Pojďme testovat až po zpožděné menstruaci
Ahoj holky, je tu spoustu holek, ktere testuji driv a pak jsou zklamane, ano chapu to ja bych taky nejradeji testovala hned, ale napadlo mne zalozit tuhle diskuzi, kde by sme se podporili a spolecne to vydrzeli az do MS 🙂
Prida se teda nekdo ke mne ? 😉
@ammy001 5+6 🙂 tak držím palečky 🙂 Dej vědět 🙂
Dělala jsem z večerní 🙂 Test v dr max stoji 40,- 2 ks.Tak to moc neusetris 😖 Teplota taky může klamat....
@ammy001 Gratuluju 😉 supeeeeer 🙂
@mardzanka26 dekuji 🙂
Holky, tak já se k vám taky přidám 🙂 minulý měsíc jsme měli první snaženíčko, tak uvidíme, MS by měla dorazit 7.2. Test mám už teda koupený, ale budu se držet!!! 🙂
Kecám, tenhle měsíc, jsem měla na mysli 😀
@ammy001 ještě nekřič 😀 do 7.1. je ještě dlouhá doba 😀 ale je fakt, že co se má stát se stane, nemá smysl bejt z toho pak zklamaná a navíc tomu moc nevěřím, že by to vyšlo na poprvé, ač mužskej tvrdí, že se to prý určitě povedlo hned po prvním sexu 😀 tak jsem zvědavá, kdo bude mít pravdu 🙂))
Ahojky. Snažíme se už dva roky a poprvé jsme tento cyklus zkusili pregnyl... MS má přijít 3.2., tak jsem jak na trní, jestli dorazí nebo ne...Ale i tak bych měla prý testovat až 7.2., to by měl pregnyl vyprchat...
Holky taky se přidávám 🙂 snažíme se o druhé a menstruaci mám dostat až 22.2 tak snad se nedostaví a vydržím to 🙂

@ammy001 zatim dobry 🙂 ascorutin zabral a spineni ustalo, tak nevim ale, jestli to byl nabeh na MS tak jsem si akurat udelala nadeje..