icon

Pavouci v domě

cizinkaa
4. lis 2016

Ahoj všem,
mám takovou jednu věc, která mě dost trápí. Bydlíme v rodinném domě a za boha z domu nemohu vymýtit pavouky. Už nevím co s nimi. K přítelovi jsem se nastěhovala začátkem června, do té doby bydlel on u mně, takže byl dům většinou prázdný, jasně něco sem nalezlo, ale vybíjim je na denní bázi už od června a pořád nic a už nevím co s tím.
Máme sítě v oknech. Žádné dveře nenechávám otevřené, na domě neroste žádný břečťan, zvíře také nemáme, aby to nosilo dovnitř, pravidelně luxuju a vytírám, na půdu vedou jedno zavřené protipožární schodiště, takže tudy taky nelezou, sklep nemáme, nepoužívané špunty k odpadu (např. vana, když používáme pouze sprchu) jsou neustále zavřené.
V polovině října jsem předělala kompletně ložnici, vyházela jsem všechny skříňky, skříně a nechala tam jenom postel, pod kterou snadno vysaju a palmu, kterou jsme koupili až v září. Dveře pro jistotu vždy zavírám a stejně jsem tam od tý doby zabila už dva.
Už prostě nevím co s tím, nenapadá mně jediná možnost odkud by mohli lézt. Neřešila bych drobný pavoučky, ani je neřeším, ale jsou to takový ti velcí černí pavouci s větším tělem, ne johanky. Máte někdo zkušenost? Zkusím všechno. Jen už z toho začínám být trochu zoufalá. 😢

P.S.: Neraďte mi prosím podpálit barák, to by asi neprošlo. 😒 🙄

Strana
z2
sirka1
6. lis 2016

Tak už to mám - je to K-Othrine.

cizinkaa
autor
6. lis 2016

@sirka1 si zlata. Dekuju moc! ☺️

edgana
6. lis 2016

Hlásím se do klubu arachnofobiku. Kdyby nebyl doma manžel jsem s či okna volat souseda na odstranění obludy. Máme sítě,ale i tak dokážou vlézt dovnitř. Proto Raidem strikam co tri týdny tyto sítě a dolní rohy oken. Máme kolem domu oblazkovou drsná a to je jejich sídliště. Zkoušela jsme naredený Domestos,nějaký růžový prášek z drogerie Teta a stejně bez úspěchu.

cizinkaa
autor
7. lis 2016

@edgana myslis, ze lezou skrz site? 😳 to by mne ani nenapadlo. 😁

dandaa
7. lis 2016

@cizinkaa lezou skrz sítě malinkati a uvnitř domu vyrostou ;)

cizinkaa
autor
7. lis 2016

@dandaa to se mi nezda 😁 doma u nasich jsme meli klid, jak je cely rok dlouhy...
Furt hledam, odkud lezou ti nasi obri. 😁

mialagia
7. lis 2016

@dandaa to se mi taky nezdá.. Tady se občas (vždy na podzim)prostě objeví nějakej obr a nevyrostl tady určitě.. To bysme ho vídali dřív..☺

@cizinkaa nám tu dělal ten postřik kdysi taky deratizér a říkal, že stačí kolem oken ptž lezou hlavně okny..a byl fakt klid..ale ty sítě tedy muselo vám něco uniknout..třeba kolem trubek topení?nebo tak něco..

cizinkaa
autor
7. lis 2016

@mialagia prosimte. Vcera sel pritel do hospody vecer. Ja se v klidu ucila a nejdnou v rohu opet pavouk. Chlapovi jsem se nedopsala, protoze se mu vybil telefon, takze jsem si pekne pavouka pozorovala, mam zaleze. A ten osminohej smejd zalezl pod palubky, kde se nam kosi zed a konci palubky. Kdysi to bylo presne, ale asi jak teplem sesychaji udelaly se tam skviry. Takze krom 40 minut hruzy z pozorovani pavouka, jsme si dnes akrylovali vsude kolem palubek. Jeste jsem taky vyhazela pro jistotu kytky a doufejme, ze bude klid. Jinak uz proste nemam tuseni kudy. 😁😁

Strana
z2