Podvod - Jarošová Marika

kusov
13. pro 2017

prosím , nemate někdo zkusenosti s paní Jarosovou Marikou? Cislo uctu..264958909/0300 ?? Koupila jsem si od ni kuchynsky robot za 1500,- platba predem😢 a od včerejška,co se ji pripsali peníze na ucet nekomunikuje. Kdyby nas bylo vice , mohli bychom podat trestni oznameni..

annasmyckova
13. pro 2017

včera se jí připsaly peníze na účet a už chcete na ni podat trestní oznámení? třeba je bez připojení, v nemocnici, nadělává v práci...cokoliv co se lidem může stát.

meronym
13. pro 2017

Nejste trosku zbrkla? Pane Boze, lidi nemusi sedet 24hod denne na netu.

dolezalovalucie
13. pro 2017

@kusov Ja bych tedy ještě počkala,kazdy nemá cas vysedávat na netu.

jaja01k
13. pro 2017

Taky mi prijde prehnane po jednom dnu chystat trestni oznameni.

galatea_a
13. pro 2017

Včera se jí připsaly peníze na účet a dneska se chystá trestní oznámení 🙄

dominikaromanova
13. pro 2017

@kusov,
Jak víte, že se jí peníze přepsaly na účet zrovna včera. Ono také záleží kdy jste jí peníze odeslala a navíc, nikdo nesení u internetu hodin denně. Paní Vám již přijetí peněz na její účet potvrdila? Myslím si, že je Vaše reakce trošičku přehnaná. Chápu, že se v dnešní době bojíte, ale kdyby paní nekomunikovala více jak týden, tuto reakci pochopím. Být Vámi, počkám, paní slušně napíši kdy odešle Vámi zakoupenou věc, ať víte, kdy máte zhruba balík očekávat.

kusov
autor
13. pro 2017

Prehnana reakce urcite neni. Mam internetbakovnictvi a veskery pohyb mi prijde sms. Vcera mi strhli castku 1500,- na jeji ucet. Ma stejnou banku,tudiz to mela jeste tyz den. A podle cisla uctu,na ktery jsem penize posilala je to podvodnice. Uz loni okradala lidi pres bazarek

kusov
autor
13. pro 2017

Ale tady koukam jste vetsina duveriva,jako jsem byla jaaaa. Kdybych si dohledala to jeji cislo uz kdyz mi psala kam penize poslat,neposlala bych ji ani korunu.

terez225
13. pro 2017

Běžte do banky a stornujte platbu že jste se přepsala a omylem ji poslala někomu jinému 😊

kusov
autor
13. pro 2017

Tam jsem hned po zjisteni hned volala..musela jsem se dostavit na pobocku a zazadat o vraceni penez. Uz na tom ucte nebyli..tak mne v bance odkazali na policii..jenze jsem pospichala do prace. V patek to jdu nahlasit. Jsem nastvana sama na sebe

volfici
13. pro 2017

@kusov ono je trochu rozdíl, když do úvodního příspěvku napíšeš "včera jí přišly peníze a dneska nekomunikuje" a potom teprve dodáš "podle čísla účtu je to podvodnice". Pak se nediv, že "jsme tu všechny důvěřivé", když napíšeš nejdříve jen půlku.
Jinak pokud máš indicie, že je podvodnice, pokud se ti nepodaří platbu stornovat, spoj s ostatními podvedenými (když víš, kde už okrádala....)

kusov
autor
13. pro 2017

V patek to jdu ohlasit..a ten prvni prispevek psal muj syn. Nikdy se mi to nestalo,nakupuji pres bazarek casto . Ale ted se budu bat neco koupit

misa357
13. pro 2017

Tvůj syn o sobe píše v ženským rodu?

kusov
autor
13. pro 2017

Psal to jakoze za mne..ale to tady preci neresim...

kusov
autor
13. pro 2017

Kazdopadne si tu jiz pisu s jednou pani,ktera posilala penize na stejny ucet a byla taky okradena. Vam , co si myslite,ze jsem zbrkla nebo pisu unahlene ..preji at nenaletite stejne jako ja.

dominikaromanova
14. pro 2017

Na PČR jsou i večer, a nechápu, proč tam tedy jdete až v pátek a nešla jste tam rovnou z bankovní instituce nebo proč tam nejdete třeba dnes (čtvrtek), když jste to včera nestihla. Je to celé divné. Já nechci být hnusná, ale jeden den odešlete peníze, fajn, má je hned protože je to stejná bankovní instituce, ale hned druhý den zjistíte, že to je podvodnice? To je až moc rychlé, budiž, ale na PČR čas jít nemáte, sem psát čas máte a pak zde uvedete, že údajně to za Vás psal syn. Každopádně to nahlaste i administrátorům i zde na MK, pokud paní prodává zde. Přeji hodně štěstí.

ivular
14. pro 2017

Co se tohoto čísla týká, princip těch podvodů je popsán tady:
http://m.finparada.cz/2893-Dalsi-predplacena-ka...

majdapodoli
14. pro 2017

Dobrý den, mám dojem, že Vám na policii sdělí, abyste ještě počkala. Ale každopádně držím palce.

kusov
autor
14. pro 2017

@ivular mate pravdu. Je to karta na dobiti..penize jsem posilala pod var.symbolem...

magdalenax
14. pro 2017

@ivular Palec nahoru za tuhle informaci. O tomhle jsem vůbec nevěděla (tedy ano), ale nevěděla jsem, že je možné na tyhle karty peníze poslat z jinýho účtu, než dobíjet z účtu, ke kterému se karta "váže". Tak jsem zas o něco chytřejší...🙂. Děkuji

psya
15. pro 2017

@ivular hustý

kasenkaaa
23. kvě 2018

Podvedene timto cisle uctu, spojte se s ostatnimi tady https://www.emimino.cz/diskuse/podvodnice-cislo...

catkin
8. bře 2019

@kusov: jak jste, prosím, uspěla s touto podvodnicí? Děkuji