Elektrický kuchyňský kompostér. Není z něj cítit odpad?
Ahoj, uvažuju o elektrickém kuchyňském kompostéru do bytu. Láká mě, že bych nemusela pořád řešit bioodpad, hlavně slupky a zbytky od vaření.
Jen se bojím, jestli z toho v kuchyni není časem cítit odpad. Máte ho někdo doma? Je to v pohodě, nebo se musí pořád čistit, aby nezapáchal?
Není, mně to naopak celkem hezky voní, žádný zápach. Samozřejmě je potřeba pravidelně měnit filtry podle toho, jak často se používá, nejpozději ale každé 3 měsíce.
Taky by mě zajímala konkrétní značka nebo model. Podle komentářů to zní líp, než jsem čekala, ale právě ty filtry a údržba mě ještě zajímají.
Taky by mě zajímala konkrétní značka nebo model. Podle komentářů to zní líp, než jsem čekala, ale právě ty filtry a údržba mě ještě zajímají.
@anonym_autor byla tady maminka, která zmiňovala Reencle, ale je dost drahá sranda 🤷♀️
Přidám se sem, taky mě to hodně zajímá. 🙂 Vlastní zkušenost s konkrétní značkou by potěšila.
Holky, já mám doma taky jeden, ten můj se jmenuje Sage. Je parádní, nezabírá moc místa, filtry poctivě měním a opravdu nesmrdí😉

Není to vůbec cítit, dokonce bych řekla, že to i jemně voní. 😀