icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maximaty
7. srp 2016

holky nejajkejte.. ja mela predmestruacni bolesti prvnich nekolik tydnu tehotenstvi... i jsem kratce zakrvacela... sice je to uz davno, ale i pres uz pozitivni test jsem mela silene menstruacni bolesti a cekala ze se neuchytilo a ms prijde... litala jsem kazdych 10 minut na zachod, behala dva tydny po svete s vlozkou protoze proste bricho bolelo na mrchu, a jak... takze podle toho se faaaakt neridte 🙂

nikinelinaty
7. srp 2016

Maxi ty jsi zlatíčko za tu zprávu ale já ti nevím mne se zda že u sebe pozoruju co tehu pohodu břicha. Tak já nevím ale nedošel ještě průjem ;)))

luciasek1987
autor
7. srp 2016

@jarmulka na dovcu 🙂

janinkan
7. srp 2016

@kolmenka jsem 5 DC. Od 3-7 DC beru clostil. Nevím, jestli to pomůže. Ani IVF nepomohlo. Ale doufat můžu.

maximaty
7. srp 2016

Děvčátka stalo měly jste někdy tik v břiše? Od včerejška od večera mám sem tam tik pod pupíkem, je to i vidět jak cuká sval... Nikdy jsem se s tim ještě nesetkala 😱 ... Zkušenost?? Díky

leymea
7. srp 2016

@maximaty obycejnej tik 😉 ba ne, ja nevim.😀 nikdy jsem to nemela tak tezko rict 🙂

maximaty
7. srp 2016

@leymea coz obycejny tik to je, ale to mivam spis po okem a ne pod pupkem 😂

saidy
7. srp 2016

Ahoj holky, můžu se přidat? S manželem se snažíme třetí cyklus a zatím nic, tak nezbývá, než doufat 🙂

Nesledujete některá děložní čípek? Začala jsem to zkoumat tento cyklus a nejsem z toho chytrá.. Od středy je vlhčí a začal se otevírat, v sobotu a dneska (v neděli) je otevřený, měkký a hodně zkrácený, skoro ho nenahmatám. Jak dlouho bývá čípek před ovu nebo během ní takhle otevřený a zkrácený a jak rychle se pak zavře? Nevíte?

kolmenka
7. srp 2016

@deli_lah Hele klidně se ptej na cokoliv myslím že od toho tu sem všechny chodíme a občas se právě takto můžeme dovědět i něco co nás třeba hned nenapadlo a může to být podstatné. Všechny jsme ženské a všechny chceme otěhotnět.

maximaty
7. srp 2016

@saidy ahoj vitej ☺ no cipek se zkracuje a stoupa smerem k ovulaci, pak je par dni tak, v posledni dazu cyklu se zavira tvrdne a prodluzuje... Ovulaci muzes sledovat za pomoci mereni bazalni teploty, sledovani ovulacniho hlenu a samozrejme ovulacni testy... Hodne uspechu a tfuo tfui do toho posledniho cyklu pred //

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka diiiky moc 😀 jste proste uzasne, vsechny 😉

kolmenka
7. srp 2016

@deli_lah Ale jdi ty kecko. Budem se červenat. 😵 😵

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka prosim pekne, mluvim jen cistou pravdu 🙂 a cervenam se u toho ja 😀

jarmulka
7. srp 2016

@kolmenka @deli_lah @maximaty holky, já budu asi těhotná.... Protože chci 😀 .... Mně už z toho fakt hrabe 🙂

maximaty
7. srp 2016

@deli_lah a vis jak to bude skvely az tu budem soutezitbo vetsi pupek???😂

maximaty
7. srp 2016

@jarmulka a kdyz to chces tak to taky dostanes... Gesetz des Universums... C'EST LA VIE 😘

jarmulka
7. srp 2016

Holky, kdo to nevydrží a bude zítra dělat test???? Já to prubnu... Stejně tak nic 9 Dpo nic nebude, ale já to nevydržím.....

deli_lah
7. srp 2016

@jarmulka
@maximaty
@kolmenka vsechny jsme tehotny a basta 😀 a ty pupky porovname.. I kdyz ja jsem ted tak narvana, ze z fleku soupnu do kapsy kde jakou v 6 mesici 😀 😀 😀

deli_lah
7. srp 2016

@jarmulka jee akorat jsem tak ve sprse premyslela jestli zitra neudelam test 😀 stejne bude bilo 😀 ale asi podle toho jak moc zas budu behat na zachod pres noc..a taky jestli to uz fakt nedostanu 😎

maximaty
7. srp 2016

@jarmulka vydrz prtka vydrz!!

jarmulka
7. srp 2016

@deli_lah nedostaneš, testujemeeeee!!!! Nic horsiho, než že se nám ten duchu ukáže až v úterý nebo ve středu nás nečeká 😀

deli_lah
7. srp 2016

@jarmulka pravdu maas 😀 😀 😀

jarmulka
7. srp 2016

@maximaty já stejně musím mít ve středu ráno jasno, jak na tom jsem, kvůli práci.... Tak se na to zítra,, pripravim,,. Jeden test navíc mě,, nezabije,, a třeba zrovna.... Vím, pohádky.... Ale já na ně věřit chci 🙂

maximaty
7. srp 2016

@jarmulka drzim ti vsechno co drzet jde!! To proste musi dopadnout pozitivne😘

deli_lah
7. srp 2016

@jarmulka ten bude pozitivni 😎

vejdunka
7. srp 2016

Chtěla jsem se zeptat nebo spíš potřebovala bych slyšet nějaké zkušenosti. Před týdnem mě zrovna přišla pozvánka na preventivní prohlídku k paní doktorce a mě se to zrovna hodilo, protože jsme s přítelem spolu spali a on to ,,nestihl,, ..říkala jsem to paní doktorce říkala že to je ještě brzy.. dneska to je 22 dníí co se nám to spalo. Ale nezdál se jí vaječník jak mě dělala ultrazvuk spodem .. mrkla na vaječník všechno v pořádku ale pak koukala a říkala mě že mám dost zvětšenou sliznici.. že to vypadá na těhotenství. ..pár dní mě bolelo v podbřišku a hrozně mě bolela hlava. Test jsem si dělala, jen mě přišlo že je brzo byl negativní. No, ale proč píšu .. V pátek mě začalo bolet břicho .. jako když mám dostat měsíčky .. a taky že jsem to dostala ....dva dny mě hrozně bolelo břicho.. A mám menstruaci dost silnou.. :( Máte někdo zkušenosti prosím?

kolmenka
7. srp 2016

@jarmulka Já jsem si dneska koupila testy dr. Max. takže mám doma 2 kusy nějaký neznámý výrobce, jeden mamatest a 2 dr. max 😀
Testovat můžu denně až do MS

kolmenka
7. srp 2016

@vejdunka Asi jsem na tvrdla ale nerozumím na co se ptáš.

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka ty testy ti zavidim 😀 ja mam jen jeden 😒

vejdunka
7. srp 2016

@kolmenka No když takhle krvácím jestli se mohlo něco stát..

Strana