Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Maxi ty jsi zlatíčko za tu zprávu ale já ti nevím mne se zda že u sebe pozoruju co tehu pohodu břicha. Tak já nevím ale nedošel ještě průjem ;)))
@jarmulka na dovcu 🙂
Děvčátka stalo měly jste někdy tik v břiše? Od včerejška od večera mám sem tam tik pod pupíkem, je to i vidět jak cuká sval... Nikdy jsem se s tim ještě nesetkala 😱 ... Zkušenost?? Díky
Ahoj holky, můžu se přidat? S manželem se snažíme třetí cyklus a zatím nic, tak nezbývá, než doufat 🙂
Nesledujete některá děložní čípek? Začala jsem to zkoumat tento cyklus a nejsem z toho chytrá.. Od středy je vlhčí a začal se otevírat, v sobotu a dneska (v neděli) je otevřený, měkký a hodně zkrácený, skoro ho nenahmatám. Jak dlouho bývá čípek před ovu nebo během ní takhle otevřený a zkrácený a jak rychle se pak zavře? Nevíte?
@saidy ahoj vitej ☺ no cipek se zkracuje a stoupa smerem k ovulaci, pak je par dni tak, v posledni dazu cyklu se zavira tvrdne a prodluzuje... Ovulaci muzes sledovat za pomoci mereni bazalni teploty, sledovani ovulacniho hlenu a samozrejme ovulacni testy... Hodne uspechu a tfuo tfui do toho posledniho cyklu pred //
Holky, kdo to nevydrží a bude zítra dělat test???? Já to prubnu... Stejně tak nic 9 Dpo nic nebude, ale já to nevydržím.....
Chtěla jsem se zeptat nebo spíš potřebovala bych slyšet nějaké zkušenosti. Před týdnem mě zrovna přišla pozvánka na preventivní prohlídku k paní doktorce a mě se to zrovna hodilo, protože jsme s přítelem spolu spali a on to ,,nestihl,, ..říkala jsem to paní doktorce říkala že to je ještě brzy.. dneska to je 22 dníí co se nám to spalo. Ale nezdál se jí vaječník jak mě dělala ultrazvuk spodem .. mrkla na vaječník všechno v pořádku ale pak koukala a říkala mě že mám dost zvětšenou sliznici.. že to vypadá na těhotenství. ..pár dní mě bolelo v podbřišku a hrozně mě bolela hlava. Test jsem si dělala, jen mě přišlo že je brzo byl negativní. No, ale proč píšu .. V pátek mě začalo bolet břicho .. jako když mám dostat měsíčky .. a taky že jsem to dostala ....dva dny mě hrozně bolelo břicho.. A mám menstruaci dost silnou.. :( Máte někdo zkušenosti prosím?

holky nejajkejte.. ja mela predmestruacni bolesti prvnich nekolik tydnu tehotenstvi... i jsem kratce zakrvacela... sice je to uz davno, ale i pres uz pozitivni test jsem mela silene menstruacni bolesti a cekala ze se neuchytilo a ms prijde... litala jsem kazdych 10 minut na zachod, behala dva tydny po svete s vlozkou protoze proste bricho bolelo na mrchu, a jak... takze podle toho se faaaakt neridte 🙂