icon

Pocení. Co používáte do podpaží?

melysa
15. dub 2009

Ahojky holky, mám dotázek- co používáte pod paže proti pocení? Rozhodla jsem se sem hodit tento dotaz po včerejším odpoledni, kdy jsem se venku nesla jak páv v novém triku a po příchodu domů a mrknutí do zrcadla jsem se málem vyvrátila- na světle šedém triku pod pažema mokré rybníky, hrůza, vypadalo to odpudivě 😒 Používám dlouhodobě Niveu antiperspirant, dříve kuličkovou teď vosk DOUBLE effekt, a efekt je "pouze" v tom, že můj pot není cítit ale je velmi dobře vidět. Co s tím, existuje něco, po čem se nebudu tak zatraceně potit? Díky za odpověď.

Strana
z3
ined77
20. kvě 2014

Dobrý den maminky,
do naší Wiki knihovničky byl přidán nový článek Hyperhidróza https://www.modrykonik.cz/hyperhidroza/. Jedná se vlastně o nadměrné pocení. Budu moc ráda, pokud najdete chviličku a napíšete i Vy své zkušenosti s nadměrným pocením. Jak jste tento problém řešily, co Vám pomohlo? Vaše rady, tipy a nápady jistě ocení i ostatní maminky, které se třeba potýkají se stejným problémem a hledají radu, pomoc nebo pochopení.
Své příběhy můžete psát přímo pod článek do okénka " Moje zkušenosti s ...".

Mockrát Vám děkuji za Váš čas a také za to, že pomáháte Wiki knihovničku tvořit a rozšiřovat o vaše cenné zkušenosti.
Krásný den všem 🙂 .
Denisa

@monin76 @melysa @monali @amira55 @capi21 @kousinka @rozela @janulle22 @mobina ... a další 🙂 .

luciejanku
20. kvě 2014

ahojky. pro me jedina a stoprocentne ucinna vec a to z lekarny DRICLOR, cca 200,- 🙂 zarucene pomuze!!!

isabelakrasna
Odpověď byla odstraněná
pierrott
Odpověď byla odstraněná
adrikamika
12. kvě 2015

Mě pomáhá ranní sprcha 🙂, pohodlný oděv, žádný stres a tuhý deodorant

erza1
Odpověď byla odstraněná
petapetruska
19. kvě 2015

Ahoj,ja mam bezva zkusenosti s Perspirexem z lekarny 😉

leskachnes
26. kvě 2015

Já už 4 roky používám Driclor a nemůžu si ztěžovat... za říkám použiji tak 3 až 4 balení což je maximálně 900 Kč. Před tím jsem vyplacala dea a anti za 300 Kč měsíčně, za rok to je strašná suma a k tomu to nekolikatero mytí podpaží za den s xkrat prevlikanim a pranim...ufff ještě že jsou takové vychytavky... 🙂

gabrielanak
9. srp 2015

Tak si čtu vaše názory. Nemáte některá zkušenosti s Perpsi guard ? četla jsem dobrou recenzi .co vy na to ?

schimmer
Odpověď byla odstraněná
milasestricka
29. únor 2016
Uživatel milasestricka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od milasestricka.

Mela jsem obrovske problemy s pocenim, velke kruhy v podpazi a zadny antiperspirant nezabiral. Vyzkousela kde co. Driclor a ten drazdil a stipal, pak jsem objevila Pespi guard a ten byl mnohem lepsi, nicmene v lete malo ucinny a tak jsem hledala dal. Az mi kamaradka poradila at si objednam antiperspirant sweat stop aloe vera forte a jsem s nim naprosto spokojena. Muze se pouzivat na cele telo, coz je velka vyhoda. Tehdy jsem ho objednala z anglie a nyni je k dostani na internetu i u nas.

suusan
Odpověď byla odstraněná
tynduskam
4. kvě 2016

Alverde z DMka 🙂

luu25
9. kvě 2016

Holky, a neuvažovala jste některá o nějakém zákroku, na zbavení se pocení? Přijde mi, že jsou léta čím dál teplejší a člověk se potí jak pra**. 😒 Četla jsem teď o tom nějaký článek jedné klinky http://blog.medicomclinic.cz/109-nadmerne-pocen... ale oni tu píší spíše o nadměrném pocení. Já o tom spíše uvažuji jako o estetickém zákroku, abych se zbavila této nepříjemnosti... co myslíte vy? máte s tím někdo nějakou zkušenost?

petrule28
9. kvě 2016

Borotalco doporučuji, bez aluminiových solí, je to tuhý deodorant. Perfektní. Vyzkouším i to Vichy. Kouknu na net, jak vypadá.

evagabik
9. led 2018

ahoj, chtěla bych znát váš názor a asi i trochu uklidnit: Celý 1. trimestr jsem používala klasický tuhý antiperspirant, který obsahuje hliníkové soli a bůhví jakou další chemii. Mám strach jestli to nějak negativně nemohlo ovlivnit miminko. Díky za názor.

zuzimuk
9. bře 2019
Uživatel zuzimuk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzimuk.

Z kosmetiky jsem toho vyzkousela hodne, nikdy mi nic poradne nezabralo ☹ desim se nadchazejiciho leta

leskachnes
Autor odpověď smazal
julisa88
17. bře 2019
Uživatel julisa88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od julisa88.

A zkousela jsi i neco jineho mimo kosmetiku? Nejakou proceduru? Urcite neco takoveho je...?

alzibetka
26. bře 2019

Injekce botulotoxinem jsou casto dosti ucinne, koukala jsem nato na strankach u Amaryllis centrum.

elie77
21. lis 2019

Mně taky nic nepomáhalo, ale kdy našla jsem electro antiperspirant, tak jsem se rozhodla ho koupit a používám 2 krát za pár měsíců, princip na kterým funguje prostroj je neuvezitelny, není to chemie, nic v těle nezůstává. Je to naprosto čistá léčba.

Strana
z3