Placení přes paypal

zuzanaburesova
30. dub 2019

Dobrý den, prosím o rady jak funguje placení paypal. Chtěla bych si objednat látky z Polska a tam je jen tato možnost platby. Koukala jsem že se musím registrovat, potom se musím převádět peníze z mého učtu na paypal nebo se to nějak propojí s kartou? Nikdy si kartu neukládám když platím třeba online na Ali. Tak nevím zda jí tady ukládat ale asi to jinak nepůjde že ? Ještě by mě zajímalo zda ty peníze co tam popřípadě budou, jdou zase převést zpět na můj účet?Děkuji Vám za rady Zuzka

fyii
30. dub 2019

@zuzanaburesova ahoj, funguje to vyborne a spolehlive.zalozis

zelenaesmolda
30. dub 2019

@zuzanaburesova
pridas k uctu kartu,paypal je spolehlivy a bezpecny

fyii
30. dub 2019

@zuzanaburesova promin odeslalo se to driv..
zalozis si ucet paypal, musis uvest cislo tve karty, strnou ti z uctu 50 Kc, ktere ti zase na ucet vrati po nejakem case cca mesic po privedeni transakce. to ma byt pojistka, ze to myslis "vazne" a nezakladas jen tak ucty. To je jedine, kdy ti nejak "sahaji " do tveho uctu. No a potom uz vlastne kdykoliv pri jakemkoliv dalsim nakupu se jen pres paypal prihlasis jmeno heslo, cislo karty mas ulozene a ty potvrdis platbu. za tento ucet nic neplatis. Je to jedna z nejbezpecnejsich plateb jak u nas tak do zahranici. uz to mam roky a zadny problem, vyuzivam casto.

bayt
30. dub 2019

@zuzanaburesova Nic nikam nepřevádíš. Propojí se to s tvojí kartou.

psimino
30. dub 2019

@zuzanaburesova PayPal je internetový platební systém, který lze mimo jiné propojit s platební kartou. PayPal jako služba je bezpečný, ovšem je potřeba být obezřetný. Někdy Ti může přijít mail, že Tvé konto PayPal třeba vyprší. Takový mail se může tvářit, že je od PayPal, ale ve skutečnosti je od nějakého podvodníka, Ty zadáš svoje přihlašovací údaje a Tvoje platební karta může být snadno zneužita. Proto bych Ti doporučil používat nějakou samostatnou kartu vyloženě jenom pro platby přes Internet (s nějakým menším zůstatkem) nebo alespoň omezit limity pro platby přes Internet na své platební kartě.