icon

Elektrický kuchyňský kompostér. Není z něj cítit odpad?

9. zář 2026

Ahoj, uvažuju o elektrickém kuchyňském kompostéru do bytu. Láká mě, že bych nemusela pořád řešit bioodpad, hlavně slupky a zbytky od vaření.
Jen se bojím, jestli z toho v kuchyni není časem cítit odpad. Máte ho někdo doma? Je to v pohodě, nebo se musí pořád čistit, aby nezapáchal?

jari110
9. zář 2026

Není to vůbec cítit, dokonce bych řekla, že to i jemně voní. 😀

osaka_9
9. zář 2026

Není, mně to naopak celkem hezky voní, žádný zápach. Samozřejmě je potřeba pravidelně měnit filtry podle toho, jak často se používá, nejpozději ale každé 3 měsíce.

petuik
9. zář 2026
@osaka_9

Není, mně to naopak celkem hezky voní, žádný zápach. Samozřejmě je potřeba pravidelně měnit filtry podle toho, jak často se používá, nejpozději ale každé 3 měsíce.

@osaka_9 můžu se zeptat jakou značku kompostéru máte😁děkuju

autor
9. zář 2026

Taky by mě zajímala konkrétní značka nebo model. Podle komentářů to zní líp, než jsem čekala, ale právě ty filtry a údržba mě ještě zajímají.

petuik
9. zář 2026
@anonym_autor

Taky by mě zajímala konkrétní značka nebo model. Podle komentářů to zní líp, než jsem čekala, ale právě ty filtry a údržba mě ještě zajímají.

@anonym_autor byla tady maminka, která zmiňovala Reencle, ale je dost drahá sranda 🤷‍♀️

jan_hah
10. zář 2026

Přidám se sem, taky mě to hodně zajímá. 🙂 Vlastní zkušenost s konkrétní značkou by potěšila.

anezzka3
10. zář 2026

Holky, já mám doma taky jeden, ten můj se jmenuje Sage. Je parádní, nezabírá moc místa, filtry poctivě měním a opravdu nesmrdí😉