Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@nikinelinaty ono to chce hlavně vypnout hlavu a nebýt ve stresu, ikdyž to pořádně nejde, ale aspoň se o to pokusit 😉 Přijde mi, že vy jste na to hrozně moc upnutí a až moc se soustředíte na to, aby to teď vyšlo, chlap je z toho na nervy jak si psala...
Holka, máte dvě krásné dětičky, tak oba vypněte, vyčistěte hlavu a nesexujte "jen" kvůli mimču!
Jak budete oba v pohodě, mimi přijde 🙂
Holky, ja jsem zatim uplne mimo 🙂 vsem moc dekuju :-* a doufam, ze bude skutecne silit a ze je vsechno tak jak ma. Ja jsem si fakt pripadala tehotna 🙂 nevim presne kolikaty den po ovu jsem. Vykaslala jsem se na testy. Ms mela prijit vcera... jdu do lekarny koupit testy, mela jsem jen jeden 🙂
@maximaty To jo teda 😝
Děkuju! A ani nevíš, jak tobě bych to miminečko přála 🙂 Některý ženský si neváží toho zázraku, jdou klidně na potrat nebo díťátka někde odloží (bohužel v tom lepším případě) a jiný holky by za mimiska daly vlastní život...
Posílám hodně moc sil do dalších dní a dříve nebo později miminko určitě přijde, uvidíš 😵
@hanulkaha Já taky testovala jen 1x denně (mezi 17-19h) a tak jsem taky mohla minout ;) Včera už tam čárka skoro nebyla - byly jen 2, v neděli a v pondělí, takže sex byl v pondělí (jindy manžel ani nebyl doma)... takže mi nezbývá než doufat, že ovulace byla (mno, podle bolestí muselo prasknout aspoň 100 folikulů :D) a že jsme to trefili včas... Takže s dávkou optimismu to zkusím dnes nazvat 3. DPO ;)
@hanulkaha no já spíš měla takovou vnitřní nervozu těhu 12/8 a škola 1/9 trošičku mně to vnitřně blokovalo, ale nechtěla jsem hokus pokus hodit do koše at na další pokus máme vyšší šanci. Ale měla jsem z toho vnitřní strach. Nebot přece jen běhat kolem holek takto až budou ve školce je to lepší. Asi to tak má být.
Já vím vypnout, jenže to je tak těžký už se vidím v 33 neplodná ))
Musím se snažit. Předtím jsem otěhotněla kdy jsm jezdily po nákupu baráku a frmolu nad hlavu, stres v tom byl taky byla jsem u notáře, kvůli porodu. Tak asi se stresem to taky nějak nesouviselo.
Mimčo se zdárně by dál vyvíjelo, kdyby mi na placentu nesedl krevní hematom a neodpráskl ji :(
Achjo ale dalo se to čekat byla od začátku špatná.
Tak asi se má narodit přesně jak před 2 lety uvidíme.
Je to těžký ubohých 32dnů do dalšího šílenství já už nevím co mám dělat ale dala jsem se na nákup vánočních dárků. Nebot já pak nechci mít žádný stres.
Už je mám zabalený a ve velke krabici
děti:co tam je mami?🙂
Jednou to pochopí, že máme všude obr krabice, mám už zabalený z lonska ))
Jsme v tomto trochu střelení ))
Ale předtím jsem po hospitalizaci balila dárky, takže nikdy víc vzhuru do 1 do rána,takto jen nakoupí něco se upeče a uvaří a hotovo.
Tak asi se dám na další nákup těch dárků.
Koupila jsem led osvětlení na strom před barák za 880 Kč ))
@kristynabayer určitě vše proběhlo, jak má a spermíci jsou rychlíci, určitě to vyjde, držím pěsti!
@nikinelinaty mě i manželovi je 31 let, děti zatím nemáme, máme velký barák, který celý rekonstruujeme, úmornou hypotéku a banku, která nám dýchá na záda, abysme část půjček proinvestovali do smluveného období, já jsem teď po operaci, manžel má nevyzpytatelnou mrchu nemoc, která si dělá z člověkem co chce... takže taky zrovna moc pohodičky a klídečku nám ten život nedopřává, ale my mu to chceme ukázat, že na nás si jen tak nepřijde, radujeme se z každého dne, kdy jsme spolu a je nám fajn a doufáme, že miminko si k nám brzy cestu najde... 🙂
@hanulkaha děkuji 🙂 Já balancuju mezi "když si budu dávat planý naděje, tak budu pak tuze zklamaná" a "nejdůležitější je pozitivní myšlení a dokud nejchám - doufám" :D A tohle se ve trochu pere ;) Nicméně si jsem vědoma, že toto fakt nejsou čistě pozitivní ovulační testy, ale vzhledem k tomu, že ty čárky jsou tam jen 2, byly tam jasný bolesti (fakt jasný :D) a včera už čárka zas zmizela, tak TŘEBA jsem jen netrefila vrchol, nebo TŘEBA jsem z těch, co nikdy stejně tlustý čáry neměli a přesto otěhotněly a TŘEBA budu mít prostě štěstí 🙂 Zas ale nechci bejt za lovce důchů, to ne, ale "Cum spiro - spero...." Omlouvám se za sloh, potřebovalo to ven ;)
Teda musím přiznat, že mě s prvním dnem ms přepadávají strašné depky ☹ a ještě je mi blbě... ☹
@hanulkaha psala si o té plevele, šla si ji trhat?Kde bydlíte přímo v Brně?
Až se dočkám, tak ti malé ukážu snad )))
No jdu vařit, dnes budem uklízet celou lednici a uděláme velký nákup na víkend.
Jsi hodná, fakt já vím, jsem hrozná já to vím, je to tak těžký nato nemyslet měla jsem mimčo skoro hotové kdy malé byly 3 roky za 1 měsíc a ted je ji 5 let a stále nikde nikdo ))
Ale muž to bere jinak:mělo to tak být máme jako ty hypotéku a děti odrostly budeš na něj mít víc čas.
A prý ted se dočkám, že mi zato ručí ))
Tak uvidíme pravda je, že velká je uplně posedlá prý bude vše dělat kromě přebalování ))
to se nehlásím vubec nikdo))
@deli_lah tys to dostala?
@kristynabayer Já vím jak je to těžký myslet pozitivně a být v klidu... ale je to důležitý!!! 😉
Jinak ještě k těm testům, pokud netestuješ vícekrát denně, nemáš ve většině případů šanci zachytit vrchol, který se udává třeba jen 2 hodiny, takže kdyby si testla mezi těma dvěma nejsilnějšími testy, kliďo tam mohla ta čárka být ještě silnějsí a pak už jen zase slábla (čili ten poslední nejsilnější testík) 😉
@nikinelinaty nene, bydlíme na dědině kousíček za Brnem, zahradu máme 800 m2, tak se mám co ohánět, aby to stále vypadalo jako zahrada a ne divoká louka 😀
Takže myslet pozitivně, ať mimi může přijít! 😉
@hanulkaha Nějak mi nedošlo, že bych to mohla v ony dny otestovat vícekrát...no co už, byl to můj první cyklus, tak jsou chyby dovoleny ;) A ikdyby tam vyšlo cokoliv, manžel sloužil v neděli i v úterý, takže jedinej den sexu (kolem čárek) byl pondělek, takže pokud byla, je pojištěná, pokud nebyla, stejně s tím už teď nic nenadělám :D
@deli_lah za hloupých 9dnů budeš snažilka a za 5dnů čekatelka 🙂
Nesmutni, neboj já to oplaču taky až to uvidím na červené.
Mně každopádně nevadí, že to ještě není bude víc ovoce přes leto k jídlu, než na zimu jablka. Ale už sem chtěla kvuli virozám, achjo.
co pak mám jíst, když mi nastolili bezlepkovou dietu, to jediné nam bylo zjištěno po 2 předčasných porodech.
Zítra jdu otestovat děti, jestli to mají taky zvýšený na alergii na lepek, tak potěš koště to tu bude blázinec, že enbude moc jíst ve školce.
Mně to ještě nepotvrdili, stopro ale pro těhu je správný držet dietu a po porodu se uvidí.
Takže víc než 1 rok určitě.
Jsem zvědavá na holky co jim výjde v pátek se jde do toho.
Byly jsme na imunologickém vyšetření, sice mně nikdo nikde nechtěl poslat, že máme 2 zdravé děti a že je to shluk náhody a velké smůly a i tak se to bohužel jako smůla ukázala.
Ale dr byla ochotná a na vlastní žádost její mi to udělala zdarma.
chudák muž už podruhé spermiogram ale byl zlatíčko.
je vše jak má být.
Tak uvidíme na květen 🙂
A Hanulka díky moc za podporu.
Musím se změnit říkám to furt ale pak mně to uplně ovládne přes koncem cyklu. Na začátku vůbec ani v pulce to před koncem, to nemůžu ani myslet ))
@maice dekuju za podporu.. ziju v AT a ac uz jsem hledala, nenasla jsem nikoho kdo by mojzisovou delal... s pomoci lekaru mam opravdu blokadu... bojim se, ze budeme muset prodelat vsechny mozne procedury, stejne to nikam nepovede a ja se psychicky odrovnam uplne... proto jsem tak nejak rozhodnuta pockat s tim do 35. Momentalne jsem z toho zase dost smutna... ale vim, ze jedine co muzu, je proste jit dal... tohle proste neovlivnim...
@nikinelinaty my taky máme zahradu 1000 m a 1000 metrové pole zahrada je ladem v sobotu jdu kopat 🙂)
muž je užasný vytrhává plevel jak o život a na příští rok mu dám pěstovat něco jednoduchýho.
My jsme směr na Znojmo ¨)))
poblíž Telnice ))
Je to tu užasné Brno bylo hrozné ta mladší ta je naprosto štastná.
Stále nejsme vybaleni ))
Tak já dnes budu asi vybalovat, uklízet lednici a jdu ted vařit.
Aspon se mám ještě stále připravit stále třídím a upravuju ))
@nikinelinaty podle bolestí ano..
@maximaty nesmutni :( s holkama vymyslíme co po gynexu zkusíte ju?🙂
Určitě to příjde i kdyby ne bez pomoci tak s pomocí určitě. To je holek co šlo na iui třeba a povedlo se.
Ale rozumím stres kolem zas i tak nedělá dobře.
J8 nechápu maminky, co chodí po 3 měsisích udajně k doktorovi zda jsou v pořádku, to já jsem trochu šílená, ale takto jsem ještě nezešílela. Volat doktorovi po 3 m já počkám na skoro 1 rok a pak zavolám
Je to zbytečný stres zkusím něco kupit asi ten gel koupím at to jde i snáž a uvidíme příští měsíc.
Mám pocit, že investuju do testu i zbytečně moc peněz stačí si počkat.
Stejně tam vykoukam ducha co zmizí ))
Takže tak příště musím odolat vydržet asi si to napiši na všechny koutky v baráku.
@nikinelinaty my máme Telnici "za barákem" 😀 Člověk se musí něčím zabavit, jinak by z toho zbláznil 😝 😀
@hanulkaha jednou tě s kočárkem navštívíme ))
jdu už honem vařit pošták dorazil, takže můžu jít nato 🙂)
http://www.rodina.cz/scripts/journal/article.as...
nojo, jeste si muzu par dni delat iluze 😀

@hanulkaha krasne nam z toho hrabe vid... Treba se jeste objevi... Moc bych ti to prala... Me ceka 53. cyklus zbytecnyho doufani a vzdychani nad nespravedlnosti sveta...