takové slyšet nejsou ale je slyšet jako když šlápnete do něčeho sladkého a pak to na tom linu dělá takový zvláštní zvuk. Na kolegu po tom co na chvilku zavřel oči a otevřel zřetelně koukala paní. Do kolegyně zase někdo štouchnul, na pokoji v koupelně začala stříkat sprcha. Musím říct že po tom všem nepochybuji že něco je mezi nebem a zemí.
🙂 v pohodě
@luckawm Já na to věřím, občas jsem se doma po nastěhování necítila úplně ve své kůži, ale už je to dobré. Nechtěla bych být na tvém místě, jsem srab a asi bych balila kufry... Ačkoliv třeba je to přátelský duch, někde jsem četla, že radily ženské ho pozdravit a vyzvat k odchodu.
@pulenka Panejo..
Nám se jednu dobu taky děly divné věci. Začalo to z ničeho nic, když jsme bydleli teď s manželem v našem startovacím bytě. Vždy ve 3 hodiny se ozvala nějaká rána. Někdy z kuchyně, někdy v pokoji kde jsme spali, jednou dokonce u moji hlavy jako by někdo bouchnul do skříně. Nejděsivější bylo, když jsme se vrátili z ranního běhu (chodili jsme v 5 ráno) a moje klíče, které byly normálně položeny na botníku, ležely uprostřed chodby.
Skončilo to tím, že jsem řekla, ať už nám to dá pokoj, ať je to, co je to, a že mě to už nebaví. Od té doby byl klid. Tuto radu mi dala kamarádka, která měla podobné zkušenosti.
Takové věci strašně ráda čtu před spaním.
Svůj příběh jsem už psala na jiném fóru, ale šoupnu ho i sem, ať se vám pak dobře spí.
Před několika lety jsem dělala au-pair v Anglii. Když jsem tam byla, tak mi umřel děda. Na pohřeb jsem nejela. Noc před pohřbem mi někdo bouchal s dveřma od skříně a pak mi štípal do tváře přesně tak, jak to dělával děda. Nikdo tam v noci nemohl být, protože jsem se každý večer zamykala takovým tím zámkem, který jde zadělat a oddělat jen zevnitř, aby mě brzy ráno děti nebudily. Ráno se mě dvanáctiletá, která měla pokoj pode mnou, proč jsem v noci uklízela a dělala takový rámus.

@luckawm hodni duchove chrani i pred zlymi sny. A ty neprijemne pachy? To nebude jen citlivym nosem. Zvirata nemusi vzdy reagovat, obzvlast, jestli jsou tam od mala. Je rozdil, kdyz duch provoni kuchyni prave pecenym strudlem ( ktery jsem necitila jen ja) a pri valeni testa na cukrovy vam da jemny vychovny pohlavek a nebo kdyz citite neprijemne pachy jako treba zkazene maso a ta spankova paraliza, buzeni male, no, radeji bych volila toho farare.