Pojďte si povídat a krátit dlouhou chvíli 🙂
@letadylkokane Tak třeba.. Jaký jsi měla den? 🙂
@adrianka1816 strasne narocny, ale moc fajn. Meli jsme doma pres svatky a cely vikend na navsteve svagra s rodinkou. Takze ruch, kupa deti a prochazky 🙂
Tak aspoň byla zábava ne? :D 🙂 Zdá se mi to, nebo už tu tolik lidí není aktivních jako dřív?
@adrianka1816 jo, bylo to bezvadny 🙂 Ale mam toho uz po tech ctyrech dnech dost. Mame ale dve nase deti, takze sichta nekonci... 🙂
To věřím, ale tak teď to bude asi klidnější ne? 🙂 Zase svůj ,,klid,, :D 🙂
@adrianka1816 no, mame dvouletou a trimesicni. Takze klidu a ani "klidu" moc neni 🙂
Co ty, jak sis uzila prodlouzeny vikend?
Jasný to chápu :D 🙂 Já, nic moc jelikož co se blížím k termínu tak už si nepamatuji kdy jsem se vyspala, trápí mě I nepříjemné tvrdnutí břicha , bolest zad a starch z porodu :D tak něják se to vše mísí...ale moc se těším 👶❤
@adrianka1816 jojo, taky uz jsem to pak chtela mit za sebou. Byla jsem jak vorvan, nemohla jsem lezet, chodit, spat... 😀 Kdy mas termin?
Jo, vtipné je když udělám špatný krok a těsně nad zadkem (tam kde mě bolí ta páteř) se mi skřípne nerv a já musím zůstat stat dokud se to zase neuvolní :D občas jsou to zajímavé polohy ve kterých zůstanu :D ... Nejhorší je že už ani nevytřu podlahu protože to pak bolí jako čert... ale spánek mi opravdu chybí :D ... víš že ani nevím kdy mám termín? :D furt mi to měnil měla jsem takového pochybného gynekologa který mi řekl dobrý den a nashle a to bylo vše z celé kontroli..tak jsem si našla jinou gynekoložku která je zlatá.... ale termín bych měla mít 14.8, zítra jdu na kontrolu tak se paní doktorky musím zeptat a ujistit se 🙂
Holky co budete dneska vařit? Já jsem uplně bez nápadu budu ráda za každý recept 🙂)
@ivankarich Já jsem dnes slaměná vdova, takže pro sebe mám v plánu nové brambory s mlékem. 🙂 A dítě bude mít u babičky vepřové maso, fazolky a brambory.
@kexina Tak koukám že dít se má parádně oproti mamince :D
@ivankarich Náhodou.. brambory "na loupačku" zbožňuji už od dětství. A za druhé - dítě je ve vývinu, zatímco matka je tlustá bečka, která by konečně měla začít hubnout. 😀
@kexina :D :D Tak loupané brambory mi nepřišly nikdy do chuti takže doma zkusím navrhnout variantu B fazolky s masem ...Děkuji
@balogis jak vis ze je falesne pozitivni? A jak vis ze to nemuze byt ze zdravi?jsou "nemoci" kde sr tvori hcg...
@absintka19 je to sedm let starý test nechala sem si ho jako raritu.byla sem úplně zdravá,nikdy jindy se mi to nestalo..leda me napadlo,ze by dali do tehu testu omylem ovulacni?
@balogis mozne to je. Hold vzdy je mozna lidska chyba.
@luciexxx a ze konecne prsi 😂 Taky hlasim dest,jupi. Ja chodim na podobne stranky na FB Magicky zenska (je to moje byvala sefka a da se na to hezky divat)
@absintka19 Ano, ten déšť už byl víc než potřeba. Jen teda kdybych měla na tento týden naplánovanou dovolenou, tak bych byla asi pěkně nas*atá... 😉 😀
@luciexxx to verim 🍀🍀🍀 ja se tesim se konecne zalije zahradu a nemusim pumpovat rucne
Tak schválně, co řeknete. Chlap včera v práci odpoledne oslavoval svoje narozky. Kromě jiného dostal přáníčko - dělané jeho kolegy originál pro něho (tedy ne kupované klasicky v papírnictví), s jejich společnou fotkou a hrající. A v tom je ten háček. Ono to totiž hraje písničku Ten, kdo má tě rád od Lucky Vondráčkové. Přijde to ještě někomu úchylné, aby si kolegové v práci dávali přání k narozeninám a s takovou melodií?

@kexina tak bud to byl žert v opačném případě doufám, ze budu mít jine kolegy v praci🙂

@adrianka1816 hoj, nahod tema 🙂