Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@luciasek1987 Ahoj anovulační cyklus bývá delší než klasický cyklus a normální je, že může být dvakrát do roka. Před čtyřmi měsíci jsem si myslela, že ho mám,ale chodila jsem na utz do caru a ovulace se mi jen o týden opozdila. Nebýt na tom utz tak si myslím, že anovulační prostě je. Nebrala jsem žádné léky ani čaje ani kapky. Prostě se ovulace zpozdila jen tak. Takže delší cyklus nemusí být vždy anovulační.
Ahoj holky. Tak ja nakonec dneska netestovala. Protoze kdyz jsem se probudila tak jsem mela klasicky MS bolesti v pobrisku tak to nemelo uz smysl. Dala jsem si tampon a uz smirena ze opet nic, cekam az dorazi :-/
@apollena drzim palecky 😉 ja to sice jeste nedostala, ale podle bolesti to bude kazdou chvilku. Takze predpokladam dnesek jako 1DC 😀 se musim smat, asi za chvili skoncim v blazinci 😀 kazdopadne posledni cyklus pred nami. Pak pujdu k pani doktorce. 🙂 jsem zvedava na co se prijde, snad jsme oba plodny a je to jen neco s cim se da neco delat. 🙂
@valeri10 cauky.. Dekuji za postreh.. Ja tedy nevim co s tim.. Mam to zatim nechat?
@luciasek1987 Já bych to asi nechala. Chodí se i na injekce na vyvolání ms, ale přijde mi to jako velký zásah do cyklu.
Stejně,když to tak člověk vezme,tak šance na oplodnění je jen těch asi 5 dní,to je fakt strašný.tak úplně chápu ten stres kolem toho,to je strašně nespravedlivý.
Ahoj děvčata, tak jsem tady až teď. Spala jsem celkem dlouho :D @brunhylda kdyby bylo jak, tak bych poslala :D 🙂
Tak zatim MS nikde. Nechapu ty bolesti. Ted lituju, ze jsem rano neudelala test 😀
Holky? Když jsem šla na záchod, tak se mi nejspíš rozjela mrcha ( úplně slabě krvácím a zlehka mě pobolívá pod pupkem) přitom to mám mít až za dva dny, nevíte proč se to děje? :(
@dzejnydzii uhnizdovani? 🙂
@leymea moc tomu nevěřím :( kdyby to tak umělo mluvit a řeklo mi to,, proč...,, ☺
@dzejnydzii to by bylo fajn 🙂
@jitulka23 Ano, před ovulací. Protože po ovulaci je už jen krátký časový úsek na to ho oplodnit. Proto se říká, že by se vše mělo nachystat tak, aby bylo vajíčko uvolněno a už tam na něj čekala smečka 🙂 Vajíčko je prý zákeřné a v ringu zůstává jen omezenou dobu, pak mizí z dohledu 😀

@maximaty 😲 ☹ 😀 ale třeba tě to trošku nakopne, že opravdu není nic ztracené 😉