Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@luciasek1987 není možný tak at mrcha dojde :( doufámm, že to v tom fitku nepřeháníš :(
kdyby zase náhodou to přišlo.
neboj já se k tobě brzy přidám mám pocit, že mám špatnou náladu ))
Ale třeba je to tím, že muž zase dojde v 21hodin nevím.
Holky tak nás tady bude víc kdo bude zkoušet další cyklus. Já mám příznaky nula jen mi tedy doslova hoří tváře a nevím proč jinak mi je ok. A mám mírně ohozený obličej pupínky ale to přikládám ms která přijde nejpozději v pondělí
@nikinelinaty no ted se modlim at ms dojde.. Nevim kde se coura... Ve fitku makam dost.. Ale to odjakziva 🙂
@luciasek1987 kdyz mam zpozdeni a test negativni tak uz si taky rikam at dojde, a nekdy jsem nervni at nemusim na vyvolavacku, nastesti vzdy prisla 🙂 jednou jsem mela 5 dni zpozdeni a test stale negativni. Pak jsem se modlila at mrcha prijde a muzem zacit novy cyklus 🙂 ale myslim, ze stale mas sanci 😉 mohlo dojit k oplodneni nekdy dyl 😉 nekdy jsem tu cetla, ze holky mely pozitivni test az 14 dni od vynechani. Tak uvidis 🙂
Děvčata, pozná nějak kastrovaný kocour těhotenství?
Nebo jestli to nějak vycítí?
@dzejnydzii mam doma nekolik kocek, chovam britky... ale nemohu ani potvrdit ani vyvratit, jestli maji takovyhle "sesty" smysl... ja totiz nikdy nebyla tehotna od te doby co je mam... ale nedivila bych se nicemu.. zvirata jsou neuveritelne vnimava a me casto "zachranuji" z tech mych netehotenskych depresi...
tak jsem ze zvyku a ze cviku pocuuuuurala jeste jeden prouzek a kde nic neni tam proste nic nevykoukam... devcatka, je to v prdeli... opet...
@luciasek1987 neboj mně už chytly záda a bolí stále bříško, tak zase nic, 3 pokus nic jede se na 4tý.
Ale nevadí ale ty 3 ještě dám 7 pokus už nedám :(
Achjo
Tak čekáme manžela a nad dorazí.
@hanulkaha běž nejdřív v 5+0 týden po vynechání a pak za týden na srdíčko.
Dřív bych nechodila 🙂
Uvidíš kdy tě objednaj ale zavolej až po vynechání nemaj to rádi 🙂)
Kdo semnou zitra bude testovat? 🙂
premyslim ze si zajdu po mrse k doktorovi, at mi napise doporucenku do nemocnice na laparoskopii... ja uz fakt nevim co dal a snad porusim i to co jsem si slibila, ze do 35 do sebe nenecham stourat... ja se tak bojim jsem tak zklamana a zoufala momentalne... proste kdyz vidim ty pozitivni testiky nevim uz coby... ja vam to samozrejme hrozne preju, jen bych si to tak prala i pro sebe... mam hroznej strach, ze to proste nepujde ☹
@luciasek1987 teda, to mi hlava nebere. Tak buď těhu nebo MS, tady ty mezi stavy jsou o nervy.
no nic, tady ticho po pesine 😀 tak se jdu rozmocit do sprchy... treba ze sebe tu depku smeju... slibuju ze od 2-3 DC uz nebudu protivna depkarka 😲

@luciasek1987 Ukaz?My ti jo tam najdem