Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@maximaty krásné. Já pošlu holky, jak se okopává zahrada:
Ted už fakt mizím pak se podívám přes tablet 🙂
@maximaty
@hanulkaha Klidne si ho vykoukejte ;) 10 dpo vuuuuubec nic,padli snih ;)
Jonak ano,delam tanec,letos jsme si udelali radost vicemistrovskym a mistrovskym titulem,vyhrali jsme tanecni ligu...No a pred 14 dny jsem zacala sit na mistrovstvi sveta s tim ze se proste nepovede... A bylo to tam. Rozhodne ti nebudu rikat at na to nemyslis, ani se ptat proc testujes tak brzy... Kdo nezazil,nevi o cem blaboli ;) To totiz nejde!!!! Hlavu vzhuru 🙂
Holky, ja to tady nestiham 😀 jinak hlasim 8dpo a nic mi neni. Akorat vcera vecer bolest podbrisku, az jsem se bala, ze to dostanu 😀 nastesti nic. No nic, kdyby mi aspon bolela prsa, ale ono nic ☹ kdo semnou bude testovat v patek? 😀
@aluskan dnes si 13 a je ulovena?
mně nic nebolí ta MS snad nikdy nedojde 🙂 Ne do soboty je daleko naklidili jsme skřín, kořenky já se fakt jako nudím a jdeme papat.
Kdž mně konečně netlakuje břicho přes MS to ani fakt není normální.
Tak asi zítra 27 den to začne.
Tak to budu mít porod jen 2 dny 🙂)
To jde ))
Tak holky 1. den zpozdeni a ms stale nikde, priznaky pms ani tehu taky ne... Tak sakra co bude 😄
@luciasek1987 test jsi dneska delala?
@leymea nn nedelala. Jsem mimo domov na chaloupce ktera je na samote daleko od jakekoliv lekarny 😊
@luciasek1987 myslim, ze az se dostanes do lekarny tak pak budes koukat jaky tam budes mit // carky 😉
@luciasek1987 já jsem si tě už málem spetla s jarmulkou. 28 den bílo si psala že?
No uvidíš, ale může to vyjít to špinění si tam měla to růžové.
Držím palečky přece jen všude píšou dělejte test po vynechané MS ne před!
Takže takto.
Kdy se vracíte?🙂
@leymea to neni mozne 😄😄 rikam v pondeli 28 dc bilo
@nikinelinaty zitra odpoledne budeme dom
No to snad neee! 😲 Od dopoledne mám takový zvláštní pocit v podbřišku, jako by se o mě pokoušely pms bolesti 😒 Takové to typické pobolívání, přerušované, slabé, ale je tam ☹
Holky já už jsem asi opravdu paranoidní šílenec, ale na prvním testu, co jsem dělala hned brzy ráno po probuzení a kterého jsem sem dala fotku, bylo jen bílo a když jsem se na něho byla podívat teď, normálka tam vidím miniaturního ducha 😕 I manžel říkal, že ho tam vidí... zkusím to nějak nafotit 😉
@luciasek1987 zítra testovat a rovnou si podej inzerát na proodej zájezdu 🙂)

posilame vsem usmev a hubana!!! krasny den.... jsem na mobilu takze budu nakukovat co tady vyvadite