icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

brunhylda
12. srp 2016

@kolmenka žádná chyba nikde není, jen smůla. Teď to určitě vyjde.

brunhylda
12. srp 2016

@luciasek1987 MS stále nikde? Pokud ti normálně chodí jak hodinky a teď tohle, tak může by důvod opravdu ta posunuta ovulace jak píše leymea

brunhylda
12. srp 2016

@dzejnydzii mám hlad a dívám se na ty tvoje buchty, to není dobrá kombinace

maximaty
12. srp 2016

Dobre rano krasavice :-* tak test lezi na zachode a ja sbiram odvahu pro nej jit...

brunhylda
12. srp 2016

@maximaty jen jdi. Lepší vědět než čekat. Držím pesti

maximaty
12. srp 2016

@brunhylda tak jsem ho byla zkouknout a je bily... tak tento cyklus uz s testovanim koncim protoze to uz opravdu nema cenu 😀 zitra ma prijit bestie podle kalendare...
ze uz ji citim jsem resila vcera... tak co uz, bude se pit cajicek, kapat gynex, sexovat podle chuti a doufat, ze to pristi mesic vyjde... @hanulkaha krasne sili, to uz je opravdu nepopiratelne tehotenstvi 😲 tak holt budou nase deti mesic od sebe noooooo

brunhylda
12. srp 2016

@maximaty měsíc od hanulkaha, ale stejně se mnou. Květen je fajn, to dáme!

hanulkaha
12. srp 2016

@maximaty jj, je silnejsi, tu je to mozna jeste o chloupek vic videt 😉
22ho jdu k dr. , taak snad bude vse v poradku...
A nepichybuju o tom, ze pristi mesic budes tehulka i ty!!! 😊

hanulkaha
12. srp 2016

@brunhylda Držím pěsti oběma!!! 😅

maximaty
12. srp 2016

@hanulkaha co o tom ja uz ted taky pochybuju ale tak udelam pro to co je v mych silach... samozrejme i pritel zas tim jeho zpusobem 😀

maximaty
12. srp 2016

@brunhylda jak je to s tvym cyklem ted? ja jsem 27 DC, zitra, pripadne v nedeli prijde mrcha... tak predpokladam pondeli bude 1.DC

hanulkaha
12. srp 2016

To je správný přístup 😀 Já po každém sexiku říkala "miminku", jak se na něj moc těšíme a že by už mohlo přijít za námi... 😅 Někdo si řekne, že jsem magor, ale já tomu prostě věřila, že to vicítí...

maximaty
12. srp 2016

@hanulkaha hele to ja se jeste minimalne jednou nervove sesypu, nejpozdejc kdyz dostanu mrchu 😀

luciasek1987
autor
12. srp 2016

@kolmenka ahojky... Ja nakonec netestovala .. Kdyz nebylo nic vcera nebude ani dnes... Staci kdyz na vyvolavacku pujdu az 22.8.?mela jsem to dostat 9.8.

luciasek1987
autor
12. srp 2016

@brunhylda jojo ms stale nikde... Bt 37.1 ale nevim.... No radeji zajdu na vyvolavacku

maximaty
12. srp 2016

@luciasek1987 ja jsem tohle parkrat zazila, zhruba kazdy 6. mesic mam anovulacni cyklus, tim padem neni luteralni faze, tim padem neni zlute telisko ktere by reklo co a jak a tim padem se stava ze se mrcha spozdi... pred par lety jsem sla 48 den cyklu k doktorovi na vyvolavacku (teda ja si sla pro zazrak ale ten se nekonal ) a normalne mivam anovulacni cyklus o ty 3-7 dni delsi... je to otravny ale v podstate normalni... vydrz prosim, dej si cervene vinko, teplou vanu a s hormonalnima injekcema pockej az kdyz to fakt bude nutny...

hanulkaha
12. srp 2016

@maximaty 😒 Ale i na všem zlém je něco dobrého! Ber to tak, že něco staré skončí, aby něco nového mohlo začít... 😉 Já jsem holt nenapravitelná optimistka, no 😀 😀 😀

maximaty
12. srp 2016

@hanulkaha 🙂 cetla jsem pribehy zen s nepruchodnyma vejcovodama ktery stejne otehotnely, zeny ktere se silnou endometriosou a prognosou neplodnosti otehotnely (napr moje svagrova- doktori ji nepomohli, a ted ma druhy dite prirozene!!!!) ...
rikam si, priroda je tak mocna a kdyz chce tak to vzdycky nejak zaridi... vzdyt i jorksir vleze na dogu kdyz si stoupne v kopci 😀 tak snad si najde cesticku i k nam... na gyndu musim tak jak tak, proste se poinformuju co a jak, zeptam se doktora na jeho nazor... uvidime co z toho vyleze, maximalne jsem neplodna no.

luciasek1987
autor
12. srp 2016

@maximaty jo tak cervene vinko muzu... 🙂 hned vecer tam poslu sedmicku😂🍷 jinak takhle vypada anovulak ju? Blby je ze pritel odjizdi posledni vikend v srpnu na tyden a to asi bude ovu.. Takze snazeni nechame az na zari, mozna rijen..

kolmenka
12. srp 2016

@brunhylda bohužel u mě to chyba je.3 roky jsem byla bez ms a teď jí mám teprve 4. Cyklus a ovulaci vlastně poprvé takže tam u mě něco je a navíc se mi dělají cysty

maximaty
12. srp 2016

@luciasek1987 nejsem doktor a kazda jsme jina, u me to tak ale je... minuly mesic mi podle bolesti praskla cysta 19 DC... takze misto foliku se udelala cysta... uz tu bolest znam, tak jsem neletela k doktorovi ale cekala co bude dal... za par hodin bylo po bolesti... muj cyklus trval 32! dni... obrecela jsem ms tradicne, pritel rekl, ze si myslel ze uz treba neprijde vubec... byla jsem na sledovani ovulace minuly rok, dvakrat... ovulace probihala normalne... takze proste sem tam je to normalni ze se neco posere... ale kazda jsme jina, tvoje telo te nauci ho umet pochopit...

hanulkaha
12. srp 2016

@maximaty Zkoukni na You Tube "Extremne tehotenstva", je to asi 12 dílů a u každého jsem měla husinu až na pr..i, bečela jako blázen a jen mě to ujistilo v tom, že příroda je opravdu mocná čarodějka... 😉

maximaty
12. srp 2016

@kolmenka dulezite je, ze uz OVU je 🙂 myslim si, ze pokud tve telo zacina normalne fungovat, je to otazka max 3. mesicu nez najdes //. pokud je anatomicky vse ok, coz u tebe urcite je...

luciasek1987
autor
12. srp 2016

@maximaty jojo kazda to nejak mame... Blby je ze krome vina tomu ted nijak nepomuzu.. Neurychlim...

saidy
12. srp 2016

My zatím stihli sex od 4 DC do 14 DC ob den až dva a mám cykly jenom 26 dnů, tak snad se konečně zadařilo, teď už můžu jenom doufat 🙂

chyluc92
12. srp 2016

Ahojky holky 🙂 Včera jsem rychle zmizela tak se omlouvám, že už jsem neragovala. Musím přečíst těch PÁR stránek, co jsem tu nebyla a postupně budu odepisovat :D ..... Včera jsem si skočila na gyndu, protože jsem si vzpomněla že jsem měla zajít na kontrolu skrz nějaký zánět (měla jsem na tříslech bulku)...no tak jsem to zaonačila že jdu na tu kontrolu a rovnou jsem pověděla o slabích testech...brala mi krev a hodnota HCG je 24 což prý odpovídá, další čtvrtek půjdu na další krev a když bude stoupat tak jak má tak za 14 dní na ultrazvuk. Dnes jsem dělala test ráno a skoro žádná čárka a pak z druhé moči (viz. obrázek)....Zdá se mi, že když testuji dýl tak tím větší čárka...ráno mám moč nějakou divnou :D

hanulkaha
12. srp 2016

@chyluc92 Krása! Tiše gratuluju 😅

chyluc92
12. srp 2016

@hanulkaha No u Tebe koukám taky krása 🙂 Taktéž potichu gratuluji 🙂 Ale za týden Ti chci pogratulovat hlasitě 😉

hanulkaha
12. srp 2016

@chyluc92 Taky tak 😀 Budud se snažit 🙂 Vlastně co já, mimísek! 😀

maximaty
12. srp 2016

tak jsem si pustila ten prvni dil, @hanulkaha a bulim a bulim 😀

Strana