Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Drahousci asi zkusim usnout, narocny tyhle psychodny... Vy se milujte a testujte a pohladte si tehotny pupiky... Dobrou noc 😘
@luciasek1987 aha, tak uvidis 😉 jj, my vsichni taky nemuzeme mit vse normalne, jinak uz bychom vsichni byli tehulky hned prvni cyklus 🙂 fakt zavidim tem co se jim to povede hned. Kdo to nezazije, tak nevi jaky to je, cekat na mimi a ono to stale nejde :-/ proste si rikam, ze nekde je chyba :-/ jinak kdyz uz mas to zpozdeni, tak Ti moc preji, aby zitra mrcha neprisla a tys nasla //carky 🙂 jako zakladatelce velke diky za takovou skupinu. Jsou tu moc fajn holky. Myslim, ze jsme dobra parta 🙂 aspon se mam kde vypovidat, s manzelem to nejde. Ten mi porad rika at na to tolik nemyslim, takze mu nic nemuzu rict 😀 on to tak neresi jako ja 🙂
@leymea zkusim zitra tt ale spis si myslim ze ms dojde za par dni... Jsem rada ze se tu dala dohromady dobra parta holek 🙂 dobrou noc ;)
@leymea jo, to znám.. S mojim mužem se snažíme rok a půl a nic. Jen tři mimoděložní těhotenství a samozřejmě jsem o to přišla. A o takových věcech se upřímně nedá nikde povídat, jenom tady a taky jsem ráda, že tu jste. Jste úžasné 🙂 Někdo si může o tom popovídat třeba i s matkou, jenže ta moje se na mě vykašlala před rokem, tak nějak bojuji sama
Nejhorší je, že dala přesnost cizímu člověku než svému dítěti. Nakonec když řekla, že žádné děti nemá a že já pro ni neexistuji byl pro mě konec. Málem jsem skočila v blázinci, ale díky mému muži, tak jsem to zvládla
Takže ještě jednou děkuji, že tu jste!!! Že existuje banda bab, které to mají v hlavě v pořádku a jsou prostě úžasné 🙂 🙂
Zdravim holky, zitra nas ceka posledni den na dovolene, jsem 32DC a od vcera lehounke spineni. MS mela byt 29DC. Beru Inofolic druhe baleni. Mam si delat nadeje nebo myslite, zw to je tim Inofolicem? Bojim se udelat si v sobotu test, abych zas nebyla zklamana ☹ a uz druhy den migrena, ale to asi nesouvisí...
@dzejnydzii to musi byt neco silenoho prosim se prd tomu rozumim u mimodelozniho mas stale vejcovody ze nepotrebujes iui?
Nebo tomu asi nerozumim
To moje 3mesice je vecnost po roce a pul desne
Achjo uz aby ti to vyslo.
Ja vim jakx je cekat na prvni pokus 15 cyklu
Talze pro mne je to uz ted vyhra.
Ja uz netestuju ten vytok je predzvest ms prdim nato uz sem vyhodila testu ted to poznam
Drzim palce vsem na rano
@dzejnydzii 😍😍😍 no ty jsou, parada! Mam Pawlovuv reflex 😂
Dekuji dalsi dobre dusicce za srdicko! 😊
@luciasek1987 Hele vyvolávačka miminku neuškodí spíš prospěje takže na ní klidně běž. 😉
@luciasek1987 Tak co testík???
Jinak holky dneska jdu vyzvednout výsledky spermiogramu. Moc se bojím že nebude ok 😒 Přeci jen manželovi je 41 a kouří a o zdravém životním stylu se taky moc mluvit nedá. Je mu úplně špatně že tam bude taky nějaký problém.
@kolmenka test negativni dalo se cekat dle vytoku ale neva priste aspon dnes vse v klidu vyridim a jeste pujdu s dverou na dicadlo.
Achjo snad to hlavne jestebnekdy pujde.
@kolmenka muj a zdravy jidlo sezeni u pocitace drzim palecky
Jak bylo pod stanem nezmrzli ste?
Ja vcera malem topila ;))
@nikinelinaty Pod stanem bylo krásně. Je fakt že trochu pršelo a že foukal i vítr. Ale dalo se to vydržet. Známý chytil krásného sumce 72cm my bohužel jen pár cejnů ale i tak to bylo fajn.
Snad tedy MS brzy dorazí a budete na to moci zase vlítnout a nastane ta lepší část snažení 😀
Testovat 12dpo ve stedu aspon nejsdm prekvapena tak snad priste 😕 moc nekecejte doctu odpoledne ci vecer
Jedu si i pro bezlepkovy zakusek na nervx ,;(
Achjo po revizi na poprve kdx nakonec gxnekologa ostatni zsbili ze mel dat zsksz a ted potreti nic.
To jako fakt nastve.
Ale nevadi mamjrste 5pokusu do nejdeksiho pokusu.
@kolmenka krasne.
No mne se tak nechce snazit achjo tak uz zase ;(
Ale to bx tam 14dpo bylo dojit to ma zitra
Dnes k poctu pochuzek budu radeji za zitrek
Asi mammit faktto letni miminko tak papa zahrada ale zase si uzujem venku s holksms
Kez bychjednou poslala spolecnou fotku.
Dcera byla smutna nevi jak miminko vznika a rekla semji za 30 dnu az budes ve skoke se dozvime o dalsim
Chtela mi miminko adoptovat s koupit ;))
Tak uvidime ale pro mne rozhodne lepdi vnitrni pocit strachu tskto v zari pro rizikace jsko jsemja rozhodne. Lepsi.
Ale aby t 2 mne nenakazily to je zase nevyhoda podzimu a proč sem zklamana
Ovu bude v srpnu to bude ještě ok
@dreana dáte další nebo vzestup je pozdě,?
@hanulkaha Ahojky testík dělat nebudu. Jsem po noční teď momentálně ještě v práci a čekám až otevřou v tom ISCare abych mohla pro ty výsledky. Pokud náhodou nedorazí MS do pondělí tak budu testovat asi v úterý. Nezbývá mi než ty 4 dny vydržet a počkat.
Dělala jsi další test? Sílí?
Já jdu smutnit a doddlym zahradu a uvidime jeddm směr Brno brrrr
Frcim jdu odebírat moc i malé ,,,;)))
Věřím, že najdeš dušíka 🙂
Jj, dělala, už je na první pohled vidět čárečka, o trošičku silnější než včera, ale zatím je to stále duch, na čárku si asi ještě pár dní počkám 😉
@dreana Dobré ráno 😀 No, jakoze opravdu snažili poprvé, kdy jsme vyloženě čekali na ovulku, jinak asi půl roku, ale to jsme to neřešili, já nesledovala plodné dny...
Pracuju jako zdravotní sestra ma JIP, takže nepravidelný režim, stres, fyzická zátěž... No a teď jsem už třetí měsíc doma na PN po operaci, v klidu, bez nervů a ejhle... 😀
Tak mám výsledky. Celkem má v 1ml 12 milionů spermii z toho je 6 milionů pohyblivých a 6 milionů nepohyblivé šance otěhotnět spontánně by neměl být problém takže chyba je tak jak jsem si to myslela na mé straně.
@nikinelinaty tak děkuju ze jdeš se mnou do května. I když bych se nezlobila kdyby jsi zůstala v dubnu.

@dzejnydzii ja zvladnu tak kafe k tem buchtam uvarit 😂