Koše na tříděný odpad do malé kuchyně. Máte tip?
Máme malou kuchyň a už mě nebaví mít tříděný odpad v taškách za dveřmi. Koukala jsem na koše z IKEA a Brabantia, ale některé jsou dost drahé a bojím se, že budou spíš zabírat místo, než pomáhat.
Potřebovala bych něco na plast, papír a směs, ideálně aby to nevypadalo hrozně a šlo to normálně udržovat čisté.
Máte doma nějaký systém na třídění odpadu, který se vám v malé kuchyni opravdu osvědčil?
Mám kuchyň tak malou, že opravdu nejsem ochotna obětovat ani jednu skříňku tříděnému odpadu. V bytě tak máme pouze koš na směsný odpad, čtyři uzavíratelné koše na tříděný odpad pak máme na balkoně.
@anonym_autor Papír dávat do papírové tašky v komoře, v kuchyni být nemusí a nosí se jednou za čas. Na plast a směs jsem měla v kuchyni dvojkoš na šlapku. Koše byly malé, ale bydlela jsem sama a vynášela je často, tak stačily. Koupila jsem si tenkrát nějaký dražší, aby vypadaly a hlavně fungovalo otevírání apod.

@anonym_autor Jo, mam system 😆, nosim papir a plast do vestavenych kosu v chodbe, proste bych se s nimi do kuchyne nevesla, je fakt malinka. Vzdycky kdyz me to stve, ze to nosim tak daleko, tak si reknu, ze ve velke kuchyni bych to mela stejne daleko, jen bych neprochazela dverma.