icon

Podobně drahé dárky pro děti. Je to důležité?

19. lis 2022

Holky, dnes jsme s manželem řešili dárky na Vanoce pro děti a docela jsme se neshodli. Tak by me zajimalo jestli to tak vnímám jenom já a nebo je to normální... Byla jsem vychovaná tak, že jsme se sourozenci dostávali dárky v podobné cenové relaci, no a manžel je názoru, ze nevadí, když jeden bude mít dárky v hodnotě,placnu, 3000 Kč a druhý v hodnotě 900 Kč. Ja vím, že děti hodnotu peněz neznají, ale přijde mi to prostě jak když jednomu dáváte víc a druhému míň.Jak to máte vy? Dáváte dětem dárky v podobně cenově stejně?

Strana
z3
gabu6
21. lis 2022

Nn Vanoce ani narozeniny nejsou o penezich , je to o po tu darku.
Takze u nas 1-2darky pro deti spolecny , 2-3darky pro kazdeho zvlast .. pro nas dospeli taky tak 1-2darky. Podle penez to nelze brat , protoze ty veci nestoji stejnou castku.

gabu6
21. lis 2022

@ninive211 tu zelvicku dostane u Vas doma ?

ninive211
22. lis 2022

@gabu6 U babičky právě. Tam půjdeme 25.

gabu6
22. lis 2022

@ninive211 a nebude smutny , kdyz jediny darek , co si preje a nedostane ho doma

ninive211
22. lis 2022

@gabu6 No to sem řešila taky, ale myslím, že bude spousta jiných dárků a oni moc dobře ví, že dárky Ježíšek nechává i u babiček, abychom se navštívili o Vánocích...takže takhle mu to podáme, pokud by si na to ten večer vzpomněl.

teate
22. lis 2022

U nás řešíme počet dárku. Ale cenovou relaci ne. To holky zatím vůbec nevnímají, narozdíl právě od počtu dárků.

versatilka
22. lis 2022

Pro mě je důležité, abych dětem splnila jejich přání. Stejnou cenu jsem nikdy neřešila. Co koriguji je množství, jsem ráda, když to vychází podobně.

Strana
z3