icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

hanulkaha
12. srp 2016

@maximaty 😲 ☹ 😀 ale třeba tě to trošku nakopne, že opravdu není nic ztracené 😉

maximaty
12. srp 2016

@hanulkaha 🙂

brunhylda
12. srp 2016

@kolmenka tak to je ale obrovský pokrok, pokud už byla první ovulace a spermije jsou taky ok, tak už to půjde.

brunhylda
12. srp 2016

@maximaty já už mám období smutnění zasebou a jsme ve fázi nová naděje.Konkrétně to znamená 15DC a vyhlížím ovulaci

valeri10
12. srp 2016

@luciasek1987 Ahoj anovulační cyklus bývá delší než klasický cyklus a normální je, že může být dvakrát do roka. Před čtyřmi měsíci jsem si myslela, že ho mám,ale chodila jsem na utz do caru a ovulace se mi jen o týden opozdila. Nebýt na tom utz tak si myslím, že anovulační prostě je. Nebrala jsem žádné léky ani čaje ani kapky. Prostě se ovulace zpozdila jen tak. Takže delší cyklus nemusí být vždy anovulační.

leymea
12. srp 2016

Ahoj holky. Tak ja nakonec dneska netestovala. Protoze kdyz jsem se probudila tak jsem mela klasicky MS bolesti v pobrisku tak to nemelo uz smysl. Dala jsem si tampon a uz smirena ze opet nic, cekam az dorazi :-/

apollena
12. srp 2016

@leymea
Doufala jsem doteď, ale spineni sw zesiluje, mozna uz he to slaboucka ms, to se asi s tehu vylucuje, co? Ach jooooo ☹

leymea
12. srp 2016

@apollena nevylucuje 🙂 pokud se jeste nerozjela tak sance tu je 🙂

apollena
12. srp 2016

@leymea
Po navratu z dovci zkusim doma testnout a uvidime 😉 diky za tuhle diskuzi, moc mi pomaha, snad se brzy povede i nam...

leymea
12. srp 2016

@apollena drzim palecky 😉 ja to sice jeste nedostala, ale podle bolesti to bude kazdou chvilku. Takze predpokladam dnesek jako 1DC 😀 se musim smat, asi za chvili skoncim v blazinci 😀 kazdopadne posledni cyklus pred nami. Pak pujdu k pani doktorce. 🙂 jsem zvedava na co se prijde, snad jsme oba plodny a je to jen neco s cim se da neco delat. 🙂

sadamka90
12. srp 2016

@leymea
@apollena Holky naprosto soucítím, sice mi MS přišla už ve středu, ale byla první druhý den hodně slabá oproti normálu, tak jsem si říkala, týden pozitivní ovu testy, teď tohle, co když....ale dnes 3. den se už nějak rozjíždí, takže nic...držím palce ať máte větší štěstí než já 🙂))

luciasek1987
autor
12. srp 2016

@valeri10 cauky.. Dekuji za postreh.. Ja tedy nevim co s tim.. Mam to zatim nechat?

valeri10
12. srp 2016

@luciasek1987 Já bych to asi nechala. Chodí se i na injekce na vyvolání ms, ale přijde mi to jako velký zásah do cyklu.

leymea
12. srp 2016

@sadamka90 no ja si ted zase rikam, ze bolest presla. 😀 prvni den mam vzdycky hrozne bolestivou. Bud jsem to uz dostala a diky gynexu budu mit bezbolestnou ms a nebo to teprve prijde a pak uvidim ty krece 😀

jitulka23
12. srp 2016

Stejně,když to tak člověk vezme,tak šance na oplodnění je jen těch asi 5 dní,to je fakt strašný.tak úplně chápu ten stres kolem toho,to je strašně nespravedlivý.

pet_8
12. srp 2016

@jitulka23 A navíc i v těch 5ti dnech je jen určité %, že se to podaří. A já si, naivka, kdysi dávno myslela, že můžu kdykoli během cyklu 😅 Zase pro prevenci v hodně nízkém věku to byla super myšlenka, ale dnes se dostavuje tvrdá realita...

leymea
12. srp 2016

@pet_8 presne tak.

apollena
12. srp 2016

@sadamka90
Tak drzim palce, nesmime ztracet nadeji. V pondeli jdu na preventivku k dr. tak se zminim, jsem zvedava, co mi rekne. Ted c srpnu je to uz 5. mesic snazeni...

jitulka23
12. srp 2016

@pet_8 já si to taky myslela a to už jedno dítě mám 🙂 pak jsem začala číst,protože mimčo ted chceme a ony jsou plodné dny 🙂 ale prý je to nejlepší před ovulací,tak nevím.

sadamka90
12. srp 2016

@apollena Určitě nesmíme 🙂) U nás to byl druhý měsíc...

dzejnydzii
12. srp 2016

Ahoj děvčata, tak jsem tady až teď. Spala jsem celkem dlouho :D @brunhylda kdyby bylo jak, tak bych poslala :D 🙂

leymea
12. srp 2016

Tak zatim MS nikde. Nechapu ty bolesti. Ted lituju, ze jsem rano neudelala test 😀

sadamka90
12. srp 2016

@leymea Tak zítra ho určitě zkus! Držím palceee moooc 🙂)

dzejnydzii
12. srp 2016

Holky? Když jsem šla na záchod, tak se mi nejspíš rozjela mrcha ( úplně slabě krvácím a zlehka mě pobolívá pod pupkem) přitom to mám mít až za dva dny, nevíte proč se to děje? :(

leymea
12. srp 2016

@sadamka90 no to myslim, ze uz MS bude. Ale aspon bych vedela na cem jsem. Ted akorat doufam, ze by to mohlo vyjit. Kdybych udelala test a tam bilo tak bych aspon vedela, ze dorazi 🙂 uvidime, kezby MS nedosla a bolesti by bylo tehotenske 😀

leymea
12. srp 2016

@dzejnydzii uhnizdovani? 🙂

dzejnydzii
12. srp 2016

@leymea moc tomu nevěřím :( kdyby to tak umělo mluvit a řeklo mi to,, proč...,, ☺

luska__
12. srp 2016

@pet_8 mluvíte mi z duše..

leymea
12. srp 2016

@dzejnydzii to by bylo fajn 🙂

pet_8
12. srp 2016

@jitulka23 Ano, před ovulací. Protože po ovulaci je už jen krátký časový úsek na to ho oplodnit. Proto se říká, že by se vše mělo nachystat tak, aby bylo vajíčko uvolněno a už tam na něj čekala smečka 🙂 Vajíčko je prý zákeřné a v ringu zůstává jen omezenou dobu, pak mizí z dohledu 😀

Strana