milasestricka
Uživatel milasestricka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od milasestricka.
milasestricka
18. bře 2016

Nemyslím si že driclor není škodlivý, je to samá chemie. V těhotenství jsem používala deodorant perspi rock přírodní kamenec a úplně mi stačil.

milasestricka
18. bře 2016

Já jsem v těhotenství používala přírodní perspi rock, ale je to jen deodorant. Ted jsem si oblibila sweatstop antipentiranty a nepotim se uz vubec. Tak třeba zkus vyzkoušet.

milasestricka
10. bře 2016

hojky, já jsem proti nadměrnému pocení vyzkoušela kde co od Dricloru az po Everdry a jediné co mi na 100% pomohlo byl sweatstop antiperspirant je jich více druhů podle stupně poceni. Používám jej už nekolit let a jsem s ním naprosto spokojena. Nastříkáte se večer než jdete spát, opakujete tak 2 dny a týden máte pokoj. K dostaní je ovšem pouze na internetu.

milasestricka
5. bře 2016

Ahoj já a celá moje rodina použivame Perspi rock coz je 100% přirodní deodorant a jsme s ním naprosto spokojeni. Je založen na bázi minerální soli pocházející z asijských solných dolů.Kamenec má stahující a antiseptické účinky, a může tak být použit jako velmi účinný deodorant, který brzdí růst bakterií, způsobujících nepříjemný potní zápach.A jak tady píše Jana je i tekuté formě, do lahvičky s krystaly se jen nalije voda a je to .Pak nastříkam kam potřebuji a mam klid.K dostastaní je na stop-potu.cz

milasestricka
5. bře 2016

Ahoj já a celá moje rodina použivame Perspi rock coz je 100% přirodní deodorant a jsme s ním naprosto spokojeni. Je založen na bázi minerální soli pocházející z asijských solných dolů.Kamenec má stahující a antiseptické účinky, a může tak být použit jako velmi účinný deodorant, který brzdí růst bakterií, způsobujících nepříjemný potní zápach.A jak tady píše Jana je i tekuté formě, do lahvičky s krystaly se jen nalije voda a je to .Pak nastříkam kam potřebuji a mam klid.

milasestricka
29. únor 2016

Mela jsem obrovske problemy s pocenim, velke kruhy v podpazi a zadny antiperspirant nezabiral. Vyzkousela kde co. Driclor a ten drazdil a stipal, pak jsem objevila Pespi guard a ten byl mnohem lepsi, nicmene v lete malo ucinny a tak jsem hledala dal. Az mi kamaradka poradila at si objednam antiperspirant sweat stop aloe vera forte a jsem s nim naprosto spokojena. Muze se pouzivat na cele telo, coz je velka vyhoda. Tehdy jsem ho objednala z anglie a nyni je k dostani na internetu i u nas.