Balím tašku do porodnice v Krči (Praha)

bauskka
10. bře 2019

Je to někdo, kdo teď rodil prosím v Krči? Balím věci do porodnice a v seznamu od porodnice mám psané jednorázové podložky a toaleťák. Rodila jsem tam před rokem a půl a toto jsem nepotřebovala. Toaleťák na WC vždy byl a ty podložky mi také přinesly, když bylo potřeba. Chci se zeptat zda si to mám opravdu balit nebo to tam bylo 🤔 díky

liska1812
11. bře 2019

Také jsem rodila v Krči a toaleťák tam byl.Asi to píšou pro vyjímečné případy kdyby došel a nestačili ho doplnit😃 podložky jsem brala kvůli přebalování syna, když bylo potřeba tak mi pro mě nějaké přinesli (tekla mi voda)

cloo
11. bře 2019

Me se treba v lete stalo,ze nebyly jednorazove podlozky. Se mi kazdy den omlouvaly za to. A pak za 2 dny mi je uz donesly. Je to pro jistotu,kdyby vypadlo zasobovani.

barchen
11. bře 2019

@bauskka Rodila jsem tam znova před 3m. Toaleťák jsem měla ale to je pro případ, že je frmol na sálech, tím pádem ve sprchách a na toaletě a ono se může stát že dojde, nestihnout ho vyměnit a není to pak příjemné chodit na wc, případně po klystýru nemít papír 🙂 Já jsem si vzala takovou už částečně vypotřebovanou roličku, ať mi zbytečně nezabírá hodně místa. Ty podložky jsou také pro výjimečné případy. Je to velká porodnice a zažila jsem tam jak klidný porod tak i stop stav a strašný frmol.

herkules6969
11. bře 2019

Já tam rodila před cca 3 lety, vše tam bylo, jediné co mi tam chybělo bylo oblečení pro miminko, měli plné oddělení a oblečení bylo málo, musela jsem tam pořád chodit škemrat a málo co měli v té klasické novorozenecké velikosti, a ještě mě tam ,,buzerovali" ať se k tomu oblečení chováme lépe(když nám třeba protekla plenka) za což fakt nemůžu 🐻 takže mi tam pak dávali větší či menší, což bylo trochu na prd 🙂 tedy jestli to oblečení tam ještě poskytují , všude to nebývá) teď budu rodit u Apolináře, ale s tímhle jsem tam měla největší problém já, s tím oblečením 🙂

jade85
11. bře 2019

Podložku jsem využila jednu pro sebe, dostala jsem jednu a už ji nevyměnili a pak na přebalování pro syna. Toaleťák jsem měla s sebou jeden balíček vlhčeného ale nevyužila jsem ho. Bylo ho dost a na pokoji jsem měla u záchodu bidetovou spršku, takže se dalo krásně opláchnout.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru