icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maximaty
2. srp 2016

@hanulkaha nejsem z oboru, ale hodne ctu... nekde se pise uhnizdovani 2-7 den. nekde pisou 3-10 den, nekde pisou ze to muze trvat i 10-14 dni... a ted co si vybrat... z neceho ale tyhle ruzne teorie vznikly, proste je to asi zalezitost hodne individualni... snad se to u tebe postesti!!

hanulkaha
2. srp 2016

@maximaty dekuju 😊 tobe snad taky, je to prece posledni cyklus, tak za par dnu šup sem pozitivni tehu testiky 😎

maximaty
2. srp 2016

@hanulkaha dnes mi prisly... na amazonu jsem si objednala 5 testu, doufam, ze ne zbytecne... bojim se uz ted... jestli se mi v tech nasledujicich trech mesicich podari otehotnet, napisu odu na Gynex :D

apollena
2. srp 2016

Holky,
mějte se tu prima, my vyrážíme na Krétu na svatební cestu, doufám, že až se vrátím, bude tady plno budoucích maminek a mezi nimi třeba i já 😉

terka228
2. srp 2016

@apollena Krásně si dovolenou užijte 😀

maice
2. srp 2016

@sadamka90 No hele,rika se,ze pokud je styk prilis casto,je sperme ridsi,ale myslim si,ze pokud frekvence vzroste okolo ovulace,nezaskodi to ;)

leymea
2. srp 2016

@hanulkaha no vypada to na uhnizdovani, ale takhle brzy? Treba ovulka byla driv 😉 a testy lhaly 😀 ale krev je dobre znameni 😉 driv jsem porad chtela, aby aspon kapka krve nebo spineni bylo, abych si rekla"a uhnizdovani". Bohuzel nikdy se to nestalo 😀 ale drzim palecky 😉 tentokrat to vyjde.

leymea
2. srp 2016

@apollena uzite si to a privezte si mimiska 😉

maice
2. srp 2016

@maximaty K uhnizdovani dochazi cca 7 dni po ovulaci,2 dny po ma zarodek teprv 4-8 bunek ;)

maice
2. srp 2016

@leymea ja treba tadny uhnizdovani nezaznamenala...ani jednou ;)))

maximaty
2. srp 2016

@maice ono to je opravdu vsude jinak napsane... 😯 vcera vecer jsem cetla na vice strankach o poceti a tech teorii je nekolik... Ja jsem tenkrat pri Maximovi trosku spinila az den po teoretickem zacatku ms... To bylo 15 dni po OVU a na testu jsem mela sotva viditelneho ducha... Ze ovulace byla 14dc vim, mela jsem odjakziva silne ovu bolesti... I podle utz to tak pak vychazelo... Ale cetla jsem na ruznych diskuzich opravdu i to, ze 3dpo holky zaspinily... At je to jak chce, hlavne ze je z toho pak mimco 😂

leymea
2. srp 2016

@maice ja vim, ze to neni vzdy, ale ja doufala ve znameni 😀 pak samozrejme nic tak jsem si rikala, ze jsem ten pripad, kde neni ani kapka krve. Ani to ne 😀

leymea
2. srp 2016

@maximaty mozny je vsechno 😉

maice
2. srp 2016

@maximaty Ono pry v dobe menstruace je spineni nebo slabe krvaceni velmi caste

luciasek1987
autor
2. srp 2016

holky.... ten cas leti tak pomalu.... jsem teprve 7 dpo.. :-/

luska__
2. srp 2016

Holky, uz nechci byt jako blázen, ale zda se mi to, nebo by se to mohlo považovat uz za blížící se?
Přítel přijede z Moravy az zítra kolem 16h- nebude uz pozdě, to bude zhruba za 21h..

terka228
2. srp 2016

@luciasek1987 ale už je večer a zítra už to bude 8DPO 😀 Budeš zase o kousek blíž 😀
To já jsem teprve 3DC a to teda sakra daleko... 😉
U Tebe už to začne být napínavý... 😀

luciasek1987
autor
2. srp 2016

@terka228 jj ja vim... zitra uz to bude zase lepsi :D no stejne vysledek budu vedet od ted za tyden.. i kdyz budu testovat driv.. tak stejne muze prijit ms.. neboooj tebe ceka ovulace to je to prijemnejsi cekani 🙂

terka228
2. srp 2016

@luska__ Vypadá dobře testík....tak uvidíš, jak bude vypadat ten zítřejší. Mohl by ještě trošku zesílit. I tak se ale do limitu vejdete 🙂 Držím palečky 🙂

luska__
2. srp 2016

@terka228 dekuju za podporu a limit je jak? 🙂 dnes jsem 19DC. A mám poprvé clostik, takže jsem z toho překvapena , ze by konečně neco?

terka228
2. srp 2016

@luska__ No, na testech píšou 24-48hodin po pozitivním testu, pokud si to dobře pamatuji, by mělo dojít ke snažení 😉

terka228
2. srp 2016

@luska__ když dojde dřív, tak nevadí, spermie si na vajíčko počkají 🙂 ...to že máš ovulaci později nevadí, nejsi zdaleka jediná...hlavně, aby se to dobře uchytilo 😀

brunhylda
2. srp 2016

@terka228 já 5DC, taky nic moc 🙂 Kdo si počká ten se dočká

luska__
2. srp 2016

@maximaty taky jsem ho brala a jen ms byla lepší 🙂

hanulkaha
2. srp 2016

Já si myslím, že spíš jen zbytečně plaším, ale co kdyby přece jen... 😉 No minimálně do neděle musím počkat, pak můžu dělat nějaké závěry 😀

leymea
2. srp 2016

@luciasek1987 to uz neni takova doba 😉 ale ja vim, vlece se to. Ja asi zejtra 1dpo 🙂

leymea
2. srp 2016

@hanulkaha v nedeli necekas MS?

dreana
2. srp 2016

Ahojky holky, ráda se přidám. Momentálně čekám na ovulku a uvidíme 🙂 😀

hanulkaha
2. srp 2016

@leymea nene, až ten další víkend, ale tuto neděli to bude 7DPO, a to už by mohlo být aspoň malilinko něco znát 😅

hanulkaha
2. srp 2016

@dreana ahojky, to je super, jak se tu pěkně rozrůstáme 😉 přeji štěstíčko a zanedlouho // <3

Strana