Pokus o sebevraždu. Jak začít znovu?

nada6
30. črc 2011

Ahoj,je tu někdo s podobnou zkušeností?Začala jsem chodit k psychiatrovi,i když se u něho mohu vypovídat,pořád mám pocit,že se mnou jedná jako s bláznem.Přitom jsem byla jen nešťastná a v tu chvíli se mi to jevilo jako jediné řešení.Pokud je tu nějaká maminka,která si něčím podobným prošla,prosím o rady a zkušenosti jak nastartovat a jít dál.

morturi
30. črc 2011

Zkušenost nemám, ale tak nějak obecně mě napadá, že pokud u svého psychiatra spíše než podporu cítíš postoj "stejně jste blázen", tak bych ho asi zkusila vyměnit. Možná se tak budeš cítit i u dalšího a dalšího, protože ten pocit je součástí tvého problému ... ale možná je to přesně naopak a prostě a jednoduše zatím chodíš k člověku, který se neprojevuje jako profesionál a někde jinde by ti bylo líp - a bylo by ti to k většímu užitku.

Najít dobrého terapeuta není úplně snadné, často jich člověk několik vystřídá, než potká toho pravého, takže na tvém místě bych se vůbec nebála a hledala, důležité je, abys na sobě mohla pracovat a abys sebevražedný pokus už nikdy nepovažovala za jediné řešení 😉

Držím palce!

favofrenki
16. srp 2011

Máš IP 😉