ahojky který by jste doporučili pro praní oblečení citlivé pokožky?
lovela nic nevypere a ani nějak nevoní 😕 já určitě persil sensitive 😉
jednoznačně persil 😉
urcite Persil, Lovela nevypere, je agresivni, hodne deti ma na ni reakci...
Určitě Persil 🙂
lovela opravdu není moc vhodná pro citlivou pokožku a navíc nevypere, Persil sensitive je Ok, mám zkušenost i s Froschem, také dobrý, jen mě v těhu začala vadit jeho vůně. Teď dominuje Dreft sensitive a super po všech stránkách. Pravda, ponožky od písku mě teda nevypere ☹, ani jiný prostředek. Malá je atopik a lovela jí ekzem dost zhoršovala, všechny ost. OK. Ještě jsem zkoušela od Eurony Cerny prášek a také docela dobrý. Nedá se koupit v obchodě a i ost. prostředky od této značky jsou dobrý.
já se přiklánim k tomu,ze lovela nic moc 😒 Sice mi hezky voní, ze začátku jsem z ní byla nadšená,ale jenom do chvíle kdy přišly první pokakaná bodynka a dupačky - nevypere se to,takze jsem musela drhnout nejdřív mydlem v ruce 😠
Peru v Persilu Sensitiv, voní mi nejvíc 🙂
Já jsem si pořídila od Dedry prášek Sensitiv pro citlivou pokožku, zatím nemám vyzkoušeno, ale ostatní si ho chválí.
Taky jsem nejvíc spokojená s Persil Sensitive. Zkoušela jsem i Dreft, ale ten vůbec nevypral vaječinu, nakonec jsem to musela znova vyprat v Persilu.
Já jsem za Lovelu. Na plínky a pak příkrmy to tolik nestačí, ale to jsem zase přidala žlučové mýdlo, nebo něco na skvrny a bylo. 😉 U Lovely mám ráda tu jemnou vůni, k dětem se mi silné parfémování nějak nehodí. Na začátek určitě doporučuji Lovelu a pak ideálně prostřídat. Myslím, že není nutné u každého praní drtit prádlo agresivním práškem. 😖
Já s lovelou co se týče reakce zkušenost naštěstí neměla ale teď jak dávám příkrmy tak nevypere absolutně nic a její vůně mi začíná vadit. Až jí sdělám rozhodla jsem se pro persil sensitiv a jak to tak čtu měla bych být spokojená. NA zmazané tričko od příkrmů používám neflek (levnější za to 100% účinná varianta vaniše) poté hážu do rpačky a vyperu v dětským prášku.
Já určitě Persil Sensitive. Vypere všechno. A teď jsem vyzkoušela ten nový tekutý Dreft Baby Sensitive a je taky dobrý. Lovela nic nevyprala a divně páchne.