icon

Plnění obálek. Máte zkušenosti při rodičáku?

karol1996
31. kvě 2020

Zdravím, máte někdo zkušenosti s manuální práci z domu při rodicaku? Plnění obálek? Montovani čehokoli. Co není podvod?

sudylichozrout
31. kvě 2020

@karol1996 Tyto prace jsou VZDY podvod.

juliemichal
31. kvě 2020

taky bych brala 😀

leniczka23
31. kvě 2020

Ja obalky rozkladala, ale to byla domaci prave od meho zaměstnavatele. Na internetu neni nic co vy nebyl podvod. Radim obvolat fabriky v tvem okoli a optaz se na domaci praci primo..

jana2381
31. kvě 2020

@karol1996 kdysi jsem v nouzi zkusila plneni obalek. Musela jsem zaplatit vstupni poplatek za instrukce a navod. Princip byl takovy, ze si podam inzerat na nabidku prace na plneni obalek, duverivi lide (jako predtim ja) mi poslou penize za instrukce a navod, a ty jim naplnis obalku listem s popisem a navodem. A oni si zase podaji inzerat... Atakdale.. Takze podvod. (mimochodem, po jedne, ne priliz mile smsce, mi vstupni poplatek prisel zpet)

karol1996
autor
31. kvě 2020

Díky, myslela jsem si to :D

theuska29
31. kvě 2020

Pomáhala jsem kamarádce s plněním obálek, pastelek do krabiček, lepidel, letáčků, ... pokaždé šlo o něco jiného. A upřímně ... kdyby jsme jí další 3 holky nepomáhaly, tak by to neměla šanci udělat. A ty peníze za to opravdu nestojí. Doma jen hromada krabic, času málo ... u pastelek šlo o to si složit tu krabičku, naskládat pastelky podle návodu a zalepit. Chtěla jsem také do toho jít, ale poté, co jsem si to několikrát vyzkoušela, tak už bych do toho nešla. Jinak šlo o Tchibo 🙂