icon

Pilates - cvičení na míči. Nemáte zkušenosti s knížkou?

luciek9
9. kvě 2009

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto knížkou. Ráda bych začala cvičit. Nemůžu se ale dokopat někam do posilovny nebo na kurzy. Strašně ráda bych cvičila pilates nebo na míči. No a pak jsem objevila tuhle knížku a tam je oboje. Nebo nevíte, kde by v okolí Plzně byly kurzy cvičení na míči - specielně pilates?

nobody
•
10. kvě 2009

semtam to někdo probírá v tématech o hubnutí
ta knížka je v pohodě, vem míč a jdi na to 😝

janah.
•
11. kvě 2009

Já knihu neznám, ale chodím. Je to sice bez míčů. Důležité je dýchání, takže jestli to tam máš dopodrobna rozepsané tak proč ne... 😉

janah.
•
11. kvě 2009

Jo a obdivuji Tě, já sama doma sebe nepřinutím. To budu dělat cokoliv jiného než cvičení 🙄

tereziep
•
14. kvě 2009

Já se právě snažím cvičit doma. Zatím zkouším cca každý den posilovat na břicho - sedy lehy. Pro mě je zase dost děsný někam chodit. U nás nic není a jezdit cca půl hoďky do města se mi nechce. Chci právě cvičit tak cca 20 min každý druhý den, když malá spí. Pro mě je pak hrůza to hlídání - musí vždy být někdo doma, aby mi malou pohlídal, já jsem pak ve stresu, abych stihla být doma na koupíní - malá je divoch a tak jsem na to musíme být dvá. No a chodit nepravidelně se mi taky nechce. Takže mi jiná možnost nezbývá. Zatím jsem právě u nás nenarazila na tuhle kombinaci - míče + pilates

zuzka1.
•
14. kvě 2009

moja mamina cvici pilates na loptach uz vyse 3 rokov, 2x tyzdenne v jendom cnetre a nevie si to vynachvalit.Ma reuamaticku artritidu a cukrovku, okrem toho, ze tym schudla, sa citi a vyzera neuveritelne dobre. Takze vrelo odporucam.

tereziep
•
21. kvě 2009

Ahoj, včera jsem si koupila knížku cvičení na míčích - vypadá úžasně, a hlavně je to tam dost dobře napsaný. Tak snad se dokopu ke cviční. Luciek myslím, že pokud koupíš tuhle knížku, tak myslím, že tě to bude bavit.

danu
•
21. kvě 2009
danu
•
21. kvě 2009

skus si zadat do googlu kde je pilates v plzni a najdes 😉
napriklad aj tu
http://www.profitsport.cz/pilates-plzen/