icon

Poraďte cviky na posílení prsou

m.ajka
9. lis 2007

Holky prosím vás poraďte mi nějaké cviky na posílení prsou. Kojila jsem malou sedm měsíců ato nonstop. Prsa se mi z mých 90g zmenšily na 90dd ale trošku se mi povytáhly 🙂 🙂. Rozhodně nejsem žádná cvičitelka, ale s timhle příští rok na koupák nemyžu ☹

Strana
z4
papaya
10. lis 2007

Nikušooo,zapni si tooo 😀 😀

nikka.vo
10. lis 2007

čekám..........deset.........devět........osm.......sedm......šest.....
pět...čtyři...tři..dva.jedna
🙄 🙄 🙄 🙄

Už je najedená? Já jí nechci, jestli jako tolik jí 😀

nikka.vo
10. lis 2007

Pájo, co si mám zapnout...nevim o čem mluvíš 😀

papaya
10. lis 2007

Já nic,já muzikant 😎 ale abych nedostala od žirafky na prdel,tak mám obavy,že se mi prsa taky placatí 😕 a co teprve,až se v nich přestane tvořit mlíko 😨 😝

nikka.vo
10. lis 2007

tím si to moc nezachránila 😀

alcatko.j
10. lis 2007

Su tu, to zas byla sranda..ale ted nevim, jestli to sem muzu do placatic psat..holky, zalozte tema:"Nikkous, Papous a Alina" 😀 😀 😀

papaya
10. lis 2007

a ty máš placky nebo co? že sem jako lezeš.... 😕

alcatko.j
10. lis 2007

este ne, ale budou, ja musim mit vsecko 😀

papaya
10. lis 2007

Alčíto bylo na Nikouše,ale nevadí,stejně by si to komentovala i tak 😀 😀
Placky si pořiď,to bude jednou moderní 😎 Musí!
Thému si klidně založ,ale aby to nebylo fiasko jako s těma rituálama 😀

nikka.vo
10. lis 2007

já nemám placičky.... mě se náhodou prsa zvětšily, ale mají tvar

promiňte...holky...to nebylo jako schválně 😔

to je dobrej nápad -založte to téma někdo - a dejte za to 3 tečky ať to nevypadá že je to soukromej mejdan, ikdyž bude

alcatko.j
10. lis 2007

papine, za to fiasko s ritualama si urychlene dej delovku mezi oci a omluv se mi!!! 😔 😕 😅 😀 😀 😀

papaya
10. lis 2007

to teda neomluvím,sem poslušně přispěla a morálně tě tak podpořila,dokonce jsem tě i pochválila za zvolený námět (jako že nevotravuješ s něčím,co už tu je 10X jako někdo 😝 ) ale víc udělat nemůžu,jak to bude na 2.stránce,jde to do kopru 🤐
Nikouši kdo ví co si s těma kozenkama dělala 😀
Mě teda zatím klesají a já doufám,že se to zastaví zavčasu 😅 🙄

nikka.vo
10. lis 2007

dyťk má pravdu...se tam ani nevokazuješ, já to tam držim nad vodou 😎 😀

a ty si lítáš tady po plackách .. jinak téma fakt vtipný 😉 😀 😝

llenda
17. lis 2007

Ahojky holky,to je pěknej název. 🙂 Docela dost mě to vystihuje. Asi jak napsala alcatko.j:vymačkané pytlíčky. 🙂
To si je opravdu můžu jen srolovat a jít.Nevím co bych dělala bez push-up.
🙂 🙂 🙂

mallorry
1. únor 2008

ahoj holky🙂))))))))) tak ja teprve tehu zacinam a dost sem se u tohoto tematu nasmala...da se tomu "nejak" predejit? 😀 😀 😀 nejakym cvicenim uz od zacatku????? 😀 abych nemusela motat az do konce zivota? 😕 🙂

aponchie
1. únor 2008

ja mela nadherne 80Ca ted nejake 70C ale spis B jenze to do becek nenarvu tu kuzi ale je super jak l;ezis na boku a kozy leti ven z podprdy na operaci nejdu bojim se a hlavne pro me smule se to nepovede jak budu chtit ja navic ja ani nevedela ze se to musi po par letech zase menit 😠 brr to ne ale mam skvelou podprdu z Beate Uhse erot.katalog ta to drzi ostosest a jeste vypadaji vetsi jinak prej ten decolen snad jo ale spis cvicit jenze cvicenim zvednes a posilis jen ten sval pod prsem ne samotne prso tam je jen tukova zlaza a kojici takze smula 😠 manza driv posiloval a rikal ze i tim posilovanim toho spodniho svalu to hodne pomuze ale nemuzu se dokopat

Strana
z4