icon

Pojďte si povídat a krátit dlouhou chvíli 🙂

adrianka1816
7. črc 2018
letadylkokane
7. črc 2018

@adrianka1816 hoj, nahod tema 🙂

adrianka1816
autor
8. črc 2018

@letadylkokane Tak třeba.. Jaký jsi měla den? 🙂

letadylkokane
8. črc 2018

@adrianka1816 strasne narocny, ale moc fajn. Meli jsme doma pres svatky a cely vikend na navsteve svagra s rodinkou. Takze ruch, kupa deti a prochazky 🙂

adrianka1816
autor
8. črc 2018

Tak aspoň byla zábava ne? :D 🙂 Zdá se mi to, nebo už tu tolik lidí není aktivních jako dřív?

letadylkokane
8. črc 2018

@adrianka1816 jo, bylo to bezvadny 🙂 Ale mam toho uz po tech ctyrech dnech dost. Mame ale dve nase deti, takze sichta nekonci... 🙂

adrianka1816
autor
8. črc 2018

To věřím, ale tak teď to bude asi klidnější ne? 🙂 Zase svůj ,,klid,, :D 🙂

letadylkokane
8. črc 2018

@adrianka1816 no, mame dvouletou a trimesicni. Takze klidu a ani "klidu" moc neni 🙂
Co ty, jak sis uzila prodlouzeny vikend?

adrianka1816
autor
8. črc 2018

Jasný to chápu :D 🙂 Já, nic moc jelikož co se blížím k termínu tak už si nepamatuji kdy jsem se vyspala, trápí mě I nepříjemné tvrdnutí břicha , bolest zad a starch z porodu :D tak něják se to vše mísí...ale moc se těším 👶❤

letadylkokane
8. črc 2018

@adrianka1816 jojo, taky uz jsem to pak chtela mit za sebou. Byla jsem jak vorvan, nemohla jsem lezet, chodit, spat... 😀 Kdy mas termin?

adrianka1816
autor
8. črc 2018

Jo, vtipné je když udělám špatný krok a těsně nad zadkem (tam kde mě bolí ta páteř) se mi skřípne nerv a já musím zůstat stat dokud se to zase neuvolní :D občas jsou to zajímavé polohy ve kterých zůstanu :D ... Nejhorší je že už ani nevytřu podlahu protože to pak bolí jako čert... ale spánek mi opravdu chybí :D ... víš že ani nevím kdy mám termín? :D furt mi to měnil měla jsem takového pochybného gynekologa který mi řekl dobrý den a nashle a to bylo vše z celé kontroli..tak jsem si našla jinou gynekoložku která je zlatá.... ale termín bych měla mít 14.8, zítra jdu na kontrolu tak se paní doktorky musím zeptat a ujistit se 🙂

ivankarich
12. črc 2018

Holky co budete dneska vařit? Já jsem uplně bez nápadu budu ráda za každý recept 🙂)

kexina
12. črc 2018

@ivankarich Já jsem dnes slaměná vdova, takže pro sebe mám v plánu nové brambory s mlékem. 🙂 A dítě bude mít u babičky vepřové maso, fazolky a brambory.

ivankarich
12. črc 2018

@kexina Tak koukám že dít se má parádně oproti mamince :D

kexina
12. črc 2018

@ivankarich Náhodou.. brambory "na loupačku" zbožňuji už od dětství. A za druhé - dítě je ve vývinu, zatímco matka je tlustá bečka, která by konečně měla začít hubnout. 😀

ivankarich
12. črc 2018

@kexina :D :D Tak loupané brambory mi nepřišly nikdy do chuti takže doma zkusím navrhnout variantu B fazolky s masem ...Děkuji

balogis
18. črc 2018

Tak ja vám pro "pobavení"posílám svůj falešně pozitivni test.To mi vysvětlete,čím to je?když je člověk zdravý ,neužívá léky nic a vyjde to pozitivní?me by to strašně zajímalo

absintka19
18. črc 2018

@balogis jak vis ze je falesne pozitivni? A jak vis ze to nemuze byt ze zdravi?jsou "nemoci" kde sr tvori hcg...

balogis
18. črc 2018
balogis
18. črc 2018

@absintka19 je to sedm let starý test nechala sem si ho jako raritu.byla sem úplně zdravá,nikdy jindy se mi to nestalo..leda me napadlo,ze by dali do tehu testu omylem ovulacni?

luciexxx
Odpověď byla odstraněná
absintka19
18. črc 2018

@balogis mozne to je. Hold vzdy je mozna lidska chyba.

absintka19
18. črc 2018

@luciexxx a ze konecne prsi 😂 Taky hlasim dest,jupi. Ja chodim na podobne stranky na FB Magicky zenska (je to moje byvala sefka a da se na to hezky divat)

luciexxx
18. črc 2018

@absintka19 Ano, ten déšť už byl víc než potřeba. Jen teda kdybych měla na tento týden naplánovanou dovolenou, tak bych byla asi pěkně nas*atá... 😉 😀

absintka19
18. črc 2018

@luciexxx to verim 🍀🍀🍀 ja se tesim se konecne zalije zahradu a nemusim pumpovat rucne

kexina
21. črc 2018

Tak schválně, co řeknete. Chlap včera v práci odpoledne oslavoval svoje narozky. Kromě jiného dostal přáníčko - dělané jeho kolegy originál pro něho (tedy ne kupované klasicky v papírnictví), s jejich společnou fotkou a hrající. A v tom je ten háček. Ono to totiž hraje písničku Ten, kdo má tě rád od Lucky Vondráčkové. Přijde to ještě někomu úchylné, aby si kolegové v práci dávali přání k narozeninám a s takovou melodií?

sticker
terezapetrova
21. črc 2018

@kexina tak bud to byl žert v opačném případě doufám, ze budu mít jine kolegy v praci🙂