Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@dreana no zjistilo se to náhodou před 3 otěhotněním. Pan gynekolog už nevěděl jak mi vnutit antikoncepci a my hned věděli, že třetí musí existovat. Nelinka jako miminko byla uřvaná, ale hrozně mazlivá.
A pořád že nic pak mi 3x recept napsal já jen jednou i zapomněla vyzvednout pak sjem jej ztatila.
Nakonec jse mu řekla, že se začíná snažit zda mi zase předepíše duphaston. V toto byl dobrej cokoliv napsal a že mně otestuje na listovku či co.
A on zjistli, že mám protrombinovou mutaci a poslal mně na hematologii, kde jsem měla doslova hodinový proslov o tom jak fungují cévy.
Takže já rodila 2x a bez injekcí po porodu a jsem na živu.
Ted co porod nafasuju asi 5 krabic flexyparinu.
Ted se uvidí co teda se mnou, ale mám i nějakou ještě jednu vadu co pro tu vadu nespadá, že se mi tvoří krevní hematomy a já mám mít naopak krev rozprouděnou.
To mu nejde do hlavy a mně se pokaždý udělá hematom v děloze :(
kromě Nelinky to bylo druhé dítě poprvé a zlaté.
Tak ted mně bude dávkovat dycynonone a beru ascorutin už rok a pul.
A uvidíme co uvidím.
Takže třetí dítě je spíš doslova blázinec hematologie, gynekologie poslali mně už i na urologii. První dítě bylo zlaté nevědomost sladká a vyšlo to.
Nikde se nic nenašlo vše Ok přestalo to skončilo.
Ted už musím běžet zase se ozvu.
Je to tu fakt prima.
My těžko, ale za 32 dnů se příjdu zase uklidnit, že nejsem ztracený případ v čekání.
Aspon tu bude klid 🙂
@nikinelinaty myslím ten klid doma, kromě řvaní denodenně nad ukolama 🙂)
Dnes musíme číst, takže to budu po smrti :(
která matka kupuje slabikář další bych fakt jako ráda viděla, jen my šílenci :(
zná ho celý na zpamět nafasovala jiný schválený pro školu nějaká Zetíkova cesta a to najednou nejde a je to šílené :(
už se mi o tom i zdá :(
tak dnes se zase ozvu ale asi mín já mám už jen 3 týdny :(
ale má už asi potvrzenou disleksii to budou porody každej večer :(
@maximaty Jee tak to na tom možná budeme podobně s tou dovčou 😀, ale tobě to vyjde už teď! Sice je to paradox, ale jsem ráda, že MS aspoň dorazila v termínu a tím pádem mi na dovču na kterou odjíždíme 26.8. snad vyjde ovu (měla by), budeme tam týden, a zatím mám v plánu, že si tam rozhodně žádné testy tahat nechci...tak doufám, že to vydržím neřešit to a třeba to tak vyjde 🙂)
@hanulkaha mně motivuje pro přežití zahrádka mrkni na náš meloun máme jich asi 10 kusů 🙂)
@nikinelinaty Moc pěkný!!! Šikulka 🙂
jestli to nevýjde do podzimu tak mám v plánu objednat si další stromečky na zahrádku tak to asi budu už zastřelena 🙂)
kolem těd angreštu budu sázet jahody tak o víkendu jdu nato ))
už to mám předhcytané a vytrhnané a dáme tam obrubník.
Jinak bych se z toho snažení zblázndila samý testy na každým roku od ovu testu no zralý na blázinec.
Dnes se projdu po zahradě víc počasí se zlepišlo.
@nikinelinaty ještě 1 a končím too mně vždy uklidní, že svět nemůže být tak hrozný a jednuo nám se ten sen splní. A asi to mělo trvat abych si užila v zeleni ne v paneláku mezi autobusama.
Dobre ranko holky.... Tak dnes se to rozsekne... Ms zatim nic.. Odpoledne budu vedet..
@luciasek1987 moc moc moc moc moc moc na tebe budu myslet!! Drzim pesti 😲
@luciasek1987 Dobré ráno 🙂 Držím pěsti!
tak hsem to zvladla... vyhodila jsem ty testy z poslednich trech dnu... a pokoj mam, zadny loveni duchu... tak... prisel mi cajicek s kontryhelem, je to pri "Kinderwünsch"... kdy zacinate bylinky pit a kdy prestavate v souvislosti s cyklem myslim... ??
@deli_lah balicek na poste tak jsem zvedava jak douho to bude trvat... poslala jsem 25 OVU, a 5 TT... snad ti udelaji vetsi sluzbu nez me, 25 OVU jsem si jeste nechala.. nevim proc... ale tak pro jistotu...
Testy ktere pouzivam mi jeste nikdy neukazali pozitivitu, ale take neukazali zadneho falesneho ducha, takze myslim ze jsou vazne dobre... tak tfui tfui tfui!!!
Jinak pokud mate nekdo zajem o veci z Rakouska (prokazatelne jina kvalita pro zapadni trh nez pro vychodni 🙄 ) coz je sice smutne ale bohuzel tak, klidne reknete, ja posilam a vozim kamaradkam... casto je tu kosmetika a podobne levnejsi nez v CR i kdyz je kvalita jinde...
Jéééé srdíčko 😀 Děkuji moc 😅
ale holky, ja jsem sice smutna, ale tak nejak to neni jako vzdycky... v tyhle skupice si pripadam tak nejak pochopena a i kdyz to nemeni nic na situaci, stejne to tolik neboli jak kdyz je v tom clovek sam... Pred pritelem se snazim byt v pohode, nechci aby byl on smutnej ze jsem ja smutna, vim, ze i tak uz se i on snazi pretvarovat aby me to nebolelo jeste vic... proste si tu hrajem krasnou komedii kazdy zacatek noveho cyklu 😀 ... i ted mam pipi v ocickach kdyz to pisu no proste psycho na entou 😀

@dreana treba podlehneme kouzlu benatek... My jsme na dovolene nekolikrat za rok, aspon na 2-3 denni a beste jsme za ty roky neuspeli...
Hory hory... V alpach ve 2500m jsem byla pozadana o ruku, pak jsme na to vlitli za kerickem někde ve 2200m 😂 hele jde to, neříkám ze ro byl nej sex v zivote ale bylo to spontánní rychlý a sexy 😂 ...