Pokec mamin - máme doma osmiměsíční mimi 🙂
Ahoj všem, máme doma téměř osmiměsíčního synka a ráda bych sdílela zkušenosti a "pokecala" o životě na "dovolené" 🙂
Dneska byla Miri celý den hrozně plačtivá a když jsem ji držela v náručí, tak se začala natahovat po salátové okurce, kterou jsem zrovna jedla. Ukrojila jsem jí hranolek a teď tu leží, spokojeně okurku ocucává a občas jí něco vypráví. Asi jí dělá dobře, že je chladná a plná tekutin. Podle tabulek by se asi ještě syrová zelenina jíst neměla, ale pokud nebude mít problémy, dám jí radši okurek než piškot. Že by se konečně hlásily zuby? 🙂
@jamia schvaluju, nehrotila bych to, my jsme dali malému v hotelu u večeře kus papriky z bufetu, aby byl spokojený a nevztekla se, že my jíme a on čučí 😀 😀 😀 😀 a okurka není alergen samá voda, dělá jí určitě dobře na dásničky 😉
@sedmitecka Mno, alergeny... 😠 nevím proč jsem si pamatovala, že kojenci můžou z vajíčka bílek a ne žloutek, ale byla jsem si tím neochvějně jistá, tak jsem jí ho dala do příkrmu. No a asi za týden jsem si s hrůzou uvědomila, že naopak bílky děti do roka nesmějí, což samozřejmě potvrdil i můj následný bleskový průzkum internetu. Ještě že jsem si to uvědomila až tak pozdě, jinak bych určitě seděla nad Miri a spekulovala, jestli není nějaká divná 😀 Nic se jí samozřejmě nestalo, ale na svou demenci si budu radši dávat pozor 😠
Ahoj holky. Trochu oživím téma. Mám 9 měsíční holčinu. Ráda si povídám ☺. Jestli je některá na tom stejně, tak nevahej napsat SZ 😄😄

holky, neporovnávejte, co které mimi umí a dělá v určitém měsíci, každé je jiné a má své tempo...třeba kamarádky klučík si od 6 měsíců stoupá si, a náš pediatr je z toho zděšený, že by nechtěk vidět jeho klouby a páteř... 😝
náš Míša je poměrně lenoch, bude mu 8 měsíců příští týden, ze zad na bříško a opačně se přetáčí v pohodě a pořád, na břiše se vzteká, neleze a neplazí se, ale kolínka si pod sebe strká pěkně, takže je to jen otázka času, rozhodně se z toho nehroutím a neběhám na rehabilitacer, prostě má své tempo, nebudu ho popohánět, ještě se za ním naběháme dost 😀