Podzimní dekorace 🙂 Máte odkaz na postupy?

dvojka
12. zář 2008

Ahojky všem!
Jelikož jsem na mateřské a jelikož se v odpoledních hodinách někdy malinko nudim,chtěla bych vyzdobit okna případně i byt nějakými podzimními dekoracemi. 🙂 do kterých bych samosebou ráda zapojila i svojí 3,5 letou dcerku.
Byla bych ráda kdyby sem občas někdo hodil nějaký odkaz s postupy na výrobu právě podzimní dekorace.
Pár jsem jich našla,ale většinou jsou to jen odkazy k zakoupení knížek!
Předem moc děkuji.Snad se najde i jiná maminka se stejným zájmem! 😉

ria80
12. zář 2008

Nastrouhej křídy barevný,smíchej s vodou a maluj obrázky na okna.Třeba podle nějakýho obrázku,který si někde najdeš.Vypadá to opravdu dobře.Malá může pomalovat spodní část balkonových dverří. 😀 😉

haluskacz
12. zář 2008

mozna bys neco nasla na www.moje-rodina.cz. Tam je hafo kreativcu.

25ka
12. bře 2014

ja ti sem skor hodím aktualnu temu na aktualne velikonocni dekorace. niečo mam uz z mynulich rokov syn este tak velky neni aby mi nieco namaloval alebo vytvoril tak som si urobila radost a kupila si vajíčka zo stránky glassor.cz samozrejma maju aj nieco na valentyna alebo vianoce.
ale mna tak napadlo ako mensia na vytvarke som robila teda sme robili odtlačky zeleniny alebo listov na papier a vyzeralo to krásne aj to moze byt ako dekoracia si myslim.

nikcac
1. lis 2014

Vím, že diskuze je starší, ale moc nemám čas něco vyrábět. Nevíte kde se dají objednat podzimní dekorace? Bráním se vánočním do poslední chvíle. Našla jsem web http://www.beautifulhome.cz/podzim-a-halloween/, vypadá to hezky. Objednávali ste již někdo od nich? Díky za pomoc.

marieggg
24. zář 2016
Uživatel marieggg je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marieggg.

Ahoj 🙂 Nemám sice přímo postup, ale inspiraci. Zaujal mě tento lustr http://www.laalmara.cz/dekorace-cz/eshop/48-1-PODZIMNI-DEKORACE-A-DOPLNKY/0/5/6947-LED-koule-k-zaveseni-velka-prumer-15-cm a rozhodla jsem se ho vyrobit i s malou dcerkou, kterou to nesmírně bavilo. 🙂
Nafoukly jsme velký balonek, a napatlaly jsme na něj lepidlo. Potom jsme na něj dávaly provázky v podzimních barvách a malé plsťové listy. Nakonec jsme celé veledílo nechali uschnout. Když to uschlo, tak jsme praskly balonek a výsledek byl podobný jako lustr který nás inspiroval, možná i hezčí. Dětem jsem v pokoji sundala lustr a tohle zavěsila přímo na žárovku. Večer to dělá opravdu moc hezkou atmosféru. 🙂