Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky, já budu tento měsíc asi brečet.... Pořád to beru statečně, stále si říkám, tak příště, tak příště.... Ale teď mám pocit, že to fakt obrecim.... Omlouvam se, potřebovala jsem se,, vypsat,,
@jarmulka tomu se moc zabranit neda, ja brecim kazdy prvni den cyklu... Nekdy je to lepsi, nekdy je to horsi... Clovek se potrebuje nejakym zpusobem zbavit toho pocitu bezmoci a nespravedlnosti... Slzy pomuzou a nakonec dodaji silu do dalsiho snazeni ... Poplaceme si spolecne, pak zas bude lip...
Pardon za ty preklepy damy, ale mobil a nemecky slovnik nejde s ceskou diskuzi moc dokupy...
Děvčata, omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale potřebuji poradit..
@dzejnydzii ptej se 🙂
@dzejnydzii neomlouvej, to je prece diskuze vsech 🙂 a povidej 😉
@maximaty
@deli_lah
@kolmenka holky zlatý nejhodnejsi, zkusím jít spát... Hloupý podbrisek se už zase hlásí o slovo, to asi abych věděla, kdo je tady pánem 🙂 .... Ještě jednou moc děkuji za slova podpory a ráno napíšu, hodím jak pokračuje graf a také napíšu, jak jsem měla vadný test, jelikož nebyl schopen vykreslit tu druhou čárku.... Moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc dekuji za vše. Fakt si toho vážím!!!!
Mno, jak jsem tu včera psala... Zpozorovala jsem, že mi trošku ztvrdl podbřišek a celé odpoledne jsem měla průhledný výtok s červenými nitkami krve. Nevíte proč? Děkuji za odpovědi.. Už mě totiž z toho začíná dost luxusně hrabat :D -_-
Jinak MS mám mít přesně za týden ( snad mít nebudu :D) a jsem nafouklá jak potkan :D
@dzejnydzii když má být MS až za týden a jsi evidentně po ovulaci, tak bych to viděla docela nadějně na hnízdění vajíčka.... Ale nechci dávat plané naděje. Ja nehnizdila nikdy a přesto jsem tehu byla 🙂 .... Preji moc moc moc štěstí ať je to tam!!!!
Planá naděje je taky naděje @jarmulka děkuji moc, snad to výjde. 🙂

No ja to zitra zkusim podle spani no.. Ale stejne tam bude velky nic 😀 uz jen protoze mam posledni test, navic citlivost 25 😀