Porodní balíček - jaký je Váš názor?

kati_e
4. led 2018

Ahojte všechny maminky a těhule 🙂,

ráda bych se zeptala na Váš názor ohledně těhotenských - porodních balíčků.

Jakým způsobem jste si kupovaly nebo máte v plánu pořídit výbavu do porodnice, myslím opravdu věci, které jsou primárně potřeba pro péči o dítě i sebe v porodnici a po jeho příjezdu domů (hygienické potřeby - poporodní vložky, jednorázové kalhotky, vložky do podprsenky, ošetřující péče po dítě - šampon, olejíček, líh, krémy, žínky, ubrousky, podložky, kosmetika pro mámu - glycerinové mýdlo, krém na bradavky, olejíček na vysušenou pokožku atd.

Nakupovaly nebo máte v plánu pořídit vše postupně? Mě osobně například vadilo, že na spoustě internetových stránkách nikdy nebyla všechna tahle základní výbava na jedné stránce, ale musela bych zavítat na několik stránek, tím pádem objednávat zvlášť = platit několikrát poštovné.
Nebo jste si prostě napsaly/napíšete seznam a jdete do obchodů a kupujete? I tam jsem se setkala, že mi spousta věcí ze seznamu chyběla a bylo potřeba navštívit více obchodů, což se mi s břichem také úplně nezamlouvalo :D (ještě uprostřed srpna :D).

Ráda bych znala Váš názor, zda by bylo jednodušší objednat si celý porodní balíček v jednom, kdy cena záleží na náročnosti budoucí mámy.

Co byste v balíčku měly raději:

1. Vše EKO produkty.
2. Půl klasické drogistické značky a půl EKO.
3. Vše v jednom balíčku.
4. Možnost si do balíčku individuálně produkty vybrat z nabídky.
5. Balíčky rozdělené do menších s určitým počtem produktů.
6. Pleny v balíčku ANO/NE.

Předem mockrát děkuji Všem, kteří příspěvek přečtou a přidají své postřehy a názory, popřípadě, kdyby Vás napadlo cokoli jiného 🙂

Hezký den Všem 🙂

Kati_e

ariadna12
4. led 2018

Koupila jsem naprostou vetsinu po internetu, na webovkach prodejcu veci pro mimina, cca od 3 az 5 prodejcu. Balicky jako takove jsem nevyuzila, leda mega baleni jednorazovych plenek a cisticich ubrousku. Kdybych mela balicek vyuzit, spis bych preferovala mensi s urcitym poctem produktu. Ve vetsim balicku s vice produkty se muze stat, ze clovek koupi i to, co vlastne nechce. Bylo by fajn do balicku si individualne vybrat, co chci. Nemusim mit vse EKO, i drogisticka klasika je nekdy dobra. Plenky bych do balicku nedavala, jde je koupit na kazdem rohu, navic nekdy je maji na ruznych mistech v akci.

tynka9
5. led 2018

Něco málo jsem si objednala z internetu, protože jsem brala něco prckovi, tak jsem si to tam přihodila. Jinak vše ostatní jsem měla z lékárny - stačí poslat e-mail s tím, co chci. Co měli nachystali, co neměli doobjednali, a druhý den jsem měla vše.

pavlinar
5. led 2018

Jsem vyjukaná budoucí prvorodička, a nemám ráda nákupy. Takže mně by se líbil balíček se vším potřebným, kam by bylo možné věci přidávat, i je odebírat. Pleny netuším, možná nějaké jako vzorky jen na vyzkoušení a zjištění, co bude děcku vyhovovat.