icon

Pojištění psů za zdravotní péči. Všechny náklady proplaceny?

15. bře 2024

Ahoj, máte někdo zkušenost s pojištěním psů za zdravotní péči? Když ho pojistím jako malého, proplatí pak opravdu vše? Čekám v tom nějaký háček.. Děkuji

Strana
z2
autor
29. bře 2024

@lukasklement děkuji, to jsem si právě myslela. Děkuji.

heidi91
2. čer 2024

@kakamila12 Co já vím, tak to určitě dělá Generali, ale je potřeba mít k psovi očkovák, minimálně a myslím že snad jen do 5ti let věku...

baboone
29. čer 2024

Já se tematicky trošku připíchnu a poprosím o zkušenosti s pojištěním psa při cestě do zahraničí. Jedeme takto poprvé, děkuju!

baboone
29. čer 2024

Hm, tak mi můj příspěvek zmizel někam do neznáma, tak nevím, jestli tu nebude 2x... Chtěla jsem se připíchnout s tématem výjezdu se psem do zahraničí a pojištěním. Máte, prosím, zkušenosti? Běžné pojištění u nás zatím nemá. Děkuju za sdílení!

morgan
29. čer 2024

@baboone zkušenost s čerpáním pojistky v zahraničí nemám, ale pokud jedeme do zahraničí autem se psem, tak nám dělám pojištění Axa, tam je v balíčku (myslím, že se jmenuje Exclusive nebo tak nějak) i pojištění výloh za psa u veterináře.

baboone
7. črc 2024

@morgan Aha, to mě nenapadlo, že může být součástí běžného cestovního balíčku. Na to se podívám. "Exclusive", to zní draze... Nebo se mýlím?

morgan
7. črc 2024

@baboone jo, je to jejich snad nejdražší, ale většinou na něj bývá sleva. Když si vezmu výdaje za celou takovou dovolenou, tak to pojištění už se v tom ztratí 🤭 Navíc ani pro nás bych nebrala nejlevnější (spíš nejakej střed), takže takhle se psem je to holt ještě o stupínek dražší. Ale určitě to není žádná darda.

baboone
7. črc 2024

@morgan Jj, taky nesouhlasím s tím dát tisíce za dovču a šetřit na pojištění. Dáte mi, prosím, aspoň cenovou kotvu, jak se pohybuje? Budu ještě pátrat... Každopádně děkuji za sdílení zkušeností 🙂

morgan
7. črc 2024

@baboone Tak nevím, kolik vás pojede a na jak dlouho, ale když do tý kalkulačky zadám 2+2 na 5 dní i s autopojištěním a ukazuje mi to 50% slevu (nejsem nijak přihlášená), tak mi to ukazuje cca 1500. Ale teď koukám, že ten pes je i v tom pojištění Komfort, což podle mě dřív nebylo. Koukni tady, je to přehledný https://www.axa-assistance.cz/cestovni-pojisten...

morgan
7. črc 2024

Píšu, jak nějakej jejich prodejce 🤭😅

baboone
8. črc 2024

@morgan Děkuju!

baboone
Autor odpověď smazal
baboone
8. črc 2024

@morgan 😅👍

pe2la
19. črc 2024

@baboone Souhlasila bych s názory ostatních - co se týče klasického pojištění psa, že je na zvážení, zda pejska pojistit - tedy záleží na věku, protože čím starší, tím horší budou podmínky...každopádně pokud se chystáte do zahraničí, pejska bych rozhodně do pojištění zahrnula...a šla bych cestou srovnávačů, které Vám vypíchnou nejlepší možné varianty. Používám tento v podstatě na všechno https://www.top-pojisteni.cz/
Držím pěsti, ať najdete, co hledáte 🙂

Strana
z2