Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky,
mějte se tu prima, my vyrážíme na Krétu na svatební cestu, doufám, že až se vrátím, bude tady plno budoucích maminek a mezi nimi třeba i já 😉
@hanulkaha no vypada to na uhnizdovani, ale takhle brzy? Treba ovulka byla driv 😉 a testy lhaly 😀 ale krev je dobre znameni 😉 driv jsem porad chtela, aby aspon kapka krve nebo spineni bylo, abych si rekla"a uhnizdovani". Bohuzel nikdy se to nestalo 😀 ale drzim palecky 😉 tentokrat to vyjde.
@maice ono to je opravdu vsude jinak napsane... 😯 vcera vecer jsem cetla na vice strankach o poceti a tech teorii je nekolik... Ja jsem tenkrat pri Maximovi trosku spinila az den po teoretickem zacatku ms... To bylo 15 dni po OVU a na testu jsem mela sotva viditelneho ducha... Ze ovulace byla 14dc vim, mela jsem odjakziva silne ovu bolesti... I podle utz to tak pak vychazelo... Ale cetla jsem na ruznych diskuzich opravdu i to, ze 3dpo holky zaspinily... At je to jak chce, hlavne ze je z toho pak mimco 😂
holky.... ten cas leti tak pomalu.... jsem teprve 7 dpo.. :-/
@luciasek1987 ale už je večer a zítra už to bude 8DPO 😀 Budeš zase o kousek blíž 😀
To já jsem teprve 3DC a to teda sakra daleko... 😉
U Tebe už to začne být napínavý... 😀
@terka228 jj ja vim... zitra uz to bude zase lepsi :D no stejne vysledek budu vedet od ted za tyden.. i kdyz budu testovat driv.. tak stejne muze prijit ms.. neboooj tebe ceka ovulace to je to prijemnejsi cekani 🙂
Já si myslím, že spíš jen zbytečně plaším, ale co kdyby přece jen... 😉 No minimálně do neděle musím počkat, pak můžu dělat nějaké závěry 😀
@luciasek1987 to uz neni takova doba 😉 ale ja vim, vlece se to. Ja asi zejtra 1dpo 🙂
Ahojky holky, ráda se přidám. Momentálně čekám na ovulku a uvidíme 🙂 😀

@hanulkaha nejsem z oboru, ale hodne ctu... nekde se pise uhnizdovani 2-7 den. nekde pisou 3-10 den, nekde pisou ze to muze trvat i 10-14 dni... a ted co si vybrat... z neceho ale tyhle ruzne teorie vznikly, proste je to asi zalezitost hodne individualni... snad se to u tebe postesti!!